Lubos Michel
Re: Lubos Michel
Ο Μίχελ δεν έχει μιλήσει ποτέ για σοβαρό πρόβλημα στον άξονα, ούτε για πολλές αλλαγές. 2-3 είχε προαναγγείλει. Και απ όσα διαβάζουμε η ομάδα κυνηγάει έναν για τη θέση του Ουάρντα (Καντουρί), έναν για τη θέση του Τζαβέλλα για να έχουμε 5 κεντρικούς αμυντικούς και τον Βιερίνια που είναι ξεχωριστή περίπτωση. Για παίχτη πχ πίσω από τον Μάτος δεν έχει ακουστεί τίποτα και για 6άρι μίλησε μόνο ο Στανόγεβιτς. Εμένα όλο αυτό μου μοιάζει σαν να θέλει να στηρίξει τις επιλογές του. Ή ότι δεν μπορεί να πάει στον Σαββίδη και να ζητήσει π.χ. κι άλλο 6άρι από τη στιγμή που πέρυσι έφερε άλλο.
Γενικά μου βγάζει ότι πιστεύει ότι το ρόστερ είναι πολύ καλό κι έτοιμο για τίτλο.
Γενικά μου βγάζει ότι πιστεύει ότι το ρόστερ είναι πολύ καλό κι έτοιμο για τίτλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Κυρ 20 Αύγ 2017, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PaokPatraG4
Η πιστη του αυτη θα στοιχισει και στην ομαδα και στον ιδιο εαν δεν ερθουν αυτοι που πρεπει δυστυχως....Το εχουμε ξαναδει το εργο....johnys999 έγραψε:Ο Μίχελ δεν έχει μιλήσει ποτέ για σοβαρό πρόβλημα στον άξονα, ούτε για πολλές αλλαγές. 2-3 είχε προαναγγείλει. Και απ όσα διαβάζουμε η ομάδα κυνηγάει έναν για τη θέση του Ουάρντα (Καντουρί), έναν για τη θέση του Τζαβέλλα για να έχουμε 5 κεντρικούς αμυντικούς και τον Βιερίνια που είναι ξεχωριστή περίπτωση. Για παίχτη πχ πίσω από τον Μάτος δεν έχει ακουστεί τίποτα και για 6άρι μίλησε μόνο ο Στανόγεβιτς. Εμένα όλο αυτό μου μοιάζει σαν να θέλει να στηρίξει τις επιλογές του. Ή ότι δεν μπορεί να πάει στον Σαββίδη και να ζητήσει π.χ. κι άλλο 6άρι από τη στιγμή που πέρυσι έφερε άλλο.
Γενικά μου βγάζει ότι πιστεύει ότι το ρόστερ είναι πολύ καλό.
συγνωμη εκεινο το ψηλο θηριο απο την γαλλια που το ειχε "κλεισμενο" απο τον χειμωνα 6αρι δεν ηταν?johnys999 έγραψε:Για παίχτη πχ πίσω από τον Μάτος δεν έχει ακουστεί τίποτα και για 6άρι μίλησε μόνο ο Στανόγεβιτς.
εαν θεωρει οτι το ροστερ ειναι πολυ καλο και ταυτοχρονα οτι δεν πρεπει να παρουμε ενα καλυτερο 6αρι απο τον κανιας τοτε μαλλον διαφωνει μαζι του ΟΛΟΣ ο κοσμος.
Παιδιά κι εγώ διαφωνώ μαζί του και πιστεύω ότι στο τέλος θα την πληρώσει τη στήριξή του σε μέτριους ποδοσφαιριστές στυλ Κάνιας, Σάχοφ κλπ. Απλά το επισημαίνω γιατί όλοι τα ρίχνουν αποκλειστικά στο Σαββίδη. Δε νομίζω ότι πιέζει για παίχτες κι ο Σαββίδης δεν τον ακούει. Κι αν ακόμα είναι έτσι, πάλι δική του ευθύνη είναι.
Το ψηλό θηρίο ήταν last year και με άλλο προπονητή. Η ζωή συνεχίζεται. Και για μένα καλύτερα που δεν ήρθε, δεν κολλάει πουθενά. Ψηλό αργό έχουμε και τον Σάχοφ.
Το ψηλό θηρίο ήταν last year και με άλλο προπονητή. Η ζωή συνεχίζεται. Και για μένα καλύτερα που δεν ήρθε, δεν κολλάει πουθενά. Ψηλό αργό έχουμε και τον Σάχοφ.
Lubos Michel
Κανένας σχεδιασμός δεν φαίνεται να έγινε αλλά κατι μου λέει πως το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης δεν το έχεις Εσυ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- PaokPatraG4
Και αυτος να μην το εχει το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης στην τελικη αυτος και ο Λουτσεσκου θα φαγωθουν και για ακομα μια χρονια θα εχουμε τα ιδια επεισοδια σε επαναληψη...Θα ψαχνουμε τεχνικο διευθυντη και προπονητη η ομαδα θα εχει χασει αλλη μια χρονια και θα πρεπει ο κοσμος να κανει αλλη μια χρονια υπομονη....Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα και δεν μπορει να τα αμφισβητησει κανεις....Gimnistis έγραψε:Κανένας σχεδιασμός δεν φαίνεται να έγινε αλλά κατι μου λέει πως το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης δεν το έχεις Εσυ.
Οτι εγινε εγινε,αλλα βρε πουλακι μου δεν νιωθεις οτι εχεις κατι να μοιραστεις με τον κοσμο της ομαδας? Ενα πλανο για την συνεχεια? Τι να περιμενουμε τις επομενες μερες?
Τα αποκαλυπτήρια του πλάνου θα γίνουν με την λήξη των μεταγραφών. Για έκτακτες ειδήσεις στα μεταγραφικά αποκλειστικα στο instragram του μέλους ΔΣ και Υιό του μεγαλομετόχου Γεώργιο Σαββίδη.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
- kataramenos5
Εγω φοβαμαι οτι λιαν συντομως θα παρει το καπελακι του και θα τα βροντηξει βριζοντας.Οπως και καποιοι αλλοι πριν απ αυτον.
Μέχρι τώρα σου χει δείξει ότι τα βγάζει όλα φόρα παρτίδα δηλαδή?johnys999 έγραψε:Ο Μίχελ δεν έχει μιλήσει ποτέ για σοβαρό πρόβλημα στον άξονα, ούτε για πολλές αλλαγές. 2-3 είχε προαναγγείλει. Και απ όσα διαβάζουμε η ομάδα κυνηγάει έναν για τη θέση του Ουάρντα (Καντουρί), έναν για τη θέση του Τζαβέλλα για να έχουμε 5 κεντρικούς αμυντικούς και τον Βιερίνια που είναι ξεχωριστή περίπτωση. Για παίχτη πχ πίσω από τον Μάτος δεν έχει ακουστεί τίποτα και για 6άρι μίλησε μόνο ο Στανόγεβιτς. Εμένα όλο αυτό μου μοιάζει σαν να θέλει να στηρίξει τις επιλογές του. Ή ότι δεν μπορεί να πάει στον Σαββίδη και να ζητήσει π.χ. κι άλλο 6άρι από τη στιγμή που πέρυσι έφερε άλλο.
Γιατί και πέρσι, απ όσα θυμάμαι, 3-4 προσθήκες είχαν προαναγγείλει από κοινού με τον Ίβιτς αλλά κάναμε εννιά!!!!
Το παιχνιδάκι κάποιων να τον βγάλουν φταίχτη, όπως πολλούς προηγούμενους, ευτυχώς πάλιωσε και δεν παίζει...
Όχι, δεν πιστεύω ότι πρέπει να λέει χαρτί και καλαμάρι όσα σκοπεύει να κάνει αλλά οφείλει να έχει μια άλφα συνέπεια λόγων και πράξεων, οπότε δε μπορεί να μπλοφάρει και να μιλάει για 2-3 μεταγραφές και να έχει στο μυαλό του 7-8. Και δεν ισχυρίζομαι ότι δεν την έχει, ίσα ίσα, από την αρχή μίλησε για 2-3 προσθήκες κι αυτές πιστεύω ότι θέλει να γίνουν. Και μέχρι τώρα έχει γίνει μία, ο Μακ, γιατί ο Ρέι προέκυψε από ανάγκη. Με άλλα λόγια, θεωρεί ότι με τον Σάχοφ, τον Κάνιας, τον Μπίσεσβαρ, τον Κάμπος κλπ μπορεί να πάρει πρωτάθλημα. Εγώ διαφωνώ, τους θεωρώ πολύ μέτριους ποδοσφαιριστές και δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε ποτέ πρωτάθλημα μ αυτούς, δεν έχουν τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται και το έχω γράψει πολλές φορές. Δεύτεροι τρίτοι οκ, πιο πάνω απίθανο. Αδιάφορη βέβαια η γνώμη μου, σημασία έχει τι πιστεύει αυτός. Και δεν μου δίνει την εντύπωση ότι βλέπει κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο ρόστερ και να πιέζει για ενίσχυση. Το αν έχει δίκιο ή όχι θα δείξει. Αλλά με την καμία δεν είναι άμοιρος ευθυνών αν τα πράγματα δεν πάνε καλά και να τις φορτωθεί όλες ο Σαββίδης. Χίλια στραβά έχει ο Ιβάν αλλά το ρόστερ είναι πάντα ευθύνη του τεχνικού διευθυντή.
Και Γρηγόρη, όταν διαφωνείς με κάποιον δε μπορείς να του φορτώνεις πάντα ότι παίζει παιχνιδάκι άλλων αόρατων εχθρών. Τη γνώμη μου γράφω, βασιζόμενος στα μάτια κ τη λογική μου. Το πόσο μου κόβει. Και δεν έχω καμία όρεξη αντιπαράθεσης με κανέναν. Απλά η εμφάνιση της ομάδας δεν μ αφήνει να κοιμηθώ για άλλη μια φορά.
Και Γρηγόρη, όταν διαφωνείς με κάποιον δε μπορείς να του φορτώνεις πάντα ότι παίζει παιχνιδάκι άλλων αόρατων εχθρών. Τη γνώμη μου γράφω, βασιζόμενος στα μάτια κ τη λογική μου. Το πόσο μου κόβει. Και δεν έχω καμία όρεξη αντιπαράθεσης με κανέναν. Απλά η εμφάνιση της ομάδας δεν μ αφήνει να κοιμηθώ για άλλη μια φορά.
Για να σε δουμε και εσενα,αφησες την ομαδα χωρις μπακ,τη πιο ευκολη θεση του αθληματος με 50 παιχτες ροστερ.
Αλλα ειπαμε δεν εισαι οικονομικος διευθυντης.
Αλλα ειπαμε δεν εισαι οικονομικος διευθυντης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 21 Αύγ 2017, 00:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ στον Μιχελ βλέπω τα εξής χαρακτηριστικά.
Φέρνει παίκτες που δεν είναι κακοί συνήθως αλλά δε φαίνεται να κάνει την επιλογή με βάση τις ελλείψεις της ομάδας παντα.
Αν βρει δλδ κάποιον παίκτη που θεωρεί καλό και ότι μπορεί να αποκτήσει υπεραξία τον αγοράζει.
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό με την προϋπόθεση ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα αλλά πάμε να κάνουμε μια ομάδα που θα έχει κέρδη από αγοραπωλησίες παικτών και θα είναι αυτάρκης.
Το ίδιο γίνεται εν μέρει και με τους δανεισμούς παικτών.
Επίσης φαίνεται ότι πάει σε φθηνές λύσεις προπονητών αφού από εκεί συνήθως δεν έχεις κάποιο κέρδος.
Το λογικό είναι ότι αυτό δεν το κάνει από μόνος του αλλά σε συμφωνία με Σαββίδη.
Αν ο Σαββίδης έχει άλλο όραμα για την ομάδα τότε κάτι γίνεται λάθος.
Για μένα ο Μιχελ έχει ευθύνη για το φιάσκο επιλογης στανογιεβιτς ακόμη κι αν δεν ήταν δική του πρόταση.
Έχει ευθύνη για το ότι η ομάδα πέρσι έπαιζε με επιθετικούς Κλάους και Κουλούρη για μισή σαιζόν.
Και κυρίως εχει ευθύνη για το ότι η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα στα χαφ από πέρσι και δεν έχει γίνει ακόμη κάτι.
Θα τον ήθελα σαν στέλεχος στην ομάδα ειδικά για δημόσιες σχέσεις στο εξωτερικο αλλά θα προτιμούσα σαν τεχνικό διευθυντη κάποιον πρώην αθλητή όχι διαιτητή.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φέρνει παίκτες που δεν είναι κακοί συνήθως αλλά δε φαίνεται να κάνει την επιλογή με βάση τις ελλείψεις της ομάδας παντα.
Αν βρει δλδ κάποιον παίκτη που θεωρεί καλό και ότι μπορεί να αποκτήσει υπεραξία τον αγοράζει.
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό με την προϋπόθεση ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα αλλά πάμε να κάνουμε μια ομάδα που θα έχει κέρδη από αγοραπωλησίες παικτών και θα είναι αυτάρκης.
Το ίδιο γίνεται εν μέρει και με τους δανεισμούς παικτών.
Επίσης φαίνεται ότι πάει σε φθηνές λύσεις προπονητών αφού από εκεί συνήθως δεν έχεις κάποιο κέρδος.
Το λογικό είναι ότι αυτό δεν το κάνει από μόνος του αλλά σε συμφωνία με Σαββίδη.
Αν ο Σαββίδης έχει άλλο όραμα για την ομάδα τότε κάτι γίνεται λάθος.
Για μένα ο Μιχελ έχει ευθύνη για το φιάσκο επιλογης στανογιεβιτς ακόμη κι αν δεν ήταν δική του πρόταση.
Έχει ευθύνη για το ότι η ομάδα πέρσι έπαιζε με επιθετικούς Κλάους και Κουλούρη για μισή σαιζόν.
Και κυρίως εχει ευθύνη για το ότι η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα στα χαφ από πέρσι και δεν έχει γίνει ακόμη κάτι.
Θα τον ήθελα σαν στέλεχος στην ομάδα ειδικά για δημόσιες σχέσεις στο εξωτερικο αλλά θα προτιμούσα σαν τεχνικό διευθυντη κάποιον πρώην αθλητή όχι διαιτητή.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk