Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από john4serres »

Από το τίποτα ή τις χημείες με Κάτσε-Τσίμιροτ-Σάκοφ εξάρια όταν λείπει ο Κάνιας, αυτός ο Ρουμάνος που είναι ελεύθερος μια χαρά είναι.

32 ετών με εμπειρία 390 αγώνες στην καριέρα του.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

mbison έγραψε:Ισης αξιας με Ελ Ζαρ ο Ελ Καντουρι. Δεν καταλαβαινω τον ντορο. Καλος παικτης αλλα οχι πρωτο βιολι.

Εν τω μεταξυ λυθηκε το συμβολαιο του Κλαους και δεν κουνιεται φυλλο.

Περιμενω ενισχυση και στο 9, εκτος του 6 και 5.
Θεε μου τι διαβαζω ?
Με τιποτα δεν ικανοπουμαστε κριμα.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

theo G4 έγραψε:
mbison έγραψε:Ισης αξιας με Ελ Ζαρ ο Ελ Καντουρι. Δεν καταλαβαινω τον ντορο. Καλος παικτης αλλα οχι πρωτο βιολι.

Θεε μου τι διαβαζω ?
Φίλε, διαβάζεις μια γνώμη, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Στα βίντεο φαίνεται καλός παίκτης, αλλά δεν ξέρω αν θα μας ανεβάσει επίπεδο. Ελπίζω πως ναι. Είναι καλύτερος του Ελ Ζαρ, ωστόσο ηχηρή μεταγραφή δεν είναι.

Σαφέστατα και χρειαζόμαστε ενίσχυση και σε άλλες θέσεις με ποιοτικούς παίκτες. Τα "δεν έρχονται καλοί παίκτες στην Ελλάδα" είναι κατα τη γνώμη μου είναι κοροϊδία.

Στο τέλος της σεζόν, ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τη διατήριση ενός Ελληνικού κορμού και την προσθήκη 3 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ξένων παικτών κατα προτίμηση απο Ν. Αμερική ή Ισπανοπορτογαλία που θα κάνανε τη διαφορά. Αντ΄αυτού αλλάξαμε 3 προπονητές, ανατινάξαμε για ακόμη ένα καλοκαίρι ολόκληρο το ρόστερ, γεμίσαμε τρύπες και τώρα ξαναχτίζουμε τα πάντα απο την αρχή μπαίνοντας αναγκαστικά σε ένα μεταβατικό στάδιο προσαρμογής για παίκτες και προπονητή. Ποιός ο λόγος?

Ευτύχως πήραμε πολύ καλό τερματοφύλακα!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τον καντουρί τον πλάκωσε το πάπλωμα?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αν δεν είναι ηχηρή μεταγραφή ο ελ καντουρι ποιον θέλετε ;; ποιον νομίζετε μπορούμε να φέρουμε;;;;;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τον οφοε...
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Ή τον τσαβες ή τον ινσουα
Το ξένο πάντα είναι πιο γλυκό

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Descartes έγραψε:
theo G4 έγραψε:

Θεε μου τι διαβαζω ?
Φίλε, διαβάζεις μια γνώμη, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Στα βίντεο φαίνεται καλός παίκτης, αλλά δεν ξέρω αν θα μας ανεβάσει επίπεδο. Ελπίζω πως ναι. Είναι καλύτερος του Ελ Ζαρ, ωστόσο ηχηρή μεταγραφή δεν είναι.

Σαφέστατα και χρειαζόμαστε ενίσχυση και σε άλλες θέσεις με ποιοτικούς παίκτες. Τα "δεν έρχονται καλοί παίκτες στην Ελλάδα" είναι κατα τη γνώμη μου είναι κοροϊδία.

Στο τέλος της σεζόν, ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τη διατήριση ενός Ελληνικού κορμού και την προσθήκη 3 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ξένων παικτών κατα προτίμηση απο Ν. Αμερική ή Ισπανοπορτογαλία που θα κάνανε τη διαφορά. Αντ΄αυτού αλλάξαμε 3 προπονητές, ανατινάξαμε για ακόμη ένα καλοκαίρι ολόκληρο το ρόστερ, γεμίσαμε τρύπες και τώρα ξαναχτίζουμε τα πάντα απο την αρχή μπαίνοντας αναγκαστικά σε ένα μεταβατικό στάδιο προσαρμογής για παίκτες και προπονητή. Ποιός ο λόγος?

Για να "διατηρησεις" ελληνικο κορμο φιλε πρωτα πρεπει να εχεις ελληνικο κορμο.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Σχετικά με τον τύπο επιθετικού που χρειαζόμασταν για να συμπληρώνει τον Πριγιοβιτς, πιστεύω οτι θα ήταν χρήσιμος κάποιος με τα χαρακτηριστικά του Ματέους που θέλαμε πέρσι. Κάποιον γρήγορο στη σκέψη και την κίνηση με ωραία τελειώματα. Κάποιον να μπορεί να παίξει μαζί ή ακόμη και πίσω απο τον Πρίγιοβιτς αλλά και ως αντικαταστάτης του όταν χρειάζεται.

Άλλες απόψεις επι του θέματος?
Demir έγραψε:Αν δεν είναι ηχηρή μεταγραφή ο ελ καντουρι ποιον θέλετε ;; ποιον νομίζετε μπορούμε να φέρουμε;;;;;
Toν Μέσι.

Δεν θα μπω σε ονοματολογία ούτε έχω ηχηρόμετρο. Ο Μπερμπάτοφ ήταν ηχηρή μεταγραφάρα. Άλλο αν ο άμπαλος προπονητής και η οπαδική αμπαλοσύνη μας τον έβγαλαν "άχρηστο". Το ίδιο και ο Γκαρσία με τον Κοντρέρας. Δεν θέλω να μιλήσω για αντιπάλους.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ντάνιελ Τόρρες θα πάρουμε μέσα στο σκ θα ανακοινωθεί. Έτσι προβλεπω
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Δεν την παλεύουμε μια...
El Kaggouri, Κολομπιάνος ΑΑ και 1 σεντρεμπακ.
Αν φύγουν Leovac, Τσίμι αντικατάσταση... τα υπόλοιπα καλό Γενάρη

Κερασάκι ο Vieri

ΥΣ. Για να έχεις ελληνικό κορμό θα πρέπει οι Έλληνες παίχτες να αξίζουν και να είναι επιπέδου πρωταθλητισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τετ 23 Αύγ 2017, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Η μιση αληθεια ειναι οτι 'δεν ερχονται οι παιχτες'.Η αλλη μιση ειναι 'με τα λεφτα που τους δινουμε'.
Ολοκληρωμενα: 'Δεν ερχονται οι παιχτες,με τα λεφτα που τους δινουμε'
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Descartes έγραψε:
theo G4 έγραψε:

Θεε μου τι διαβαζω ?

Ποιος ηταν ο ελληνικος κορμος που ειχαμε και δεν το ξεραμε?Και τι τον κανει απαραιτητο?Με ελληνικο κορμο τοσα χρονια εισαι τριτοτεταρτος
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Σε καριέρα τι διαφορά έχει ο οφοε;; αν πήγαινε ο ελ καντουρι Λέγκια δεν θα έκανε παπάδες ;
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Το ηχηρές μεταγραφές δεν λέει τίποτα. Χρήσιμες πρέπει να είναι κι ας μην είναι ηχηρές. Και θα συμφωνήσω με όσους πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τα καλά πρωταθλήματα κι ούτε και το γάβρο σε μερικές περιπτώσεις στο να προσελκύσουμε ονόματα. Υπάρχει πάντως μια διαδικασία που λέγεται σκάουτιγκ που αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να μας δώσει αποτελέσματα. Διαδικασία που χρησιμοποιείται σποραδικά κι όταν δίνει δείγματα επιτυχίας ξαφνικά και ανεξήγητα εγκαταλείπεται και πάλι.
Από κει και πέρα μπορούμε να φέρουμε ακόμα κ μέτριους παίχτες που όμως δεν είναι τραυματίες σε όλη τους την καριέρα, παίχτες αθλητικούς που έχουν τη φυσική κατάσταση να παίξουν 2 συνεχόμενα παιχνίδια μετά από προετοιμασία, παίχτες με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι, παίχτες που δεν είναι αργοί ακόμα και για την Ελλάδα και παίχτες που είναι σε ηλικία που μπορούν να βγάλουν μια αξιόλογη πώληση ώστε να αγοραστούν καλύτεροι.
Και κυρίως, στις θέσεις που πονάμε πιο πολύ. Κι ούτε τελευταία στιγμή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”