Γιώργος Σαββίδης
- PAOK_Antarctica
Re: Γιώργος Σαββίδης
Εγω νομίζω πως αν στα 25 σου ήσουν αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, θα συμπεριφερόσουν πολυ πιο ώριμα από τον Γιωργάκη ΠΑΟΚοβιε.
Αν στα 25 μου είχα τον ΠΑΟΚ θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έκανα πολύ χειρότερα από τον Γιωργάκη. Τέτοια γκαυλα δεν χαλιναγωγείται.PAOK_Antarctica έγραψε:Εγω νομίζω πως αν στα 25 σου ήσουν αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, θα συμπεριφερόσουν πολυ πιο ώριμα από τον Γιωργάκη ΠΑΟΚοβιε.
Οπωσδήποτε ανακοίνωση - κράξιμο από συνδεσμους.
Σε μια μέρα νίκης κατάφερε να μας φέρει σε θέση απολογούμενου για ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Σε μια μέρα νίκης κατάφερε να μας φέρει σε θέση απολογούμενου για ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ.....
Απο την άλλη βέβαια, ως ΠΑΟΚ πας σε ένα αστυνομικό τμήμα, κάνεις μια καταγγελία για την ανακοίνωση του σκουλικιού και ο εισαγγελέας τους φωνάζει ως παε αρης και τους ρωτά: Για πείτε μου κύριοι, τι ακριβώς εννοεέιτε και τι θέλετε να πείτε?????
Εκεί να δεις, πόσο μάγκες είναι και πως θα βάλουν την ουρα κατω απο τα σκελια...
Διοτι το κειμενό τους ειναι ευθεια απειλητικό, ενώ ο Γιώργης απλά εκδήλωσε ενθουσιασμό μέσα απο το αυτοκίνητο και δεν έβλαψε κανένα (μόνο τη σοβαρότητά του).
Απο την άλλη βέβαια, ως ΠΑΟΚ πας σε ένα αστυνομικό τμήμα, κάνεις μια καταγγελία για την ανακοίνωση του σκουλικιού και ο εισαγγελέας τους φωνάζει ως παε αρης και τους ρωτά: Για πείτε μου κύριοι, τι ακριβώς εννοεέιτε και τι θέλετε να πείτε?????
Εκεί να δεις, πόσο μάγκες είναι και πως θα βάλουν την ουρα κατω απο τα σκελια...
Διοτι το κειμενό τους ειναι ευθεια απειλητικό, ενώ ο Γιώργης απλά εκδήλωσε ενθουσιασμό μέσα απο το αυτοκίνητο και δεν έβλαψε κανένα (μόνο τη σοβαρότητά του).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aye4 την Παρ 18 Αύγ 2017, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας τον πάρουν οι σύνδεσμοι μαζί τους σε καμιά εκδρομή, μέσα σε πούλμαν με 50 τσακάλια και τίγκα την κάπνα από
τα στριφτά, να φτιάξει κεφάλι ο μικρός, μπας και ηρεμήσει και κόψει τις μαλακίες.
Τα σκουλήκια τα πατάς και τα λιώνεις, δεν πηγαίνεις νυχτιάτικα με καμιά 10αριά μπράβους και το παίζεις μπρούκλης.
τα στριφτά, να φτιάξει κεφάλι ο μικρός, μπας και ηρεμήσει και κόψει τις μαλακίες.
Τα σκουλήκια τα πατάς και τα λιώνεις, δεν πηγαίνεις νυχτιάτικα με καμιά 10αριά μπράβους και το παίζεις μπρούκλης.
- efthimis_paok
Την άμεση αντίδραση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφερε η σημερινή ανακοίνωση του Άρη.
Συγκεκριμένα πριν λίγη ώρα η ΠΑΕ Άρης τοποθετήθηκε επίσημα για το βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Σαββίδης, με τον Κυριάκο Κυριάκο, να δίνει την δική του απάντηση.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πολύ επικίνδυνο δρόμο επιλέγουν στην ΠΑΕ Άρης μπας και κερδίσουν το χειροκρότημα κανενός κλακαδόρου...
Πέρα του ότι καταφέρνουν να γίνουν αυτό που επιχειρούν να καταγγείλουν, πέρα του ότι επιλέγουν χώρο στο προσκήνιο από την πίσω πόρτα (πράγμα για το οποίο χρωστούν μάλλον ευγνωμοσύνη), ανεβάζουν τους τόνους εκεί που δεν μπορούν να ακολουθήσουν.
Δική μου συμβουλή: μην κάνετε κεντρική στρατηγική σας την καταπολέμηση της καζούρας, υπάρχει β´ εθνική και εκεί.
Συγκεκριμένα πριν λίγη ώρα η ΠΑΕ Άρης τοποθετήθηκε επίσημα για το βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Σαββίδης, με τον Κυριάκο Κυριάκο, να δίνει την δική του απάντηση.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πολύ επικίνδυνο δρόμο επιλέγουν στην ΠΑΕ Άρης μπας και κερδίσουν το χειροκρότημα κανενός κλακαδόρου...
Πέρα του ότι καταφέρνουν να γίνουν αυτό που επιχειρούν να καταγγείλουν, πέρα του ότι επιλέγουν χώρο στο προσκήνιο από την πίσω πόρτα (πράγμα για το οποίο χρωστούν μάλλον ευγνωμοσύνη), ανεβάζουν τους τόνους εκεί που δεν μπορούν να ακολουθήσουν.
Δική μου συμβουλή: μην κάνετε κεντρική στρατηγική σας την καταπολέμηση της καζούρας, υπάρχει β´ εθνική και εκεί.
-
Dimg4
Πραγματικα εκπλησσομαι με αυτα που διαβαζω. Συμμεριζεστε καποιοι το οτι ο γιος ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ πηγε σαν κομπλεξικο παιδακι εξω απο το γηπεδο μιας ομαδας που εχουμε αφησει ετη φωτος πισω και τους εδωσε τροφη να λενε οτι ασχολουμαστε μαζι τους... και δικαιως.
Μη μπερδευεστε καποιοι, οπαδος μπορει να ειναι αλλα δεν ειναι οποιοσδηποτε οπαδος. Οταν ο πατερας του εχει τετοιο κυρος οφειλει να βγαζει μια αλφα σοβαροτητα κι ο ιδιος.
Μη μπερδευεστε καποιοι, οπαδος μπορει να ειναι αλλα δεν ειναι οποιοσδηποτε οπαδος. Οταν ο πατερας του εχει τετοιο κυρος οφειλει να βγαζει μια αλφα σοβαροτητα κι ο ιδιος.
Τραγικός ο μικρός για ακόμη μια φορά..Όσο ασχολείται με τους συμπολίτες τόσο μικραίνει την ομάδα...Αλήθεια δεν μπορεί κανένας να τον βάλει χέρι??
-
elvetos giatros
καλά έγραψες βρε λόγιεlogios έγραψε:Μαλ@κίζετε αλλά και δεν μπορεί να βιώσει αλλιώς το οπαδιλίκι.
Δεν μπορεί να πάει στην 4, δεν μπορεί να έρθει εκδρομή, δεν μπορεί να μπλέξει σε μανούρα.
Είναι το πλουσιόπαιδο που προσπαθεί να "νιώσει".
Άκομψα τις περισσότερες φορές.
Έχει ακόμη απωθημένα. Θα του περάσει......
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- aspromaura ioannina
Ενας 25χρονος συμπεριφερεται σαν 15χρονος και η μιση Ελλαδα ασχολειται με εναν 25χρονο επειδη συμπεριφερεται σαν 15χρονος. Αυτο τα λεει ολα.

ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΡΕ! Σε λιγο θα μας πουν να ζηταμε αδεια τι θα ακουμε στο αμαξι! ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ
- paokovios1974
Σαν 25χρονοι κανουμε που ασχολουμαστε με εναν 25χρονο που συμπεριφερεται σαν 15χρονος.aspromaura ioannina έγραψε:Ενας 25χρονος συμπεριφερεται σαν 15χρονος και η μιση Ελλαδα ασχολειται με εναν 25χρονο επειδη συμπεριφερεται σαν 15χρονος. Αυτο τα λεει ολα.![]()
![]()
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ρε σεφτελε τι μωρουδιστικες βλακειες κανεις;
Τραβα στην 4α να πιεις καμια μαλαμω, να δωσεις κανα συνθημα να ξεγκαβλώσεις και ασε τις χαζομαρες.
Ειστε και μερικοί που τον δικαιολογειτε. Αν τα εκανε κανας μικροτερος αδερφος σας πρωτα εσεις θα τον κραζατε.
Αντε γιατι το παραξηλωσε.
Τραβα στην 4α να πιεις καμια μαλαμω, να δωσεις κανα συνθημα να ξεγκαβλώσεις και ασε τις χαζομαρες.
Ειστε και μερικοί που τον δικαιολογειτε. Αν τα εκανε κανας μικροτερος αδερφος σας πρωτα εσεις θα τον κραζατε.
Αντε γιατι το παραξηλωσε.