Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Γράφτε όλοι μαζί, μπας κι επιτέλους εισακουστούμε (και δεν χάσουμε για μια λαλακία το φετινό Πρωτάθλημα...):
" Ιβάν, πάρε επιτέλους αμυντικό χαφ "...!!!
ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Γ. Μίνος είπε πριν από λίγο στα αθλητικά της ΕΤ3 ότι εξελίξεις θα έχουμε μετά τον αγώνα με Εστερσουντ και μίλησε για 3 μεταγραφές: Στόπερ, Βιερι και Μαροκινός.
Εάν δεν παρθεί το 6ρι νομίζω ότι θα έχουμε επανάληψη της περσινής χρονιάς, όταν δεν πήραμε φορ στον πρώτο γύρο και χαρίσαμε το πρωτάθλημα στον γαύρο.
- john4serres
Θα συμφωνήσω και πάλι με την λογικότερη φωνή του φόρουμ, τον Αποστόλη.
Πραγματικα ειναι απιστευτο το φετινο καλοκαιρι.Δεν εχω ορεξη καν να κραξω... 

Αντί να κράζετε, να απελπίζεστε και να αντιδράτε αλλαλάζοντας για το πόσο λάθος το πάμε με τις μετεγγραφές ακούστε πάλι τις δηλώσεις του Λουτσέσκου.
Όπως και στις πρώτες του, υπερτονίζει την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον ρόστερ και την ποιότητα που αυτό διαθέτει. Λέει επίσης ότι η ατομική ποιότητα θα κάνει την διαφορά.
Συνοψίζοντας, η αλλαγή προπονητή που δεν ήταν αποτέλεσμα παρόρμησης μιας βραδιάς καθυστέρησε και τις μετεγγραφές αλλά και η τακτική της ψυχολογικής υποστήριξης του υπάρχοντος ρόστερ που αμφισβήτησε ο Στανόγεβιτς, "να δω ποιους θα πάρουμε να σας πω για το πρωτάθλημα", θεωρώ καθυστερεί εκ νέου τις μετεγγραφές. Συγχωρήστε μου αυτή την αισιόδοξη οπτική και την βεβαιότητα ότι εκεί στην ΠΑΕ δεν είναι τυφλοί και ανίδεοι μην βλέποντας τα προφανή.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως και στις πρώτες του, υπερτονίζει την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον ρόστερ και την ποιότητα που αυτό διαθέτει. Λέει επίσης ότι η ατομική ποιότητα θα κάνει την διαφορά.
Συνοψίζοντας, η αλλαγή προπονητή που δεν ήταν αποτέλεσμα παρόρμησης μιας βραδιάς καθυστέρησε και τις μετεγγραφές αλλά και η τακτική της ψυχολογικής υποστήριξης του υπάρχοντος ρόστερ που αμφισβήτησε ο Στανόγεβιτς, "να δω ποιους θα πάρουμε να σας πω για το πρωτάθλημα", θεωρώ καθυστερεί εκ νέου τις μετεγγραφές. Συγχωρήστε μου αυτή την αισιόδοξη οπτική και την βεβαιότητα ότι εκεί στην ΠΑΕ δεν είναι τυφλοί και ανίδεοι μην βλέποντας τα προφανή.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω κάνει λίγα ποστ αλλά το 90% τα έχω κάνει για το 6αρι....Ελπίζω να πεφτουμε εμεις έξω και όχι αυτοί εκεί στην Παε....nikolasf έγραψε:ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Γ. Μίνος είπε πριν από λίγο στα αθλητικά της ΕΤ3 ότι εξελίξεις θα έχουμε μετά τον αγώνα με Εστερσουντ και μίλησε για 3 μεταγραφές: Στόπερ, Βιερι και Μαροκινός.
Εάν δεν παρθεί το 6ρι νομίζω ότι θα έχουμε επανάληψη της περσινής χρονιάς, όταν δεν πήραμε φορ στον πρώτο γύρο και χαρίσαμε το πρωτάθλημα στον γαύρο.
Δεν μπορώ να μην ακολουθήσω την παρότρυνση του αρχηγού...ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Γράφτε όλοι μαζί, μπας κι επιτέλους εισακουστούμε (και δεν χάσουμε για μια λαλακία το φετινό Πρωτάθλημα...):

Φέρτε ένα 6αααααααρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!

Τον Πορκυ δεν τον ακουσατε? Χτυπαμε 6αρι Αλβαρεζ της Χιχον. Τέλος
τι να το κανουμε το 6αρι..λοττο θα πιασουμε?
θα κανουμε μεταγραφες αλλα θα ναι σα να μπαινει το φθινοπωρο
στοπερ χαφ και αιντε ρε παιδιά δε βγαινει το καλοκαιρι
θα κανουμε μεταγραφες αλλα θα ναι σα να μπαινει το φθινοπωρο
στοπερ χαφ και αιντε ρε παιδιά δε βγαινει το καλοκαιρι
- kataramenos5
Αφου δεν εκανε το θαυμα η Παναγια τελευταια μας ελπιδα ο Αη βασιλης.Δεκεμβρη.
1- Μακ
2- τζάλμα
3 - ενρικε
4- Πέλκας
5- μπισε
6- Λιμνιος
7- Μυστα
8- ουαρντα ?
9- Ελ Καντούρι ?
10- Βιερινια
Παράλιγο να βγει 11 αδα απο μεσοεπιθετικους ποδοσφαιριστές
Στην τελικη 3 παίζουν αντε 4 μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα σε κανενα μετς με λιβάδια μεσα
Ροτεισον με 7-8 παίχτες για 3 θέσης δεν κανει ουτε ομαδα μπάσκετ
Περσυ η ομαδα ηταν πρωτη σε δημιουργία στην λίγκα
Πρωτη σε φάσεις και αν ειχε απο την αρχή πριγιο θα είμασταν πρώτοι σε γκολ
Αυτο με δείχνει οτι μεσοεπιθετικά η ομαδα πετούσε φωτιές με το ήδη υπάρχον υλικό ..
Αντίθετα με την θέση 6 και τα σεντερ Μπακ οπου η ομαδα σε πολλα κρίσιμα ματς
Ηταν εκτεθειμένη σε αυτές τις θέσεις με σοφτ παίχτες
Με αργα σεντερ Μπακ οπου οταν έβρισκε αντίπαλο με σοβαρό κεντρο υπηρχε ΤΡΙΚΥΜΙΑ
2- τζάλμα
3 - ενρικε
4- Πέλκας
5- μπισε
6- Λιμνιος
7- Μυστα
8- ουαρντα ?
9- Ελ Καντούρι ?
10- Βιερινια
Παράλιγο να βγει 11 αδα απο μεσοεπιθετικους ποδοσφαιριστές
Στην τελικη 3 παίζουν αντε 4 μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα σε κανενα μετς με λιβάδια μεσα
Ροτεισον με 7-8 παίχτες για 3 θέσης δεν κανει ουτε ομαδα μπάσκετ
Περσυ η ομαδα ηταν πρωτη σε δημιουργία στην λίγκα
Πρωτη σε φάσεις και αν ειχε απο την αρχή πριγιο θα είμασταν πρώτοι σε γκολ
Αυτο με δείχνει οτι μεσοεπιθετικά η ομαδα πετούσε φωτιές με το ήδη υπάρχον υλικό ..
Αντίθετα με την θέση 6 και τα σεντερ Μπακ οπου η ομαδα σε πολλα κρίσιμα ματς
Ηταν εκτεθειμένη σε αυτές τις θέσεις με σοφτ παίχτες
Με αργα σεντερ Μπακ οπου οταν έβρισκε αντίπαλο με σοβαρό κεντρο υπηρχε ΤΡΙΚΥΜΙΑ
Αντε ρε Ιβαν. Περασε της Παναγιας. Οι αλλοι με τον Μπεν της Βεροιας θελουν να μπουν ομιλους. Παρε Ζαμπρανο η' Νερβο, παρε κ Ενταγιε και το πηρες το νταμπλ
- efthimis_paok
Από tuttomercato
Omar El Kaddouri είναι ουσιαστικά παίκτης του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο στρατηγός αφήνει αυτό μετά από έξι μήνες και ένα ηχηρό υποβιβασμό. Υπάρχουν ακόμα κάποιες γραφειοκρατικές καταστάσεις που δεν θα εμποδίσουν τη μεταφορά στην Ελλάδα.
Omar El Kaddouri είναι ουσιαστικά παίκτης του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο στρατηγός αφήνει αυτό μετά από έξι μήνες και ένα ηχηρό υποβιβασμό. Υπάρχουν ακόμα κάποιες γραφειοκρατικές καταστάσεις που δεν θα εμποδίσουν τη μεταφορά στην Ελλάδα.