28.Evgen Shakhov
Re: 28.Evgen Shakhov
ειναι σαν βαριδιο αυτη τη στιγμη και αυτο οφειλεται σιγουρα στο σκαρι του...ελπιζω με τη φρεσκαδα να επανελθει και το ποδοσφαιρικο του iq στη θεση του γιατι θα το χρειαστουμε...
-
john4serres
Ο παίκτης θέλει χρόνο, όπως όλοι οι ψηλοί παίκτες στισ προετοιμασίες. Περυσι στο β γυρο ηταν ο MVP με 8 γκολ και συνεισφορά παντου: πάθος, δημιουργία, μαρκαρισμα κ ετρεχε μια χαρα. Είναι σε πολύ καλή ηλικία και μπορεί ίσως και να βελτιωθεί λιγάκι.
- falconakis
Εύκολα ξεχνάμε τελικά. Το παλικάρι αργεί να λυθεί αλλα δεν παύει να είναι πολύτιμη μονάδα! Δεν άλλαξε ο παίκτης από πέρσι...
Sera4 έγραψε:ειναι σαν βαριδιο αυτη τη στιγμη και αυτο οφειλεται σιγουρα στο σκαρι του...ελπιζω με τη φρεσκαδα να επανελθει και το ποδοσφαιρικο του iq στη θεση του γιατι θα το χρειαστουμε...
Παίχτη που παίζει την μπάλα με την μία και σωστά δεν τον φοβάμαι...Ψυχραιμία και όλα θα γίνουν όπως πέρσι...painkiller4 έγραψε:Αυτόblack death έγραψε:Καλά δεν είναι τόσο κακός ο Ουκρανός. Σφιγμένος φαίνεται, θα ανέβει.
Πάντως δεν είναι-φαίνεται μόνο αυτός σφιγμένος...Χθες γενικά δεν υπήρχαν τρεξίματα δίχως την μπάλα κι από τους παίχτες που θα έπρεπε να πασάρει, αλλά και τις περισσότερες φορές, ο Μπίσε βρισκόταν πίσω του αντί μπροστά του, αφού γυρνούσε πολύ συχνά στην θέση 6, για να πάρει την μπάλα απ τα στόπερς και να παράγει παιχνίδι από πίσω...
Υ.Γ. Χάι λάιτ του στο 2ο ημίχρονο η προβολή-κόντρα που βάζει σε σουτ αντιπάλου μας, ο οποίος βρέθηκε μόνος του ξεμαρκάριστος στο ύψος της μεγάλης μας περιοχής και γλιτώνει την εστία μας από μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση...
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Με τους καυσωνες και τις πολλες ζεστες,δεν το εχει.Τον Νοεμβρη που θα τελειωσουν οι ζεστες θα δειτε τον πραγματικο Σακχοφ.Ειναι και βορειος εξαλλου και δεν ειναι συνηθησμενος στις πολλες ζεστες.
Εως τοτε αναμονη,εκτος και αν ερθουν πιο νωρις τα κρυα.
Εως τοτε αναμονη,εκτος και αν ερθουν πιο νωρις τα κρυα.
Όταν ένας ποδοσφαιριστής κάνει το ΙΔΙΟ ακριβώς πράγμα για 63 λεπτά τότε προφανώς ακολουθεί πιστά τις οδηγίες που έλαβε.
Ο Σάκχοφ εχθές έκανε το ίδιο πράγμα για όσο βρισκόταν στο γήπεδο. Προφανώς δεν βγήκε αυτό που σκέφτηκε ο Λουτσέσκου και έκανε αλλαγή σχεδίου με αλλαγή και προσώπου. Σωστός ο κόουτς και μπράβο του. Σωστός όμως και ο ποδοσφαιριστής που εφάρμοσε πιστά το πλάνο.
Αυτά από κάποιον που το ματς το είδε στο γήπεδο και έχει εικόνα των κινήσεων στον χώρο.
Τα ίδια ισχύουν και για τα δύο μπακ εχθές. Που επίσης δεν φάνηκαν σαν τον Σάκχοφ.
Υ.Γ. Μην μου γράψει κανείς ότι κατηγορώ τον Λουτσέσκου. Το γράφω σε απλά Ελληνικά. Τον Λουτσέσκου εγώ τον γουστάρω. Μ' αρέσει. Έχει μία πονηριά που την θέλω στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου (από την πλευρά του προπονητή) έστησε καλά την ομάδα και έκανε σωστές αλλαγές. Αυτό έβγαλε από το παιχνίδι τα μπακ, τον Σάκχοφ και σε μεγάλο βαθμό τον Πρίγιοβιτς. 5 ημέρες είναι με τους παίκτες. Θαύματα δεν μπορούν να γίνουν τόσο γρήγορα.
Ο Σάκχοφ εχθές έκανε το ίδιο πράγμα για όσο βρισκόταν στο γήπεδο. Προφανώς δεν βγήκε αυτό που σκέφτηκε ο Λουτσέσκου και έκανε αλλαγή σχεδίου με αλλαγή και προσώπου. Σωστός ο κόουτς και μπράβο του. Σωστός όμως και ο ποδοσφαιριστής που εφάρμοσε πιστά το πλάνο.
Αυτά από κάποιον που το ματς το είδε στο γήπεδο και έχει εικόνα των κινήσεων στον χώρο.
Τα ίδια ισχύουν και για τα δύο μπακ εχθές. Που επίσης δεν φάνηκαν σαν τον Σάκχοφ.
Υ.Γ. Μην μου γράψει κανείς ότι κατηγορώ τον Λουτσέσκου. Το γράφω σε απλά Ελληνικά. Τον Λουτσέσκου εγώ τον γουστάρω. Μ' αρέσει. Έχει μία πονηριά που την θέλω στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου (από την πλευρά του προπονητή) έστησε καλά την ομάδα και έκανε σωστές αλλαγές. Αυτό έβγαλε από το παιχνίδι τα μπακ, τον Σάκχοφ και σε μεγάλο βαθμό τον Πρίγιοβιτς. 5 ημέρες είναι με τους παίκτες. Θαύματα δεν μπορούν να γίνουν τόσο γρήγορα.
-
john4serres
-
john4serres
Πολλή εμπάθεια ρε φίλε.john4serres έγραψε:Φοβερό χαφ ο Evgen ... θα ήταν στην Σοβιετική Ένωση κάποιες δεκαετίες πίσω.
Τον Μπίσεσβαρ τον είδες καλύτερο???
-
john4serres
Όλοι οι οπαδοί έχουν 2-3 εμπάθειες σε παίκτης της ομάδα τους.
Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Πάρτε το χαμπάρι..
Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Πάρτε το χαμπάρι..