Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
πήγες στα πεθαμένα σκουλήκια και έκανες βλαχομαγκιές με συνθήματα στο μερσεντικό σου.
δεν αρμόζουν τέτοιες βλαχομαγκιές στον ΠΑΟΚτσή.
ξέρω, μικρό το παιδί. θα μάθει...

Βλαχομαγκιές και καραγκιοζιλίκια. Πέρα του οτι δίνεις αξία στους πεθαμένους και ανύπαρκτους.

- paokovios1974

Αυτός ντάξει συμπεριφέρεται σαν 15χρονος καιρό τώρα.
Οι δημοσιογράφοι γιατί αναπαράγουν την κάθε κοτσάνα; Τόσο λιμάρια είμαστε ρε φίλε;

Οι δημοσιογράφοι γιατί αναπαράγουν την κάθε κοτσάνα; Τόσο λιμάρια είμαστε ρε φίλε;
Μαλ@κίζετε αλλά και δεν μπορεί να βιώσει αλλιώς το οπαδιλίκι. 
Δεν μπορεί να πάει στην 4, δεν μπορεί να έρθει εκδρομή, δεν μπορεί να μπλέξει σε μανούρα.
Είναι το πλουσιόπαιδο που προσπαθεί να "νιώσει".
Άκομψα τις περισσότερες φορές.
Έχει ακόμη απωθημένα. Θα του περάσει......
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μπορεί να πάει στην 4, δεν μπορεί να έρθει εκδρομή, δεν μπορεί να μπλέξει σε μανούρα.
Είναι το πλουσιόπαιδο που προσπαθεί να "νιώσει".
Άκομψα τις περισσότερες φορές.
Έχει ακόμη απωθημένα. Θα του περάσει......
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μικρό ξεμικρό, παιδί ξεπαιδί, έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια και δυστυχώς μάλιστα όχι για πρώτη-δεύτερη φορά...tsou έγραψε:πήγες στα πεθαμένα σκουλήκια και έκανες βλαχομαγκιές με συνθήματα στο μερσεντικό σου.
Με αυτού του είδους τις προκλήσεις "σπέρνει ανέμους και θα θερίσει θύελλες"...ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ μάλιστα!!!!
Επιτέλους πρέπει να σταθεί στο ύψος του αντιπροέδρου-γιου του Προέδρου και μέλους του Δ.Σ. της Π.Α.Ε.!!!!
Ας τον πιάσει κάποιος να του εξηγήσει τι μίσος μας έχουν τα σκουλήκια και τι γίνεται καθημερινά στους δρόμους!!!!
Εντέλει ας του θυμίσει κάποιος τον αδόκητο-απρόκλητο χαμό του Νάσου!!!!
- efthimis_paok

Καλά, αυτός έκανε παιδική μαλακια, και οι άλλοι πήγαν και έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση σαν ΠΑΕ που λέει δεν ευθυνόμαστε εμείς για ότι ακολουθήσει από εδώ και πέρα;
Ρε πάτε καλά όλοι σας;

Ρε πάτε καλά όλοι σας;
Ρε man τι ακριβώς είναι το... "σκουκηκιδης" ?MANIAKOS έγραψε:Τραγούδησε συνθήματα του ΠΑΟΚ εξω απο τ σκουκηκιδης
Την αλλη το αλλο
Ψωφαει για Μπραβο δημοσιότητα κ λεζάντα
Κατέβα απο τ καλάμι δείξε σοβαρότητα κ βγάλτε ενότητα για την καθοριστική χρονια
Και τι ακριβώς έκανε ο Γιώργης ?
- 
				tsoupakampra

Θα καταντήσεις ο Σάββας Θεοδωρίδης του ΠΑΟΚ,όχι για αυτά που λες,αλλά γιατί δεν θα σε παίρνει κανείς στα σοβαρά και θα εύχονται όλοι το κακό σου...

Άστο, το είδα....
Ε και τι να πεις για την ΠΑΕ Παπαναστασιακός, όταν της δίνει δικαίωμα να βγεί απο την τρύπα, ο αντιπρόεδρος της δικής μας ΠΑΕ...

Ο Γιώργης προσπαθεί να προσεγγίσει τον ΠΑΟΚτσίδικο λαό, μέσω... ταχύρρυθμων...
Αυτό όμως δεν θέλει τέτοιο τρόπο αλλά θέλει άλλο... κόπο...

Ε και τι να πεις για την ΠΑΕ Παπαναστασιακός, όταν της δίνει δικαίωμα να βγεί απο την τρύπα, ο αντιπρόεδρος της δικής μας ΠΑΕ...
Ο Γιώργης προσπαθεί να προσεγγίσει τον ΠΑΟΚτσίδικο λαό, μέσω... ταχύρρυθμων...
Αυτό όμως δεν θέλει τέτοιο τρόπο αλλά θέλει άλλο... κόπο...
Αστείο που ότι και να κάνει περνάει από δικαστήριο οπαδών ... έλεος  σιγά τι έκανε .. οι άλλοι οι ηλίθιοι (όχι σεφ αρη αλλά η ΠΑΕ!!!) έβγαλε ανακοίνωση με απειλές .. απίστευτο !!

- PAOK_Antarctica

Εγώ πιστεύω πως όποιος κράζει τον Γιωργή είναι επειδή τον ζηλεύει και επειδή είναι πολύ καθώς πρέπει και επειδή ντρέπεται και πρέπει να τον κεράσουν πάστα.
Όχι επειδή θέλει σοβαρούς ανθρώπους στο τιμόνι του ΠΑΟΚ. Κάτι που δεν είναι ο Γιωργής και αφού δεν έγινε μέχρι τα 24 δεν ξέρω αν και πότε θα γίνει ποτέ.

Όχι επειδή θέλει σοβαρούς ανθρώπους στο τιμόνι του ΠΑΟΚ. Κάτι που δεν είναι ο Γιωργής και αφού δεν έγινε μέχρι τα 24 δεν ξέρω αν και πότε θα γίνει ποτέ.
- paokovios1974

Εγω παντως σοβαρευτηκα μετα τα 30PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ πιστεύω πως όποιος κράζει τον Γιωργή είναι επειδή τον ζηλεύει και επειδή είναι πολύ καθώς πρέπει και επειδή ντρέπεται και πρέπει να τον κεράσουν πάστα.
Εδω που τα λεμε ακομα ασοβαρος ειμαι.