απο εκει και περα, οποιος ηταν εδω αγρινιο και ειχε ματια, ξερει. δεν υπαρχει λογος να πω ψεματα για κατι τετοιο και για κατι τοσο σοβαρο μαλιστα
8. Amr Warda
- paokagrinio
Re: 7.Amr Warda
Αν καποιος mod θελει να σβησει το ποστ μου καλως και εννοειται πως δεν εχω κανενα προβλημα!
απο εκει και περα, οποιος ηταν εδω αγρινιο και ειχε ματια, ξερει. δεν υπαρχει λογος να πω ψεματα για κατι τετοιο και για κατι τοσο σοβαρο μαλιστα
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxristeas έγραψε:Καμια ερευνα δεν εκανε η παε οταν τον εφερε?
[youtube]W1zUuaUV9_A[/youtube]
- The_Stalker
axristeas έγραψε:Καμια ερευνα δεν εκανε η παε οταν τον εφερε?
[youtube]W1zUuaUV9_A[/youtube]
- aspromaura ioannina
-
ArChAnGeLonfire4
- john4serres
Πάνω από 50 τηλεφωνικές "καταγγελίες" για παρενόχληση γυναικών εδώ (λένε) είχε η Π.Α.Ε.!!!!
Υ.Γ. Κι όμως, είναι ένας απ τους λίγους που δεν του είχα ευχηθεί όταν ήρθε ΣΙΔΕΡΟ-ΔΙ-ΚΕΦΑΛΟΣ...

Υ.Γ. 2...Τελικά ντιπ μυαλό, σε κανένα απ τα δύο κεφάλια, ο "εραστής των πυραμίδων"...Κρίμα...ΔΡΟΜΟ ΧΘΕΣ!!!!
Υ.Γ. Κι όμως, είναι ένας απ τους λίγους που δεν του είχα ευχηθεί όταν ήρθε ΣΙΔΕΡΟ-ΔΙ-ΚΕΦΑΛΟΣ...
Υ.Γ. 2...Τελικά ντιπ μυαλό, σε κανένα απ τα δύο κεφάλια, ο "εραστής των πυραμίδων"...Κρίμα...ΔΡΟΜΟ ΧΘΕΣ!!!!
- aspromaura ioannina
Συγγνωμη αλλα ολα αυτα περι τηλεφωνηματων στην ΠΑΕ απο συνοπαδους ειναι γραφικοτητες και αηδιες!
Σε λιγο θα τον βγαλουν και Κυριακο Παπαχρονη!
Ειμαι σιγουρος οτι αφορμη των "καταγγελιων" προς την ΠΑΕ ειναι μικροπεσιματα του Αιγυπτιου σε γυναικες που ετυχαν να ειναι κορες, αδερφες, ξαδερφες και ανιψιες καποιων! Η τριχα τριχια ..
Σε λιγο θα τον βγαλουν και Κυριακο Παπαχρονη!
Ειμαι σιγουρος οτι αφορμη των "καταγγελιων" προς την ΠΑΕ ειναι μικροπεσιματα του Αιγυπτιου σε γυναικες που ετυχαν να ειναι κορες, αδερφες, ξαδερφες και ανιψιες καποιων! Η τριχα τριχια ..