Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Στο Χ αμέσως απλώνεστε κάποιοι σε όλα τα topics για κριτική ή κράξιμο, κρίνετε παίχτες με 1 αγώνα, με 0 αγώνες, με 20 λεπτά, κρίνετε προπονητές που είναι εδώ λίγες μέρες, κρίνετε παίχτες που μόλις έβγαλαν προετοιμασία... Τι είναι αυτά ρε;; Ανοίξτε τα μάτια σας λίγο και διαβάστε το post του Joshua στο Προβλήματα Και Λύσεις!! Αγαπήστε τον έρμο τον Π.Α.Ο.Κ. ρε και αγαπήστε τον συνοπαδό σας, τι γίνεται πια στο φόρουμ;;;; Ποιος την έχει πιο μεγάλη τη γνώμη, σιχάθηκα πια!! Δεν γουστάρω πια να πατάω στα ΠΑΕΠΑΟΚτσήδικα topics, ούτε και στη Τούμπα...να πω τι; Να κάνω αγωνιστική κριτική; Ποιος, εγώ; Στ'αρχίδια μου ρε φίλε, εγώ οπαδός είμαι!! Άντε γαμώ πια εκνευρίστηκα πάλι...πάω να δω τον εντός έδρας αγώνα με Τενερίφη που δεν μπορούσα δύο λεπτά να αρθρώσω κουβέντα (μάρτυράς μου ο Περαία)...
Επεξεργάστηκε. Πρόσεχε πώς εκφράζεσαι όταν είσαι εν βρασμώ!
Ζαντός
Ρε δεν μας χέζεις...
Ζαντός
Επεξεργάστηκε. Πρόσεχε πώς εκφράζεσαι όταν είσαι εν βρασμώ!
Ζαντός
Ρε δεν μας χέζεις...
Ζαντός
Τι λογική είναι αυτή?? Δηλαδή ο γάβρος επειδή έχει αντίπαλο τον Τριποτσέρη θα παίξει με δεξί μπακ το Ρομάο, ή δε θα παίξει ο Οφόε και ο Καρσελά? Και κάθεστε μετά και αναρωτιέστε γιατί δεν παίρνουμε πρωτάθλημα.
Λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει αργήσει Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΑ στις μεταγραφές και ακούγαμε ότι είμαστε μίζεροι και λες και χρειάζεται παίκτες ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει τα χωριά. Ναι ρε γαμώτο χρειάζεται. Όχι απλώς παίκτες, πολύ καλούς παίκτες. Και καθόμαστε και μιλάμε 20 μέρες με τον Καντουρί και το διακαιολογούμε κιόλας.
Λέγαμε ο ΠΑΟΚ στα φιλικά πριν 10 μέρες δε βλεπόταν και μας λέγανε "βρε λες να πέσουμε?" και χοχοχο και τρολτρολτρολ
Κάτσε παίξε με δεξί μπακ τον Κρέσπο και χαφ τον Κάτσε. Βίασε την ποδοσφαιρική λογική και μετά να αναρωτιόμαστε αν φταίνε τα άστρα.
Ας τσιμπήσουμε τώρα -2 με το καλημέρα και με τις υγείες μας. Αλλά ξέρω, 30 νίκες δεν κάνει ούτε η Μπαρτσελόνα
Λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει αργήσει Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΑ στις μεταγραφές και ακούγαμε ότι είμαστε μίζεροι και λες και χρειάζεται παίκτες ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει τα χωριά. Ναι ρε γαμώτο χρειάζεται. Όχι απλώς παίκτες, πολύ καλούς παίκτες. Και καθόμαστε και μιλάμε 20 μέρες με τον Καντουρί και το διακαιολογούμε κιόλας.
Λέγαμε ο ΠΑΟΚ στα φιλικά πριν 10 μέρες δε βλεπόταν και μας λέγανε "βρε λες να πέσουμε?" και χοχοχο και τρολτρολτρολ
Κάτσε παίξε με δεξί μπακ τον Κρέσπο και χαφ τον Κάτσε. Βίασε την ποδοσφαιρική λογική και μετά να αναρωτιόμαστε αν φταίνε τα άστρα.
Ας τσιμπήσουμε τώρα -2 με το καλημέρα και με τις υγείες μας. Αλλά ξέρω, 30 νίκες δεν κάνει ούτε η Μπαρτσελόνα
ΟΚ.Εβγαλα πικρα γιατι εφαγα τον παπα οτι παμε για πρωταθλημα.Τωρα ηρεμησα χαμηλωνοντας τον πηχυ των απαιτησεων.Δεν αξιζει να χαλιεμαι ουτε δευτερολεπτο.sourmenetes έγραψε:Γινεται να μην ειρωνευεσαι σε καθε ποστ;;;Sekeris4 έγραψε:Με μακ κορυφη θα κενταμε,δεν χρειαζομαστε επιθετικο.
- Μπαρκαρούτσος
Μαυρο Χιονι έγραψε:Το είδες το ματς ζαντε; σε άρεσε αυτό που είδες σήμερα; όλοι αγαπάμε την ομάδα όμως ειναι κάποια πράγματα που κάνουν μπαμ! Να μη τα πούμε;
Δεν το είδα, δουλεύω από τις 19:00 και γενικά δεν έχω δει ούτε φιλικά, τίποτα. Μόνο τα highlights που βγαίνουν το βράδυ.
Αλλά και χρόνο να είχα, μάλλον δεν θα έβλεπα. Έχω αποστασιοποιηθεί συνειδητά από τη Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.!
Αν το έβλεπα, θα είχαμε και ραδιοφωνική μετάδοση.
axristeas έγραψε:δεν ξαναανοιγω τοπικ τελος
Καλά θα κάνεις.
- aspromaura ioannina
Κι ομως ουσιαστικα η ΠΑΕ εβαλε τον Κρεσπο δεξι μπακ. Αυτη επελεξε τον Λουτσεσκου. Τα πραγματα λειτουργουν νομοτελειακα σε αυτον τον κοσμο. Οτι αποφασισεις σημερα θα το βρεις μπροστα σου αργοτερα.alex ntepo έγραψε:Δεν εβαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεξι μπακ τον Κρεσπο. Ουτε δεκαρι τον Μακ. Ουτε ξεκινησε τον 19χρονο κ εκτός κλιματος ομαδας Λημνιο, βασικο στην εκτος εδρας πρεμιερα του πρωταθληματος όπου η γκέλα είναι πάντα πιθανή. Σαφως ο σχεδιασμος της ΠΑΕ φετος υπολειπεται των απαιτησεων, αλλα αυτη η ομαδα που εχουμε με διαφορετικη προσεγγιση του παιχνιδιου απο τον προπονητη θα το ειχε κερδισει.Pablito έγραψε:Το σημερινο ναυαγιο εχει μονο ενα ονομα ΠΑΕ ΠΑΟΚ.. αστειος σχεδιασμος, οι μεταγραφες στις θεσεις που ποναμε ακομη ερχονται..alex ntepo έγραψε:Το σημερινό ναυάγιο έχει ένα μόνο όνομα. Λουτσέσκου. Καλό παράδεισο στον αδικοχαμένο αδερφό μας.
Γιατί, είναι υποχρεωτικό να παίζουν 90 λεπτά; Δεν μπορείς να ξεκινήσεις με ένα νορμάλ άξονα και να κάνεις rotation κατά το 60ο λεπτό;pgetsos έγραψε:Ερώτηση
Επειδή βλέπω για πείραμα Κάτσε
Ποιον θα βάζατε; Σημείωση ότι δεν μπορείτε να πείτε παίχτη που έπαιξε την Πέμπτη 90' και θα παίξει και την επόμενη Πέμπτη 90'
Με Μαλεζά, Κάτσε και Λημνιό βασικούς γελάει ο κόσμος.
Δεν θα γίνω προπονητής της κερκίδας σήμερα, γιατί δεν μπορώ να κρίνω κανέναν επαγγελματικά σε μόλις δύο επίσημους αγώνες, ασχέτως με το τι είδα στο γήπεδο και την Πέμπτη και σήμερα...Όπως είπε κι ο Tolaros όμως...
Ο σημερινός αγώνας ήταν μια δικαίωση του gergeo4, όπως επίσης κι όσων φωνάζαμε ότι... ΑΡΓΗΣΑΜΕ!!!!
M.V.P. = Rodrigo Rey...Αυτό θαρρώ ότι τα λέει όλα...Κατά τ' άλλα...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...

Ο σημερινός αγώνας ήταν μια δικαίωση του gergeo4, όπως επίσης κι όσων φωνάζαμε ότι... ΑΡΓΗΣΑΜΕ!!!!
M.V.P. = Rodrigo Rey...Αυτό θαρρώ ότι τα λέει όλα...Κατά τ' άλλα...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...

Πιο πολυ στενοχωριεμαι γιατι θα φτασει 28η αγωνιστικη και κατι κ θα λεμε " αν ειχα τους 2 ποντους απο λειβαδια, αν ειχα τους 2 ποντους απο κει" κτλ κτλ...
Δεν γυαλιζει το ματι μας για πρωταθλημα...η ομαδα ειναι στα χαμενα!
Δεν γυαλιζει το ματι μας για πρωταθλημα...η ομαδα ειναι στα χαμενα!
- Παλαιολόγος
μια χαρα επαιξανsic-4 έγραψε:ποιον ειχαν αυτοι κοφτη, οχταρι, στοπερ κι εξτρεμ κι εμεις χρειαζομαστε βιερινια και καντουρι για να τους νικησουμε;Παλαιολόγος έγραψε: με κοφτη,οχταρι και ενα στοπερ που να ανεβαζει την μπαλα ,καθως και με βιερινια
δηλ με 4 παιχτες που περιμεναμε να μας αλλαξουν επιπεδο θα τους κερδιζαμε σημερα
ειχαν καλους παιχτες αρκετοι αθλητικοι και με ενεργεια
- PAOK_Antarctica
Ήθελα να το πω από την μέρα που ανακοινώσαμε τον Στανό αλλά το κράτησα μέσα μου:
Εκεί στην ΠΑΕ, σκατά τα κάνατε. Υποτίθεται θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα φέτος γαμώτο μου.
Εκεί στην ΠΑΕ, σκατά τα κάνατε. Υποτίθεται θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα φέτος γαμώτο μου.
Καλα ν παθουμε
Καμια κριτική για το ματς
Να φέρνανε οτι έπρεπε τελος
Καμια κριτική για το ματς
Να φέρνανε οτι έπρεπε τελος
- Μπαρκαρούτσος
PAOK_Antarctica έγραψε:Εκεί στην ΠΑΕ
Σκίρτησε η καρδιά μου μπασκετικά!!

-
ετσι με τετοια εμφανσιη δεν παμε για πρωταθλημα που λενε μερικοι στην ΠΑΕ!!!!
- falconakis
Επανέρχομαι απλα για να παρστηρησω ότι ο γαυρος ξεκλείδωσε το ματς με πέναλτι δτο 33 ενώ για τον Μανδαλο η φάση με τον Πριγιο δεν ήταν...
Και εσείς σκοτώνεστε για ποιον έπρεπε να φέρει...
Και εσείς σκοτώνεστε για ποιον έπρεπε να φέρει...