Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Η Α.Ε.Καταλαγαριου ειναι γνωστη τοις πασοι.
Ο ΟΦΗ 94 ειναι ο γνωστος ΟΦΗ ?
Φουλ για ανοδο ο ΟΦΗ.
Ο ΟΦΗ 94 ειναι ο γνωστος ΟΦΗ ?
Φουλ για ανοδο ο ΟΦΗ.
1ο ματς
Τουμπακάρης (αλλο καϊναρι, σουιτα γκει, 2 οφσαιντ φαντασμα περσι στο ταψι και πολλα πολλα αλλα)
Τουμπακάρης (αλλο καϊναρι, σουιτα γκει, 2 οφσαιντ φαντασμα περσι στο ταψι και πολλα πολλα αλλα)
Ο Καλαντζής είναι η βιτρίνα. Για να πάρουν τις ψήφους από τους νεοδημοκράτες που είναι με Γραμμένο.
Ο πραγματικός υποψήφιος πρόεδρος ο Τζώρτζογλου είναι.
Υπάρχει περίπτωση να πάρουν πάλι αναβολή οι εκλογές;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το σημείο κλειδί στην υπόθεση Ελληνικό Ποδόσφαιρο ήταν ο ξυλοδαρμός του παρατηρητή στον αγώνα με την ΑΕΚ. Με την δικαστική απόφαση χάδι και την αναγνώριση όλων των ελαφρυντικών που θα μπορούσαν να αναγνωριστούν στον γκεί του δώσανε την ευκαιρία να συνεχίσει να υπάρχει, να οργανώνει, να καταστρώνει και να χτυπάει όπως και όπου θέλει.
Συμφωνώ πως ο μ@λ@κ@ς της Καβάλας είναι γλάστρα καθώς είχανε βγει άρθρα που θέλανε τον Τζώρτζογλου υποψήφιο.
Θα είναι στις επόμενες εκλογές.
Συμφωνώ πως ο μ@λ@κ@ς της Καβάλας είναι γλάστρα καθώς είχανε βγει άρθρα που θέλανε τον Τζώρτζογλου υποψήφιο.
Θα είναι στις επόμενες εκλογές.
Τον προλαβε σ' αυτο ο Ιβαν...kataramenos5 έγραψε:Ολοι με το χρημα πανε κι ο χοντρος θα τ ακουμπησει χοντραzepos4 έγραψε:Εγώ νομίζω ότι θα πάνε με το ρεύμα. Κανένας δεν θέλει να είναι με τους χαμένους τώρα που αλλάζουν τα κοζια.

- painkiller4
ΑυτόMīngus έγραψε:Ο Καλαντζής είναι η βιτρίνα. Για να πάρουν τις ψήφους από τους νεοδημοκράτες που είναι με Γραμμένο.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λαμόγια ξεφτιλισμενα πιόνια.. καμία εμπιστοσύνη δεν υπάρχει στη δικαιοσύνη έτσι κι αλλιώς.. για να δούμε πόση αντοχή έχουν οι καλομαθημένοι απατεώνες.. είναι και η δικαιοσύνη που συμπεριλαμβανει πολλά "συντηρητικά πουλια" και θα το έπαιζαν το χαρτί αυτό από τη στιγμή που το κομματικοποίησαν ,αν και έτσι κι αλλιώς θα το πήγαιναν ως εκεί που δεν πάει.. ελλαδιτσα καημένη..
Ως μειοψηφία οικονομικά, ποσοτικά, πολιτικά, κοινωνικά, πληθυσμιακά, ως 500 χιλιόμετρα μακρυά απο τα κέντρα αποφάσεων μόνο έξυπνα μπορούμε να τους ρίξουμε.
- kataramenos5
Υπαρχουν και οι ενστασειςzepos4 έγραψε:Σύνολο 54 ενώσεις.kataramenos5 έγραψε:Μην πεσετε απ τα συννεφα αν τελευταια στιγμη στη ψηφοφορια λακισουν οι 8john4serres έγραψε:35 ενώσεις στο πλευρό του Γραμμένου
Πόσες είναι στο σύνολο;
Εγώ πάντως θα πέσω από τα σύννεφα. Μην σου πω ότι θα είναι πάνω από 35.

Κουραστηκα να τα λεω ...
αλλα κυριως να τα ζωαπό kataramenos5 » Τρί Απρ 25, 2017 2:23 pm
Ποτε ειναι να γινουν εκλογες στην επο ξερει κανεις?Θα γινουν ποτε?Αν γινουν Οκτωβρη Νοεμβρη εισαστε σιγουροι οτι δε θα μαστε 15 ποντους πισω παλι?Ειστε σιγουροι οτι δε θα λυγισουν καποιοι, υπο το φοβο εμπρησμων,ανατιναξεων κλπ ν αλλαξουν τη "σιγουρη" ψηφο τους?

εντωμεταξυ το sdna εβγαλε αρθρο που θεωρει σχεδον σιγουρο οτι θα γινουν οι εκλογες και θα αποριφθει η προσφυγη,ωστοσο εγω δεν ειμαι και τοσο σιγουρος γιατι ΕΟ αντιμετωπιζεις,οχι φοιτητικες παραταξεις. Για να δουμε τι αλλο θα δουμε σε αυτη την μπουρδελοχωρα
Θα έχουμε κανένα τηλεφώνημα για βόμβα πάλι στο Ειρηνοδικείο για να μην εκδικαστεί η προσφυγή και να πάμε σε αναβολή. Παλιά και δοκιμασμένη τακτική.
- john4serres
αρχισε η ψηφοφορία πριν 3 λεπτα συμφωνα με το σδνα
- john4serres
- Γίνεται ονομαστική ψηφοφορία και αναμένεται να εγκριθούν τα πρακτικά της περασμένης γενικής συνέλευσης.
- Με 49 «Ναι», 19 «Όχι» και τρία λευκά τα πρακτικά επικυρώθηκαν
- Ξεκάθαρο μήνυμα για την επικείμενη νίκη του Βαγγέλη Γραμμένου, η οποία αναμένεται να είναι σαρωτική
- Μεταξύ των «Όχι» στην προηγούμενη ψηφοφορία και δύο ΠΑΕ της Super League, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός
- Επιβεβαιώνεται, δηλαδή, στην πράξη όλα όσα φημολογούνταν περί σύμπραξης «ερυθρολεύκων» και «πρασίνων».
- Με 49 «Ναι», 19 «Όχι» και τρία λευκά τα πρακτικά επικυρώθηκαν
- Ξεκάθαρο μήνυμα για την επικείμενη νίκη του Βαγγέλη Γραμμένου, η οποία αναμένεται να είναι σαρωτική
- Μεταξύ των «Όχι» στην προηγούμενη ψηφοφορία και δύο ΠΑΕ της Super League, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός
- Επιβεβαιώνεται, δηλαδή, στην πράξη όλα όσα φημολογούνταν περί σύμπραξης «ερυθρολεύκων» και «πρασίνων».
- GiorgosAtha
"O πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, είπε ότι «τα πρακτικά ή πλαστογραφήθηκαν ή εξαπατηθήκαμε. Δεν δέχομαι την κοροϊδία»."
"Το θέμα της έγκρισης των πρακτικών τέθηκε σε ψηφοφορία και είχαμε: 49 ΝΑΙ, 19 ΟΧΙ, 1 ΛΕΥΚΟ, 2 ΑΠΟΥΣΕΣ."
"Για να δούμε ποιοι ψήφισαν ΟΧΙ... Από τις ΠΑΕ μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός... Λευκό ο Πανιώνιος... Απούσες οι ΕΠΣ Σάμου και η ΠΑΕ ΑΕΛ..."
"Εκτός από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όχι ψήφισαν οι ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Έβρου, Εύβοιας, Ηλείας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κεφαλλονιάς, Κορίνθου, Λακωνίας, Λασιθίου, Μεσσηνίας, Πειραιά, Ρεθύμνου, Τρικάλων, Χανιών."
Χεράκι χεράκι οι απατ-"αιώνιοι"... κατά τα άλλα περήφανοι οι οπαδοί της ζέλας.
Εντίντ... με πρόλαβε ο συγχωριανός από τα Σέρρας (η μάνα μου είναι απ' την Ντουβίστα
)
"Το θέμα της έγκρισης των πρακτικών τέθηκε σε ψηφοφορία και είχαμε: 49 ΝΑΙ, 19 ΟΧΙ, 1 ΛΕΥΚΟ, 2 ΑΠΟΥΣΕΣ."
"Για να δούμε ποιοι ψήφισαν ΟΧΙ... Από τις ΠΑΕ μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός... Λευκό ο Πανιώνιος... Απούσες οι ΕΠΣ Σάμου και η ΠΑΕ ΑΕΛ..."
"Εκτός από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όχι ψήφισαν οι ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Έβρου, Εύβοιας, Ηλείας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κεφαλλονιάς, Κορίνθου, Λακωνίας, Λασιθίου, Μεσσηνίας, Πειραιά, Ρεθύμνου, Τρικάλων, Χανιών."
Χεράκι χεράκι οι απατ-"αιώνιοι"... κατά τα άλλα περήφανοι οι οπαδοί της ζέλας.
Εντίντ... με πρόλαβε ο συγχωριανός από τα Σέρρας (η μάνα μου είναι απ' την Ντουβίστα