33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
berry

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από berry »

δηλαδη θεωρειτε πως ο αγγελος δε φαγωθηκε απο καποια κλικα οταν εστειλε τον μβπ στην κ20; οταν ακουστηκε περσυ το δεκεμβρη θεμα κλαους....δεν φαγωθηκε ο μβπ να τον στηριξει κ εγινε οτι εγινε με ατρομητο; παλι δεν ακουστηκε θεμα μεταγραφης στην τουρκια επισπευστηκε με συνοπτικες ο στανογεβιτς;
αυτα βλεπω εγω που μενω αθηνα. αν φυσικα χρειαστει ν ανακαλεσω κ να σβησω το ποστ θα το κανω οχι για να μην τιμωρηθω αλλα γιατι δεν εχω στοιχεια.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αν θελετε ενα φορουμ οπου αναφερεται οποιος γουσταρει σε προσωπικο επιπεδο για τον αλλον, ανεξαρτητως αποψης για την ομαδα, κρατηστε το για σας.
Μια δυο τρεις, φτανει. 10 χρονια στο φορουμ, αντε φτανει τοσο. Καποιοι θα ανακουφιστειτε και θα γραψετε καποιες ηλιθιες ειρωνειες οπως κανατε την αλλη φορα σαν κατινες, καποιοι οχι. Οπως κοιμαται καλυτερα το βραδυ ο καθενας.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

berry έγραψε:δηλαδη θεωρειτε πως ο αγγελος δε φαγωθηκε απο καποια κλικα οταν εστειλε τον μβπ στην κ20; οταν ακουστηκε περσυ το δεκεμβρη θεμα κλαους....δεν φαγωθηκε ο μβπ να τον στηριξει κ εγινε οτι εγινε με ατρομητο; παλι δεν ακουστηκε θεμα μεταγραφης στην τουρκια επισπευστηκε με συνοπτικες ο στανογεβιτς;
αυτα βλεπω εγω που μενω αθηνα. αν φυσικα χρειαστει ν ανακαλεσω κ να σβησω το ποστ θα το κανω οχι για να μην τιμωρηθω αλλα γιατι δεν εχω στοιχεια.

Αν δε βλεπετε τι συμβαινει στην ομαδα και οτι καποιοι εχουν ριξει αγκυρα, προβλημα σας.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Χωρίς στοιχεία μπορούμε να πούμε απίστευτα πράγματα..... Αλλά αυτό δεν οδηγεί πουθενά

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

berry έγραψε:δηλαδη θεωρειτε πως ο αγγελος δε φαγωθηκε απο καποια κλικα οταν εστειλε τον μβπ στην κ20; οταν ακουστηκε περσυ το δεκεμβρη θεμα κλαους....δεν φαγωθηκε ο μβπ να τον στηριξει κ εγινε οτι εγινε με ατρομητο; παλι δεν ακουστηκε θεμα μεταγραφης στην τουρκια επισπευστηκε με συνοπτικες ο στανογεβιτς;
Θεωρώ ότι ο Άγγελος φαγώθηκε από το ξερό του το κεφάλι.
Ο Κλάους ( αν φαγωθεί ) θα φταίει κατά σειρά:
1. Η κακή του απόδοση πέρυσι
2. Το ότι είναι Έλληνας
3. Η καγκουρο- χιπστεριά που τον δέρνει
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Κάθε φορά οι ίδιοι τα γράφετε οι ίδιοι άρπαζεστε Και οι ίδιοι γκρινιάζετε για το πως σας φέρεται το φόρουμ. Και στο ενδιάμεσο φουλ ριπορτ τι ανέβασε ο Κλάους στο Ινστα όπου τον ακολουθείτε ανελλιπώς. Φτάνει πια, τουλάχιστον κάντε πράξη όταν λέτε ότι τελειώσατε με αυτό το θέμα!
kos

Δημοσίευση από kos »

Χωρικός έγραψε:Μετά απο 8 χρόνια μέλος του ΠΑΟΚμανια , ίσως ήρθε η ώρα να φάω το πρώτο μου μπαν! Αλλα δε βαριέσαι... θα επανέλθω..
αντε να μιλήσω κι εγώ λοιπόν.. προς ορισμένους συνοπαδούς και κυρίως στον dimg4, που είναι και το πιο τρανταχτό παράδειγμα. Οταν πολλοί τα είχανε βάλει εδώ μέσα με τον ξάδερφο(όχι εγώ παντως) , είχες αναλάβει την υπεράσπισή του, και άκουγες τα μύρια όσα απο πολλούς, κι εγώ και κάποιοι αλλοι σε υπερασπιζόμασταν. Τώρα παρατηρώ με την περίπτωση Κλαους, να κάνεις και να γράφεις πολύ χειρότερα. Αυτό είναι η επιτομή της αθλιότητας να ξέρεις. Είσαι κατά πολύ χειρότερος απο ραδιοφωνικούς παραγωγούς ημιαγράμματους που ακούτε εκεί στην Θεσσαλονίκη. Ενα μεγάλο κρίμα..τίποτα αλλο.
υ.γ ο Κλαους είναι απ'τους πρώτους σου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και με ελλάχιστους μπορεί να συγκριθεί στα ενενήντα τόσα χρόνια . Είτε σας αρέσει (σ εσας και στα ραδιόφωνα) είτε όχι. Όπως είναι και ο Σαλπιγγίδης, ο Κούδας , ο Σαράφης.
τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα εαν περυσι το καλοκαιρι επαιρναν τον φορ που ζητουσε ολος ο κοσμος. δεν πηραν φορ, στηριχθηκαν στον κλαους και αυτος μεχρι τον γεναρη που ηρθε ο πριγιοβιτς ηταν ασφαιρος. εαν ειχε ερθει περυσι το καλοκαιρι ο πριγιοβιτς η αντιμετωπιση που θα ειχε θα ηταν διαφορετικη. θα ηταν στον παγκο και δεν θα ειχε την πιεση που εχει το βασικο φορ.
επισης το παιδι μοιαζει λιγο στον κοσμο του. σαν να μην τον απασχολει η κατασταση και αυτο τον τρελαμενο τον τρελαινει περισσοτερο.
τελος ειναι φανερο οτι η ομαδα μεγαλωσε και αυτος εμεινε στασιμος. ποδοσφαιρικα μιλαμε. καποτε τα παστελωνε και δεν εβλεπες τα ελλατωματα του. αν σταματησει να τα παστελωνει ο πριγιο τα ιδια θα ακουσεις. βαρυ κορμι, αργος, δεν μπορει να περασει στο κατοσταρι ουτε τον ταδε κτλ. το εχει και η θεση. και στην τελικη σε ποια ομαδα του κοσμου δεν τρωει κραξιμο ο βασικος φορ με μηδεν γκολ. εδω βγηκε παρατσουκλι στον τσιμιροτ (μηδεν γκολ, μηδεν ασιστ) που ειναι αμυντικο χαφ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Σωστά θα φταίει το εξής 1.η συνεχης κακή αγωνιστική του κατάσταση

berry

Δημοσίευση από berry »

ε καλα....ολοι χωρις στοιχεια μιλαμε. για τον ταδε παιχτη για τον δεινα προπονητη. για τις...επικειμςμες μεταγραφες για το ενστικτο τωρα που ο καθενας θα υπογραψει για , για, για. επειδη θιγω προσωπα κ καταστασεις που δεν μπορω ν αποδειξω λεω οτι αν μου ζητηθει θα το σβησω. αυτη ειναι προσωπικη μου γνωμη.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ksenitemenos4 έγραψε:Κάθε φορά οι ίδιοι τα γράφετε οι ίδιοι άρπαζεστε Και οι ίδιοι γκρινιάζετε για το πως σας φέρεται το φόρουμ. Και στο ενδιάμεσο φουλ ριπορτ τι ανέβασε ο Κλάους στο Ινστα όπου τον ακολουθείτε ανελλιπώς. Φτάνει πια, τουλάχιστον κάντε πράξη όταν λέτε ότι τελειώσατε με αυτό το θέμα!
++++

Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

kos έγραψε:
Χωρικός έγραψε:Μετά απο 8 χρόνια μέλος του ΠΑΟΚμανια , ίσως ήρθε η ώρα να φάω το πρώτο μου μπαν! Αλλα δε βαριέσαι... θα επανέλθω..
αντε να μιλήσω κι εγώ λοιπόν.. προς ορισμένους συνοπαδούς και κυρίως στον dimg4, που είναι και το πιο τρανταχτό παράδειγμα. Οταν πολλοί τα είχανε βάλει εδώ μέσα με τον ξάδερφο(όχι εγώ παντως) , είχες αναλάβει την υπεράσπισή του, και άκουγες τα μύρια όσα απο πολλούς, κι εγώ και κάποιοι αλλοι σε υπερασπιζόμασταν. Τώρα παρατηρώ με την περίπτωση Κλαους, να κάνεις και να γράφεις πολύ χειρότερα. Αυτό είναι η επιτομή της αθλιότητας να ξέρεις. Είσαι κατά πολύ χειρότερος απο ραδιοφωνικούς παραγωγούς ημιαγράμματους που ακούτε εκεί στην Θεσσαλονίκη. Ενα μεγάλο κρίμα..τίποτα αλλο.
υ.γ ο Κλαους είναι απ'τους πρώτους σου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και με ελλάχιστους μπορεί να συγκριθεί στα ενενήντα τόσα χρόνια . Είτε σας αρέσει (σ εσας και στα ραδιόφωνα) είτε όχι. Όπως είναι και ο Σαλπιγγίδης, ο Κούδας , ο Σαράφης.
τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα εαν περυσι το καλοκαιρι επαιρναν τον φορ που ζητουσε ολος ο κοσμος. δεν πηραν φορ, στηριχθηκαν στον κλαους και αυτος μεχρι τον γεναρη που ηρθε ο πριγιοβιτς ηταν ασφαιρος. εαν ειχε ερθει περυσι το καλοκαιρι ο πριγιοβιτς η αντιμετωπιση που θα ειχε θα ηταν διαφορετικη. θα ηταν στον παγκο και δεν θα ειχε την πιεση που εχει το βασικο φορ.
επισης το παιδι μοιαζει λιγο στον κοσμο του. σαν να μην τον απασχολει η κατασταση και αυτο τον τρελαμενο τον τρελαινει περισσοτερο.
τελος ειναι φανερο οτι η ομαδα μεγαλωσε και αυτος εμεινε στασιμος. ποδοσφαιρικα μιλαμε. καποτε τα παστελωνε και δεν εβλεπες τα ελλατωματα του. αν σταματησει να τα παστελωνει ο πριγιο τα ιδια θα ακουσεις. βαρυ κορμι, αργος, δεν μπορει να περασει στο κατοσταρι ουτε τον ταδε κτλ. το εχει και η θεση. και στην τελικη σε ποια ομαδα του κοσμου δεν τρωει κραξιμο ο βασικος φορ με μηδεν γκολ. εδω βγηκε παρατσουκλι στον τσιμιροτ (μηδεν γκολ, μηδεν ασιστ) που ειναι αμυντικο χαφ.
Πέρυσι όμως ήταν ένας παίκτης που σκόραρε κάθε χρόνο με τουλάχιστον ικανοποιητικά νούμερα οπότε το να έπαιρνες φορ στυλ πριγιο Δεν ήταν και το πιο εύκολο η λογικό
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Μετα την τραγικη περσινη χρονια του Κλαους (που δεν περιμενε ουτε ο μεγαλυτερος εχθρος του) ειναι λογικο να αναρωτιομαστε αν εχει θεση στον ΠΑΟΚ που θελουμε.

Δεν ειναι μονο το αγωνιστιο κομματι αλλα και οσα ακουγονται για την προσωπικη του ζωη και τις επιλογες του που ριχνουνε επιπλεον νερο στον μυλο.

Τα προηγουμενα δυο χρονια δεν ειχε κανει κανει ουτε προετοιμασια λογω τραυματισμων και δεν φαινεται να εχει δουλεψει σε ατομικο επιπεδο για να βελτιωθεί.

Αποτελεσμα περσι να ειναι με διαφορα ο χειροτερος σεντερ φορ του Πρωταθληματος.

Απο την αλλη πλευρα:

Εχει σκοραρει 106 γκολ με την φανελα του ΠΑΟΚ απο τα οποία τα 20 στην Ευρωπη.
Ειναι ακομη 29 χρονων.
Τα λεφτα που παιρνει τα έχουμε δωσει επανειλλημενα για παικτες που δεν ειχαν ΚΑΜΙΑ προσφορα (Μαντουρο, Ρ.Κοστα, Μαρτενς, Μπερμπατοφ)
Οποτε για μενα τουλαχιστον αξίζει αλλη μια τελευταια ευκαιρια.

Ουτως ή αλλως τελευταια χρονια του συμβολαιου του ειναι.
Αν καταφερει να αλλαξει πρωτα τον τροπο ζωης του και μετα να αναστησει την καριερα του καλώς.
Αν οχι, πολύ απλά του χρονου θα πάει σε μια μικροτερη ομαδα για να μαζεψει τα ενσημα του.

Αυτα τα λιγα και αντικειμενικα για να μην κουραζομαστε.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Καλά berry εσύ το τερμάτισες...
Δεν μπορώ να καταλάβω από πού βγήκε ότι ο mvp είναι/ήταν υποστηρικτής ή φίλος του Κλάους, αλλά τίποτα δεν απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου αν σκεφτείς κάποια πράγματα. Μπορείς και να ρωτήσεις κανέναν που ξέρει και δεν κάνει εικασίες βάσει των αντιπαθειών του.

Όσον αφορά τον τσομπάνη, έφυγε γιατί γ@μησε την ομάδα κι άργησε κιόλας να τσακιστεί. Μην τον αναφέρεις, είναι και 15αυγουστος...

Κρίμα ρε συ dimg4 να ριζώνουν στον ΠΑΟΚ παίκτες με 100+ γκολ... Πολύ κρίμα...
berry

Δημοσίευση από berry »

για τη χρονια αγγελου που δεν τον συμπαθησα καθολου εχω να πω τα εξης. γεγονος οτι μετα τη νικη με το γαυρο μας πηρε ο διαολος.στελνει τον μβπ στην κ20 και μετα...φαγωθηκε. η δικη μου εικασια ειναι η εξης. στηριχτηκε απο την κλικα ο μβπ και φαγωθηκε ο αγγελος.παμε περσυ. θυμασαι οτι ακουστηκε πως ο κλαους φευγει το δεκεμβρη; γεγονος. το οτι εγινε χαμος με τον ατρομητο κ φαγωθηκε ο μβπ επισης γεγονος. ο κλαους δεν εφυγε ενω ειπωθηκε πως στην κλικα...δεν ηταν μονο ο μβπ. μαθαμε αν ηταν αλλος; οχι
berry

Δημοσίευση από berry »

για φετος. μολις ακουστηκε πως ο κλαους φευγει...παει ο στανογεβιτς. το τι γινεται προφανως κ δεν το ξερω. αν εννοεις ομως οτι εχω αντιπαθειες για τον μβπ και τον κλαους καμια. ειδικα το αντιθετο θα ελεγα....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”