sic-4 έγραψε:Ο ανθρωπος που πριν καναδυο μηνες χαρακτηριζε τον προπονητη του ΠΑΟΚ υποτιμητικα "made in China", βγαινει σημερα και ζηταει να κρινουμε αντικειμενικα τον gay του made in Albania προπονητη και μας πληροφορει οτι εχει κανει μια χαρα ομαδα μετα το 2-1 επι των ανυπαρκτων.
Μαλλον βρισκομαστε σε φορουμ ποδοσφαιρικης φιλολογιας κι εγω μπερδευτηκα και νομιζα οτι ειναι οπαδικο.
Εγω ειμαι επιθετικος και ο εορπτολ σεριφης και μπαμπουλας που ενοχλουμαστε απο προσβολες κατα του ΠΑΟΚ. Εισαι ο γραφικος "ε ρε Γουμενος που σας χρειαζεται" αν γουσταρεις να αυτοπαραμυθιαζεσαι με την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Ειναι παλιομοδιτικη η αυτοπαραμυθα, δεν κολαει με το εξυπνακιστικο προφιλ που γουσταρουν να χτιζουν καποιοι που δεν τρωνε χορτο. Εγω το μηρυκαστικο, να τους πληροφορησω μονο πως χωρις αυτην την αυτοπαραμυθα, με οσα εχει περασει αυτη η ομαδα, θα κρατουσε απουσιολογιο σαν τις γριες απο οπαδικο πληθυσμο. Δεν ειναι κακο να της δειξετε λιγο σεβασμο οσο κι αν αυτο σας χαλαει την αισθητικη.
Γεια σου sic avenger του παοκμανια.Το ότι το ερμηνεύεις τα πράγματα όπως σε βολεύουν είναι γνωστό σε όλους πλέον και δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.
Το αν ήταν made in china αποδείχθηκε αρκετά σύντομα από τότε που το ανέφερα.Το να είσαι σε οπαδικό φόρουμ δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κρίνεις τους αντιπάλους σου όσο γίνεται αντικειμενικοτερα εκτός αν ο φανατισμός και η εμπάθεια (ως ένα σημείο δικαιολογημένη) είναι χαρακτηριστικά υγιείς για σένα.
Τέλος οποιαδήποτε σύγκριση με ρουληδες και γριές φέρνουν τάση για εμετό και ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζετε καμία αυτοπαραμυθα όπως λες γιατί έχει 90+ χρόνια ένδοξης ιστορίας μέσα στο γήπεδο και εξω απο αυτό.