Αρχικα δυο λογια για τον προπονητη.
Πρωτον, χρησιμοποιησε την ιδια ενδεκαδα που χρησιμοποιουσε σε γενικες γραμμες και ο Στανογεβιτς.Το γεγονος αυτο φανερωνει ορθολογικη σκεψη. Πιο συγκεκριμενα απεφυγε να κανει "περιεργες" επιλογες παικτων προκειμενου να "εντυπωσιασει" και να πιστωθει την πιθανη ουτως ή αλλως νικη που θα επερνε η ομαδα ως απορροια "των δικων του επιλογων" . Σε καθε περιπτωση επελεξε την θεωρητικα καλυτερη δυνατη ενδεκαδα και αυτο ειναι θετικο δειγμα.
Τωρα, σε οτι αφορα το κοουτσαρισμα τα δειγματα που παρουσιασε ειναι κατι παραπανω απο θετικα. Ο τυπος εκανε τρελα πραγματα στο β μερος και ξεβρακωσε κυριολεκτικα τον αντιπαλο προπονητη με απανωτες αλλαγες προσωπων και συστηματων. Δειχνει να διαθετει πλουραρισμο και λυσεις και να γνωριζει την ομαδα πολυ καλα.
Απο κει και υστερα η ομαδα για ακομη μια φορα εμφανιστηκε κομμενη στα δυο. Οσο και να προσπαθουσε ο Μπισεσβαρ να γινει ο συνδετικος κρικος αμυνας-κεντρου-επιθεσης ηταν απιθανο να συμβει κι αυτο επειδη Σακχωφ και Τσιμιροτ φοβηθηκαν για ακομη μια φορα να αναλαβουν πρωτοβουλιες. Τους εβλεπες να κρυβονται πισω απο τους αντιπαλους αντι να ξεμαρκαρονται και να ζητουν την μπαλα.
Επιπροσθετα ο Λεοβατς ηταν τραγικος σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου και μαζι με τον Μακ θεωρω πως ηταν μακραν οι χειροτεροιδυο μας παικτες.
Στα θετικα η σταθεροτητα του Κρεσπο, η ενεργεια που εδωσαν οι Ενρικε,Πελκας με την εισοδο τους, τα δυο γκολ του Πριγιοβιτς και φυσικα ο mvp Καμπος.
Ανετη προκριση ευχομαι χωρις παρατραγουδα και δραματα.
Συνεχιζουμε
