Γιώργος Σαββίδης
- thanos-xanthi
Re: Γιώργος Σαββίδης
σημερα μη ποσταρεις 7ρια και 5ρια και αλλα τετοια
καμια μουντζα και κανα τεραστιο μηδενικο....
καμια μουντζα και κανα τεραστιο μηδενικο....
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ σε είπα, Γιωρίκα. Έξω από το Καραϊσκάκη την άλλη φορά.
Το κόμπλεκς με τον Άρη καλό είναι να σταματήσει.
Το κόμπλεκς με τον Άρη καλό είναι να σταματήσει.
- Aureliano Buendia
Οι ευθύνες του, εφόσον εμείς οι ίδιοι τον περιβάλλουμε με έναν επίσημο θεσμικό αέρα, απαγορεύοντας εμμέσως το κράξιμο για τις σαχλαμάρες του, είναι να μην κάνει σαχλαμάρες.sic-4 έγραψε:δεν πηρα απαντηση σε αυτο που ρωτησα αλλα τελος παντων
Ενταξει αλλα το οτι τα θεωρουμε σαχλαμαρες εγω κι εσυ δεν σημαινει οτι εχουν την ιδια αποψη ολοι. Πολλοι μπορει να γουσταρουν. Εκεινο που λεω ειναι οτι στην τελικη δεν προκαλει κανενα απολυτως ουσιαστικο κακο στην ομαδα ολο αυτο και ειναι καθαρα ζητημα κακης αισθητικης και μονο.
ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα δήλωση (στα Ρώσικα) από τον Γιώργη στο instagram. Έκανε κάτι πολύ σωστό, μπράβο του.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
+ 1...Hermann έγραψε:ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα δήλωση (στα Ρώσικα) από τον Γιώργη στο instagram. Έκανε κάτι πολύ σωστό, μπράβο του.
1) σωστη η αποφαση να μην μιλαει. δεν υπαρχει λογος.
2) εχω την εντυπωση οτι οταν μιλαει για informers φωτογραφιζει ποδοσφαιριστες και μαλλον ελληνες ποδοσφαιριστες (προσωπικη μου αποψη).
3) προσπερναει πολυ ευκολα και χωρις καμια αυτοκριτικη το bad preseason. στοχευουν παικτες που δεν θελουν να ερθουν στο ελληνικο πρωταθλημα αλλα πηραν προπονητη δευτερης διαλογης. για αυτο καποιος φταει.
2) εχω την εντυπωση οτι οταν μιλαει για informers φωτογραφιζει ποδοσφαιριστες και μαλλον ελληνες ποδοσφαιριστες (προσωπικη μου αποψη).
3) προσπερναει πολυ ευκολα και χωρις καμια αυτοκριτικη το bad preseason. στοχευουν παικτες που δεν θελουν να ερθουν στο ελληνικο πρωταθλημα αλλα πηραν προπονητη δευτερης διαλογης. για αυτο καποιος φταει.
-
Dimg4
Ρε συ Γιωργη, google translate ρε συ? Μετα γιατι σε λενε γραφικο. Γιος του Ιβαν εισαι ρε πουστη μου, βαλε εναν δικηγορακο τσακ μπαμ με ενα 100ευρω να σου κανει μια σωστη μεταφραση αν θες να το ανεβασεις στον λογαριασμο σου...