Έλα ρε karl...karl έγραψε:Μήπως παίζει ότι από και πάνω θεωρούσε ότι έχει καλύτερη εικόνα;
Απλά μια σκέψη!
Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
-
teacher
Για θέμα που συζητούσατε πιο πάνω: Μετα το τελος εξω απο τα αποδυτηρια, ο Λουτσεκου ρωτηθηκε απο δημοσιογραφο γιατι δεν καθισε στην κερκιδα οπως ο συναδελφος του και απαντησε πως ηταν δικη του επιλογη να παει στη σουιτα, για να εχει καλυτερη ορατοτητα και περισσοτερη ησυχια. Τζαμπα συζητατε..
Πολύ κακο για το τίποτα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
eorptol1 έγραψε:Πολύ κακο για το τίποτα
Σκίζουμε όλο τον κόσμο εκτός από τον Μίχελ(Νέο τοτέμ).
Ε κατσε να μας απαντησει ο Αντιπροεδρος της ΠΑΕ εδω μεσα πρωταteacher έγραψε:Για θέμα που συζητούσατε πιο πάνω: Μετα το τελος εξω απο τα αποδυτηρια, ο Λουτσεκου ρωτηθηκε απο δημοσιογραφο γιατι δεν καθισε στην κερκιδα οπως ο συναδελφος του και απαντησε πως ηταν δικη του επιλογη να παει στη σουιτα, για να εχει καλυτερη ορατοτητα και περισσοτερη ησυχια. Τζαμπα συζητατε..
Οπα τι βλέπω εδώ; Υλικό για νέο σύνθημα:KOSTAS54 έγραψε:eorptol1 έγραψε:Πολύ κακο για το τίποτα
Σκίζουμε όλο τον κόσμο εκτός από τον Μίχελ(Νέο τοτέμ).
Εμπρός με Μιχελ, Πάμε Whitehart Lane για νέο επος οπως τότεμ με την Τοτέμαν ρε!
Διευθύνων σύμβουλε, είναι δυνατόν να ανακοινώνει η ΠΑΕ μεταγραφή την ώρα του αγώνα; Εισαστε με τα καλά σας εκεί μέσα; Δηλαδή δεν μας λυπάστε καθόλου ρε;
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Πάλι στον αφρό ο Αντιπρόεδρος βρε, τι λέτε τώρα? Η Π.Α.Ε λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ελβετικό ρολόι!!!! :ugeek:
Αν είχες έστω λίγη τσίπα, θα πρεπε να χεις φύγει ήδη μόνος σου με το που τελείωσε το ματσάκι στην Σουηδία...
Αν είχες έστω λίγη τσίπα, θα πρεπε να χεις φύγει ήδη μόνος σου με το που τελείωσε το ματσάκι στην Σουηδία...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 24 Αύγ 2017, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έκανε τις σωστές αλλαγές
ΟΛΟΙ ΜΕ ΦΤΑΙΝΕ...Ειδικά όσοι δεν έχουν τα @@δια να μιλήσουν σ αυτόν που φταίει πάνω απ όλους!!!! 
Αυτούς που είναι πακτωμένοι στην διοίκηση της Π.Α.Ε., αφήνοντας την να καταντήσει να μην πω τι ακριβώς...
Αυτούς που είναι πακτωμένοι στην διοίκηση της Π.Α.Ε., αφήνοντας την να καταντήσει να μην πω τι ακριβώς...
Ξέρεις τι πάει να πει Διευθύνων σύμβουλος σε μια εταιρεία;
Το πιο ικανό στέλεχος του ΠΑΟΚ, ο Μιχελ είναι αμπαλος πρώην διαιτητής γαρ ... Τάδε έφη Αλέξης Κούγιας πρόσφατα