Δεν ειπα το αντιθετο.paokovios1974 έγραψε:Σαν 25χρονοι κανουμε που ασχολουμαστε με εναν 25χρονο που συμπεριφερεται σαν 15χρονος.aspromaura ioannina έγραψε:Ενας 25χρονος συμπεριφερεται σαν 15χρονος και η μιση Ελλαδα ασχολειται με εναν 25χρονο επειδη συμπεριφερεται σαν 15χρονος. Αυτο τα λεει ολα.![]()
![]()
Γιώργος Σαββίδης
- aspromaura ioannina
Re: Γιώργος Σαββίδης
Τι να κραξω; καθε εβδομαδα ακουω στο δρομο συνθηματα του ΠΑΟΚ.θα ζητησω κ αδεια απο την ομαδα της οσιας ξενης που θα πανηγυρισω νικη της ομαδας μου; αε παγενε ρε
Πολύ κακο για το τίποτε πραγματικά για το τίποτε.... Εγώ περνάω από το Χαρίλαου συχνά και συνήθως παίζει το CD μου ένα παλιό τραγούδι Μαρία με τα κίτρινα.... Τώρα θα το κλείνω μην φάω καμμια καταγγελία..... Γιώργο ασχολήσου με επο γραμμένο κλπ όπως ασχολήθηκες μετά, εκεί κάνουμε τεράστιες νίκες και άστους αυτούς να βράζουν στο ζουμί τους..... Όταν ασχολείσε μαζί τους νομίζουν ότι υπάρχουν..... Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ρουλης πραγματικά γελοία.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
Αφηστε τον γιωργη και πειτε κανενα καλο λογο για τον Ιβαν λεω εγω.
Κατι μεγαλο εγινε σημερα αλλα κλαιν ο λαος του Paokmania.
Καθε μερα γκρεμιζαμε την επο αλλωστε.
εχει βαλει πλωρη για δημητρης γιαννακοπουλοςtsoupakampra έγραψε:Θα καταντήσεις ο Σάββας Θεοδωρίδης του ΠΑΟΚ,όχι για αυτά που λες,αλλά γιατί δεν θα σε παίρνει κανείς στα σοβαρά και θα εύχονται όλοι το κακό σου...
Πραγματικά αστείο ποιο πολλά σχόλια για τα συνθήματα του Γιώργου πάρα για την πτώση της ΕΠΟ.....paokovios1974 έγραψε:Αφηστε τον γιωργη και πειτε κανενα καλο λογο για τον Ιβαν λεω εγω.
Τελικά καλά λένε άλλος ο κόσμος της Τούμπας και άλλο ο κόσμος των social media.....paokovios1974 έγραψε:Αφηστε τον γιωργη και πειτε κανενα καλο λογο για τον Ιβαν λεω εγω.
Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Στα όρια της ομαδικής παράκρουσης. Είναι πλέον για μελέτη στα πλαίσια της επιστήμης της ψυχολογίας.paokovios1974 έγραψε:Αφηστε τον γιωργη και πειτε κανενα καλο λογο για τον Ιβαν λεω εγω.
Εγώ πάντως είδα σκουλίκι έξω απο το γήπεδο της τούμπας, στο ύψος της 4α, να τραγουδάει το `Μάνα μου κλέψαν το τρακτέρ` σε Λά μινόρε κιόλας ... 
- painkiller4
Jairo έγραψε:Εγώ πάντως είδα σκουλίκι έξω απο το γήπεδο της τούμπας, στο ύψος της 4α, να τραγουδάει το `Μάνα μου κλέψαν το τρακτέρ` σε Λά μινόρε κιόλας ...
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί είναι ο αδύναμος κρίκοςMīngus έγραψε:Αυτός ντάξει συμπεριφέρεται σαν 15χρονος καιρό τώρα.
Οι δημοσιογράφοι γιατί αναπαράγουν την κάθε κοτσάνα; Τόσο λιμάρια είμαστε ρε φίλε;
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Την επόμενη φορά στο γήπεδο του γαύρου.
Σε ένα γήπεδο που αν δεν το postαρες στο instagram, δεν θα έπαιρνε κανείς χαμπάρι, τι νόημα έχει και τι να το κάνω;;
ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ!!!!
Σε ένα γήπεδο που αν δεν το postαρες στο instagram, δεν θα έπαιρνε κανείς χαμπάρι, τι νόημα έχει και τι να το κάνω;;
ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ!!!!
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς. Στο κάτω-κάτω ο Γιώργος εκφράστηκε - κακώς - ως οπαδός, αλλά δεν έκανε κάτι παράνομο που να δικαιολογεί τις επίσημες σχεδόν απειλητικές ανακοινώσεις της ΠΑΕ Άρης.efthimis_paok έγραψε:Καλά, αυτός έκανε παιδική μαλακια, και οι άλλοι πήγαν και έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση σαν ΠΑΕ που λέει δεν ευθυνόμαστε εμείς για ότι ακολουθήσει από εδώ και πέρα;
Ρε πάτε καλά όλοι σας;
Μη-δινεις-αξια-σε-ανυπαρκτους.Ο ΠΑΟΚ ειναι πλεον πολυ μεγαλυτερο μεγεθος απο τους κιτρινους πουθεναδες,τι ασχολουμαστε με αυτους?Αυτο θελουν.
Α και που εισαι,μπαταχτση,απατεωνισκε με τις φορμες του ολυμπιακου,κοψε τις "απειλες" σου προς οποιονδηποτε εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ.Και εισαι και τυχερος που ο ΠΑΟΚ δε σε τρεχει στον εισαγγελεα μετα απο αυτη την "ανακοινωση".
Α και που εισαι,μπαταχτση,απατεωνισκε με τις φορμες του ολυμπιακου,κοψε τις "απειλες" σου προς οποιονδηποτε εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ.Και εισαι και τυχερος που ο ΠΑΟΚ δε σε τρεχει στον εισαγγελεα μετα απο αυτη την "ανακοινωση".