Συναντήσεις μελών
- Μπαρκαρούτσος
Re: Συναντήσεις μελών
geonov29 έγραψε:Αν και μέλος της αρρώστιας που λέγεται ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ απο το 2008 ,γιατί αρρώστια είναι όταν δεν μπαίνεις μια μέρα και νιώθεις ότι κάτι σου λείπει, δεν μπορώ παρά να εκφράσω την ζήλια μου, αν μπορεί να ειπωθεί αυτό, που δεν έχω παρευρεθεί μέχρι τώρα σε μια συνάντηση μελών. Γράφω σπάνια,παρακολουθώ όμως ανελλιπώς και απολαμβάνω γέλια,καζούρες,μαλώματα...είναι η ΜΑΝΊΑ το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ....ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να βρεθώ μαζί σας....
Εσείς οι παλιοί που ακόμα διαβάζετε, έχετε νεύρα από ατσάλι!
Καλώς να μας έρθεις-βρεις λοιπόν αδερφέ...geonov29 έγραψε:Αν και μέλος της αρρώστιας που λέγεται ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ απο το 2008 ,γιατί αρρώστια είναι όταν δεν μπαίνεις μια μέρα και νιώθεις ότι κάτι σου λείπει, δεν μπορώ παρά να εκφράσω την ζήλια μου, αν μπορεί να ειπωθεί αυτό, που δεν έχω παρευρεθεί μέχρι τώρα σε μια συνάντηση μελών. Γράφω σπάνια,παρακολουθώ όμως ανελλιπώς και απολαμβάνω γέλια,καζούρες,μαλώματα...είναι η ΜΑΝΊΑ το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ....ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να βρεθώ μαζί σας....

Για πριν τον αγώνα με τους Σουηδούς ετοιμάζουμε την επόμενη, οπότε αν είσαι εδώ, με το καλό να ορίσεις...

Χρήσιμο θα ήταν να κάνεις λογαριασμό στο chat (είναι πολύ απλό), ώστε να σε ειδοποιούμε με Π.Μ. αρχικά...

Προσωπικά έχω πολύ υπομονή Roman.Έχει όμως στιγμές από την πολύ μίρλα και μουρμούρα ήθελα να σπάσω το πληκτρολόγιο...
goran θα κάνω λογαριασμό στο chat.

goran θα κάνω λογαριασμό στο chat.
Παραμονή Ευρωπαϊκού αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. στην Τούμπα σε εβδομάδα καλοκαιρινής ραστώνης ελέω 15αύγουστου!
Ε και? Πολλοί γυρίσαμε και είμαστε ήδη έτοιμοι...Γιατί "εμείς δεν λείψαμε ποτέ" ρε...αφού...
Αύριο στις 5 λοιπόν, καλούνται όσα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν σε μια νέα συνάντηση-ιεροτελεστία, όπως εκείνες που πραγματοποιούμε πλέον πολύ συχνά, πριν δηλαδή από την σέντρα κάθε εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ!!!
Επί της οδού Κλεάνθους, στον αριθμό 54, 100 μέτρα κάτω απ το γήπεδο, υπάρχει γνωστό ψητοπωλείο, με εκλεκτά σουβλακοειδή εδέσματα, το οποίο θα συγκεντρώσει αυτήν την φορά την μεγάλη Π.Α.Ο.Κ.τσίδικη παρέα μας!!!!
Τουλάχιστον εννέα άτομα έως τώρα είμαστε οι βέβαιοι συμμετέχοντες και περιμένουμε αρκετούς ακόμα.
Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στην παρέα μας ειδοποιείστε, ή μέσω post στο εν λόγω topic ή στο chat, έως αύριο, το αργότερο στις 15:00, ώστε να κλειστούν επιπλέον θέσεις έγκαιρα και να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία!!!!

Ε και? Πολλοί γυρίσαμε και είμαστε ήδη έτοιμοι...Γιατί "εμείς δεν λείψαμε ποτέ" ρε...αφού...

Αύριο στις 5 λοιπόν, καλούνται όσα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν σε μια νέα συνάντηση-ιεροτελεστία, όπως εκείνες που πραγματοποιούμε πλέον πολύ συχνά, πριν δηλαδή από την σέντρα κάθε εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ!!!
Επί της οδού Κλεάνθους, στον αριθμό 54, 100 μέτρα κάτω απ το γήπεδο, υπάρχει γνωστό ψητοπωλείο, με εκλεκτά σουβλακοειδή εδέσματα, το οποίο θα συγκεντρώσει αυτήν την φορά την μεγάλη Π.Α.Ο.Κ.τσίδικη παρέα μας!!!!

Τουλάχιστον εννέα άτομα έως τώρα είμαστε οι βέβαιοι συμμετέχοντες και περιμένουμε αρκετούς ακόμα.
Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στην παρέα μας ειδοποιείστε, ή μέσω post στο εν λόγω topic ή στο chat, έως αύριο, το αργότερο στις 15:00, ώστε να κλειστούν επιπλέον θέσεις έγκαιρα και να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία!!!!

Στον εκτός έδρας με τους σουηδούς ποιοι έχουν κανονίσει να πάνε?
Αν είναι να βρεθούμε για γνωριμία και μπυρόνια?
Αν είναι να βρεθούμε για γνωριμία και μπυρόνια?
- Kostomanolis
Που χαθηκες ρε Καμινια; Πρεπει να κανονισουμε και εμεις οι Αθηναιοι καμια συναντηση τον Σεπτεμβρη. Ευκαιρια ειναι να το συνδυασουμε με το διπλο στον Απολλωνα
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Κάντε το τέλη Σεπτέμβρη...μπας και καταφέρω να παρευρεθώ ως Εκπρόσωπος του Βορρά.
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Εγώ θα είμαι παρών σε οποιαδήποτε συνάντηση Αθηνών, εκτός από τις 24 Σεπτεμβρίου που βαφτίζω την κόρη...