Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Δεν έχω ιδέα αυτά που διάβασα εδώ σχολιάζω. Για μένα λάθος να φύγει ακόμα και ο Λεοβατς που πολλοί γράφουν.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Έπαθα ένα ψιλό εγκεφαλικό έτσι όπως το διαβασα
Sent from my iPhone using Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
Αν είναι ο λεβεκ υγιής ο λεοβατς δεν πρόκειται να δει 11αδα ούτε με κιάλια.
Όσο για τον Τσιμιροτ πολύ δύσκολα να έρθει πρόταση στα λεφτά που θέλουμε(3,5) για αυτό δεν ανησυχώ τόσο.βεβαια τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο πρέπει να ξεχάσουμε το αμυντικό χαφ σκυλί
Όσο για τον Τσιμιροτ πολύ δύσκολα να έρθει πρόταση στα λεφτά που θέλουμε(3,5) για αυτό δεν ανησυχώ τόσο.βεβαια τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο πρέπει να ξεχάσουμε το αμυντικό χαφ σκυλί
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Και όμως ο λεβεκ είναι στα πιτς εδώ και τόσο καιρό οπότε μάλλον θα την βγάλουμε με λεοβατς μέχρι τον Ιανουάριο στην καλύτερη
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο λεβεκ έπαθε θλάση,όπως και ο κανιας ,όπως κόντεψε να πάθει και η μισή ομάδα απ ότι έμαθα και παίρνανε τηλέφωνα σε πρώην για να τους βοηθήσει.
και οι ηθικολόγοι πειράχτηκαν από το προπονητής made in china ή προπονητής από τα lidl.
Παοκαρα μου απο σημερα και μετά θέλουμε εναλαξ μια μερα να ερχεται ενας την επομενη να φευγει
η αρχη εγινε με Κλαους, σημερα με το καλο ο Ελ-Καντουρι
αυριο να την κανει κανα Λεοβατς
μεθαυριο αριστερό μπακ αυτος ο Ρουμάνος κτλ κτλ
ετσι να κρατήσουμε κορμό γλυκό να κεράσουμε τους νέους παίχτες που έρχονται
η αρχη εγινε με Κλαους, σημερα με το καλο ο Ελ-Καντουρι
αυριο να την κανει κανα Λεοβατς
μεθαυριο αριστερό μπακ αυτος ο Ρουμάνος κτλ κτλ
ετσι να κρατήσουμε κορμό γλυκό να κεράσουμε τους νέους παίχτες που έρχονται
AngelSworD έγραψε:Παντος οπως λενε αυριο η αφιξη του El-Kadouri μεταγραφή μετά απ αυτόν θα δούμε απ Δευτέρα 28 του μηνα και "αν".
Θα λένε προεχει ο αγωνας με την Ostersund και μετα το παιχνιδι με την Κερκυρα!
ποιοι το λενε? Ελπιζω να μην ισχυει.
Εγώ σήμερα θα επιλέξω να είμαι αισιόδοξος και θα πω πως λογικά υπάρχουν αρχικές συμφωνίες με στόπερ και χάφ που απλά περιμένουν την Πέμπτη όχι για οικονομικούς λόγους αλλά λόγω ευρωπαϊκού κινήτρου.Αν με το καλό περάσουμε θα έχουμε ανακοινώσεις το ΣΚ και μετά θα περιμένουμε Βιεϊρίνια μέχρι τελευταία μέρα και επιθετικό από την λίστα των ελεύθερων.
Το contra επικαλουμενου τη Γατα λεει πως ο Λουτσεσκου θελει αυτον: https://www.transfermarkt.com/florin-ga ... eler/57423
Στοπερ της Southampton.
Στοπερ της Southampton.
Είπαμε να είσαι εσύ αλλά άρχισες τα παραισθησιογόναjoshua έγραψε:Εγώ σήμερα θα επιλέξω να είμαι αισιόδοξοςκαι θα πω πως λογικά υπάρχουν αρχικές συμφωνίες με στόπερ και χάφ που απλά περιμένουν την Πέμπτη όχι για οικονομικούς λόγους αλλά λόγω ευρωπαϊκού κινήτρου.Αν με το καλό περάσουμε θα έχουμε ανακοινώσεις το ΣΚ και μετά θα περιμένουμε Βιεϊρίνια μέχρι τελευταία μέρα και επιθετικό από την λίστα των ελεύθερων.
οταν εφτασα στην λεξη γατα, σταματησα να διαβαζω το αρθροslowcrow έγραψε:Το contra επικαλουμενου τη Γατα λεει πως ο Λουτσεσκου θελει αυτον: https://www.transfermarkt.com/florin-ga ... eler/57423
Στοπερ της Southampton.