ΠΑΟΚ-Östersunds 17/08 21:00 Cosmote Sport1HD & Paok TV
-
john4serres
Re: ΠΑΟΚ-Östersunds 17/08 21:00 Cosmote Sport1HD & Paok TV
Η Μπρόντμπι ήρθε και έπαιξε με ψηλά την άμυνα έχοντας Ντάνιελ Άγκερ πίσω..
Φανταστείτε η Έστερσουντ του Παπαγιαννόπουλου..
Φανταστείτε η Έστερσουντ του Παπαγιαννόπουλου..
νομιζω το ολο θεμα ειναι που απεκλεισε την γαλατα.
η γαλατα ομως ειχε τουντορ που οκ δεν ειναι προπονητης.
θεωρω οτι θα περασουμε πολυ ευκολα
η γαλατα ομως ειχε τουντορ που οκ δεν ειναι προπονητης.
θεωρω οτι θα περασουμε πολυ ευκολα
- ΑποστόληςΑ
18άδα
ΤΕΡΜ: Rey, Πασχαλάκης
Δ, ΜΠΑΚ: Matos, Κων/νίδης
ΑΡ. ΜΠΑΚ: Leovac,
ΣΤΟΠΕΡΣ: Varela, Crespo, Μαλεζάς
ΧΑΦ: Cimirot, Kace, Shakhov, Πέλκας, Biseswar
ΕΞΤΡΕΜ: Mak, Campos, Henrique,
ΦΟΡ: Prijovic, Αθανασιάδης
ΤΕΡΜ: Rey, Πασχαλάκης
Δ, ΜΠΑΚ: Matos, Κων/νίδης
ΑΡ. ΜΠΑΚ: Leovac,
ΣΤΟΠΕΡΣ: Varela, Crespo, Μαλεζάς
ΧΑΦ: Cimirot, Kace, Shakhov, Πέλκας, Biseswar
ΕΞΤΡΕΜ: Mak, Campos, Henrique,
ΦΟΡ: Prijovic, Αθανασιάδης
- aspromaura ioannina
Επομενως μοναδικο ερωτηματικο Καμπος ή Ενρικε.
εγω πιστευω θα ξεκινησει Καμπος αντι για Ενρικε και θα βαλει 3αδα στο κεντρο Τσιμιροτ Σακχοφ Μπισεσβαρ. Δεν χρειαζεσαι γνησιο κοφτη για την σουιδικη μπυραρια και μαλιστα στην Τουμπα. Οι 3 αλλαγες που θα γινουν θα ειναι Πελκας,Ενρικε,Κατσε αν δεν εχουμε τραυματισμους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Τετ 16 Αύγ 2017, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βλέπω και αλλαγή Κλαους μετά το τρικχακ του Πριγιοβιτς.

-
ArChAnGeLonfire4
χαχαχαχα ας παίξει και αυτός κρίμα είναι!karl έγραψε:Βλέπω και αλλαγή Κλαους μετά το τρικχακ του Πριγιοβιτς.
Τι φαρμακεία είστε Θεσσαλονίκη ρε 4€ φραπεδακι;ABALAEA2 έγραψε:4 ευρώ minimum θα έδινες σε μία καφετέρια να δεις τον ΠΑΟΚ. Καλύτερα να πάνε στην ΠΑΕ.
Εσείς που το είχατε δουλέψει με VPN με την Ολυμπίκ δώστε μας τα φώτα σας. Εγώ έχω το HOLA. Αρκεί να αγοράσω το ματς και να ανοίξω το Browser μέσω Ολλανδίας???
Δες στο θέμα του PAOK TV αναλυτικά
- painkiller4
Εντάξει αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που οφείλει να δούμε όλοι απόψε περνάει εύκολα και από το πρώτο αγώνα, και το λιγότερο θα φύγει αυτή η σουηδική μπυραρία με τεσσάρα.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπαρκαρούτσος
pgetsos έγραψε:Τι φαρμακεία είστε Θεσσαλονίκη ρε 4€ φραπεδακι;ABALAEA2 έγραψε:4 ευρώ minimum θα έδινες σε μία καφετέρια να δεις τον ΠΑΟΚ. Καλύτερα να πάνε στην ΠΑΕ.
Εσείς που το είχατε δουλέψει με VPN με την Ολυμπίκ δώστε μας τα φώτα σας. Εγώ έχω το HOLA. Αρκεί να αγοράσω το ματς και να ανοίξω το Browser μέσω Ολλανδίας???
Δες στο θέμα του PAOK TV αναλυτικά
Όχι ρε με 3€ πίνεις στη μέση καφετέρια. Αν πας και σε μπουγατσοκρεπαδομάγαζο που έχει και καφέδες, μπύρες κτλ, πίνεις φραπέ με 2€ - 2.5€!
-
ArChAnGeLonfire4
ΠΑΟΚ εισαι με την ομαδα που εχουμε περναμε αν παιξουμε μπαλα με score 4-0
- NIKOS_PAOK04
Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυο κλάσεις επάνω αλλά όπως φάνηκε και σε άλλα παιχνίδια αυτό δεν πέρνει από μόνο του τα ματς και τις προκρίσεις θα πρέπει να το βγάλουμε στο γήπεδο.
Αν τρέξουμε στο γήπεδο και δεν βγάζουμε την Κούραση(βαρεμάρα) που βγάλαμε με ολυμπικ νομίζω πως θα δούμε ένα ματς με πολλές τελίκες γιατί ο ΠΑΟΚ την δυναμή του την έχει κυρίως μεσοεπιθετικά και από αυτους περιμένω την πρόκρισει γιατί και 3 να φάμε εάν βάλουμε 7 κλειδωμένη είναι η πρόκριση.
Δεν εννοώ να παίξουμε όσα πάνε και όσα έρθουν αλλά θέλω να δώ έναν επιθετικό ΠΑΟΚ που να επιβάλλει το παιχνίδι του μεσα από τα τρεξίματα και την ποιότητα του και φυσικά αυτό γίνετε κυρίως στο μίσο των αντιπάλων.
Δεν ξέρω πόσοι θα πάνε στο γήπεδο (εύχομαι να είναι γεμάτο) αλλά όσοι πάνε πρέπει να είναι ΠΑΟΚ και να δίνουνε ρυθμό και όρεξη στους παίχτες και να ην περιμένουν πρώτα την ομάδα να παίξει μπαλάρα για να χειροκροτήσουν.
Νομίζω πως θα νικησουμε 3ή4 - 0ή1 πιστευω πολύ στην επίθεση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας σήμερα θα σκοράρει εις διπλούν ο Μπίσεσβαρ.
Αν τρέξουμε στο γήπεδο και δεν βγάζουμε την Κούραση(βαρεμάρα) που βγάλαμε με ολυμπικ νομίζω πως θα δούμε ένα ματς με πολλές τελίκες γιατί ο ΠΑΟΚ την δυναμή του την έχει κυρίως μεσοεπιθετικά και από αυτους περιμένω την πρόκρισει γιατί και 3 να φάμε εάν βάλουμε 7 κλειδωμένη είναι η πρόκριση.
Δεν εννοώ να παίξουμε όσα πάνε και όσα έρθουν αλλά θέλω να δώ έναν επιθετικό ΠΑΟΚ που να επιβάλλει το παιχνίδι του μεσα από τα τρεξίματα και την ποιότητα του και φυσικά αυτό γίνετε κυρίως στο μίσο των αντιπάλων.
Δεν ξέρω πόσοι θα πάνε στο γήπεδο (εύχομαι να είναι γεμάτο) αλλά όσοι πάνε πρέπει να είναι ΠΑΟΚ και να δίνουνε ρυθμό και όρεξη στους παίχτες και να ην περιμένουν πρώτα την ομάδα να παίξει μπαλάρα για να χειροκροτήσουν.
Νομίζω πως θα νικησουμε 3ή4 - 0ή1 πιστευω πολύ στην επίθεση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας σήμερα θα σκοράρει εις διπλούν ο Μπίσεσβαρ.
Αντε φτυσταμπουτιας ρε παπαγιανοπουλε.Ταγαροκαδρονι,που θα μας πεις και τι χασαμε.
- Sick Bastard
Θέλω να τον κάνει να κουτουλάει ο Πρίγιοβιτς.