PAOK TV & PAOK New Media
- Μπαρκαρούτσος
Re: PAOK TV
όλα κύλησαν ομαλά και απόλαυσα το παιχνίδι από την εξωτική Ελβετία που βρέθηκα για 3 ώρες...
- Μπαρκαρούτσος
-
Γερμανία ήταν ακόμα καλύτερα φίλε.xpan έγραψε:όλα κύλησαν ομαλά και απόλαυσα το παιχνίδι από την εξωτική Ελβετία που βρέθηκα για 3 ώρες...
-
Καλά ρε xspan, που ησουνα; δε σε είδα. ..
Καλά ψέματα μας λες τώρα, εγώ το ξερω

Καλά ψέματα μας λες τώρα, εγώ το ξερω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Πέμ 17 Αύγ 2017, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανονική τιμή για Ευρωπαϊκό. Μπραβο στην ΠΑΕ. Ελπίζω να βγαζει απο αυτο και να μην πηγαίνουν όλα στον ΟΤΕ. Επιτέλους λίγη ποιότητα - να μπορούμε να βλέπουμε ΠΑΟΚ χωρίς να βγαζουμε τον καρκίνο. Μιλάω ως κατοικος εξωτερικού.
-
Όχι. Πάντως στο πρώτο ημ. αμήθηκε στο κόλλημα. Παίζει να έφτεγε το VPN, μόλις άλλαξα browser στο 2ο έστρωσε.
-
Το built in του opera. Δεν ξέρω κατά πόσο έφταιγε αυτό όμως.pgetsos έγραψε:Ποιο vpn είχες θέμα;
Για συμφωνία με νοβα γράφει το sdna.
Ελπίζω να δείχνει το PAOK TV τους αγώνες στο εξωτερικό. VPN θα δουλέψει μου φαίνεται.
Ελπίζω να δείχνει το PAOK TV τους αγώνες στο εξωτερικό. VPN θα δουλέψει μου φαίνεται.
αλήθεια τι θα ισχύσει με τα εντός έδρας παιχνίδια μας;Θα τα δείξει και το Paok Tv ή μόνο η #$#$νοβα;
Έτσι φαίνεται. Γίνεται και σαφής αναφορά για το εξωτερικό.
Αν είναι για ένα χρόνο μόνο, μάλλον περιμένει ο Ιβάν να είναι έτοιμο το Ε του χρόνου.
Αν είναι για ένα χρόνο μόνο, μάλλον περιμένει ο Ιβάν να είναι έτοιμο το Ε του χρόνου.
Αν είναι όντως για ένα χρόνο, τότε μάλλον περιμένει να είναι έτοιμο το κανάλι του, του χρόνου
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk