Δλδ. να μην σχολιάζουμε μια άποψη λόγω πρότερου εντίμου βίου?

Αν κάποιος δεν θέλει "αντίλογο" , να το λέει εκ των προτέρων...

Βασικά, αν δεν άρχιζαν οι ειρωνείες κι οι υπερβολές , θα μέναμε στο επίπεδο του τρολ...

καλα το συγκεκριμενο σεναριο με την ευκταια πωληση που ...δενgoran 64 έγραψε:Για να μην το παρατραβάμε με τα προσωπικά του καθενός, βάζοντας αλήθεια το χέρι στην καρδιά, ας μου πει κάποιος ότι προτιμάει στο φετινό μας ρόστερ, έστω σαν δεύτερο φορ, τον Κλάους και όχι, π.χ., τον Αραούχο...
Υ.Γ. Πάντα μιλώντας σαν οπαδοί όμως κι όχι σκεπτόμενοι, π.χ., σαν την Μαρία την Γκοντσάρεβα...
Μα εσύ το ξεκίνησες με υπόνοια ότι το κάνει για να είναι αρεστός παπά..... Το ότι διαφωνώ με τον Κώστα δεν σημαίνει κάτι.... Στα περισσότερα συμφωνώ μαζί του.....prist64 έγραψε:eorptol1
το τελευταιο που θα με πειραζε στον Κλαους
ειναι το οτι πηγε στην Παναγια Σουμελα
Με πειραξε ομως που την ακουσε ο Κωστας54 επειδη ειπε την αποψη του.![]()
και ο καθε Κωστας που δεν ειναι χθεσινος
Αλλά λες άλλα καταλαβαίνω; όχι βέβαιαprist64 έγραψε:Παναγια Σουμελα,Ποντος....καλα το πας.
Εγώgoran 64 έγραψε:Για να μην το παρατραβάμε με τα προσωπικά του καθενός, βάζοντας αλήθεια το χέρι στην καρδιά, ας μου πει κάποιος ότι προτιμάει στο φετινό μας ρόστερ, έστω σαν δεύτερο φορ, τον Κλάους και όχι, π.χ., τον Αραούχο...
Υ.Γ. Πάντα μιλώντας σαν οπαδοί όμως κι όχι σκεπτόμενοι, π.χ., σαν την Μαρία την Γκοντσάρεβα...
Ναι ρε φιλε,αυτο πιστευωeorptol1 έγραψε:Αλλά λες άλλα καταλαβαίνω; όχι βέβαιαprist64 έγραψε:Παναγια Σουμελα,Ποντος....καλα το πας.
Πέτρο...Με το συμπάθιο κιόλας αλλά κι εγώ τον έβλεπα, ακόμα από πριν να τον στείλει δανεικό ο δον καρπούζας...pgetsos έγραψε:Εγώgoran 64 έγραψε:Για να μην το παρατραβάμε με τα προσωπικά του καθενός, βάζοντας αλήθεια το χέρι στην καρδιά, ας μου πει κάποιος ότι προτιμάει στο φετινό μας ρόστερ, έστω σαν δεύτερο φορ, τον Κλάους και όχι, π.χ., τον Αραούχο...
Τον Κλάους 6 χρόνια τον έβλεπα στον ΠΑΟΚ πριν την τελευταία χρόνια.
Δε θα μου σβήσει μια χρονιά την προσφορά 6 ετών
Δε θα μου σβήσει μια χρονιά τους άπειρους πανηγυρισμούς μου σε γκολ του
Δε θα μου σβήσει μια χρονιά τις προκρίσεις που μου πρόσφερε
Δε θα μου σβήσει μια χρονιά τα "Εγώ σας γαμησα"
Ο Κλάους κρατούσε το τύμπανο μικρός και κοντεύει να βρει πράκτορας του Κοκκαλη εδώ μέσα
Είναι δυνατόν να θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα και να λες σαν οπαδός της ότι πληρώνεις κιόλας για να φύγει ένας παίχτης με τόσο μεγάλη προσφορά, και από τα σπλάχνα της ομάδας, πέρσι με τον Αγιαξ και να του εύχεσαι θανάτους; Γιατί πέρσι θα είχαμε ΚΑΙ αυτά και χωρίς τη προστασία της κακής χρονιάς
Και αύριο να φύγει, θα παραμείνει ως ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ της ομάδας μας και ας τραγουδάνε κάποιοι όσο θέλουν ακόμα και για το ότι η κοπέλα του είναι ξανθιά και όχι μελαχρινή. Εδώ σχολιάζουμε το με ποιον έχει ΔΙΚΑΊΩΜΑ να κάνει παρέα, για τέτοια ΞΕΦΤΊΛΑ μιλάμε