Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Alastor »

johnys999 έγραψε:Γύρω στα 5 μύρια είναι για τις ελληνικές ομάδες και μοιράζεται δια των ομάδων που θα καταφέρουν να μπουν ομίλους.
Αν μπει 1 τα παίρνει όλα αυτή, αν μπουν 2 μοιράζονται δια 2 κλπ.
αντε ρε,ειναι τοσα ? Εγω νομιζω γυρω στα 3 ειναι,εκτος αν το ανεβασαν τις τελευταιες χρονιες
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Έχουμε φτάσει τις 769 σελίδες στο topic "Μεταγραφές καλοκαιριού 2017" και κάναμε 4 μεταγραφές. Για να πάρουμε δηλαδή ακόμη 3 (στόπερ, ανασταλτικό μέσο, δημιουργικό χαφ) + δώρο τον Βιερίνια, πρέπει να φτάσουμε τις 1.345..!! Πάμε γερά συνοπαδοί μου για να προλάβουμε μέχρι 31 Αυγούστου...!!!
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Alastor έγραψε:
johnys999 έγραψε:Γύρω στα 5 μύρια είναι για τις ελληνικές ομάδες και μοιράζεται δια των ομάδων που θα καταφέρουν να μπουν ομίλους.
Αν μπει 1 τα παίρνει όλα αυτή, αν μπουν 2 μοιράζονται δια 2 κλπ.
αντε ρε,ειναι τοσα ? Εγω νομιζω γυρω στα 3 ειναι,εκτος αν το ανεβασαν τις τελευταιες χρονιες
Κι εγώ δεν είμαι σίγουρος για το ποσό, κάποια στιγμή φαντάζομαι θα μπει ο simba και θα μας πει ακριβώς τα νούμερα. Πάντως κάπου εκεί είναι, ανάμεσα στα 3 και στα 5.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Έχουμε φτάσει τις 769 σελίδες στο topic "Μεταγραφές καλοκαιριού 2017" και κάναμε 4 μεταγραφές. Για να πάρουμε δηλαδή ακόμη 3 (στόπερ, ανασταλτικό μέσο, δημιουργικό χαφ) + δώρο τον Βιερίνια, πρέπει να φτάσουμε τις 1.345..!! Πάμε γερά συνοπαδοί μου για να προλάβουμε μέχρι 31 Αυγούστου...!!!
ναι αλλα η τελευταια μεταγραφη εγινε οταν τα ποστ ηταν 500,αρα θελουμε να φτασουμε στο 1000αρι για αλλες 4
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Που καταντησαμε...15 Αυγουστου ,ο ΠΑΟΚ με μαγαλομετοχο τρανο και μεις να βγαζουμε τα τεφτερια για το ποσα θα παρουμε απο το market pool εαν περασουμε, μπας και κανουμε 2-3 μεταγραφες της προκοπης...
Που τετοια εποχη θα επρεπε να μας απασχολουν αλλα...
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

O Γιώργης πάντως διέγραψε τη φωτογραφία με το Νο 7 άρα μάλλον χάλασε του Ελ Καντουρί...

Πιστεύω ότι εάν χάλασε μάλλον χάλασε από την πλευρά μας μετά από διαφορετική υπόδειξη του Λουτσέσκου...

15 και σήμερα...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ωχ μη λέτε τέτοια
black death

Δημοσίευση από black death »

Υπάρχει κι η πιθανότητα να χάλασε απ' τη Μαρία γιατί δεν κινείται φύλλο στις πωλήσεις.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Πιστεύω ότι φέτος ο Ιβάν θα σκάσει για ακόμα μία φορά φράγκα και θα πάρει τους παίκτες που χρειαζόμαστε...

Αλλά,

Λόγω και του επαγγέλματος μου που ασχολούμαι με Ισολογισμούς, έχω να πω πως αυτή θα είναι μία χρονιά πραγματικά τρύπα για τον ΠΑΟΚ. Και εξηγούμαι...

Αυτή τη στιγμή δεν έχεις πωλήσει κανέναν. Έχεις φορτωθεί άπειρα υψηλά συμβόλαια ακόμα και παικτών που παίζουν αλλού δανεικοί και τους πληρώνεις εσύ (βλέπε Ουάρντα, Ζάιρο κλπ). Δεν έχεις τηλεοπτικά άρα μείον 4 εκ. Έχεις κεκλεισμένων άρα άλλα μείον 4 εκ τουλάχιστον. Αν αυξήσεις και το budget για τις υπόλοιπες μεταγραφές για 10 εκ μαζί με ομάδες, εφορίες κλπ, τότε θα απαιτηθεί αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου τουλάχιστον 20 εκ από Ιβάν...

Θα το κάνει είμαι σίγουρος...

Απλά να γνωρίζουμε όλοι τι του ζητάμε να κάνει (και τι δεν θα έκανε κανένας εκ των ιδιοκτητών του ΠΟΚ)...
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

paoki19 έγραψε:Που καταντησαμε...15 Αυγουστου ,ο ΠΑΟΚ με μαγαλομετοχο τρανο και μεις να βγαζουμε τα τεφτερια για το ποσα θα παρουμε απο το market pool εαν περασουμε, μπας και κανουμε 2-3 μεταγραφες της προκοπης...
Το ότι εμείς εδώ μιλάμε για το μάρκετ πουλ πως ακριβώς το συνέδεσες με το αν θα κάνουμε μεταγραφές η όχι? Και για την μπελουτσι Έχουμε μιλήσει εδώ, λες να εξαρτάται και από αυτήν αν θα έρθει ο ζαμπρανο? φτάνει πια με τα συμπεράσματα που βασίζονται σε αερολογίες που έγιναν δεδομένα στο μυαλό κάποιων.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Καλησπερες σε όλους και Χρόνια Πολλά με υγεία στους εορτάζοντες και μη....Σύμφωνα με αυτό που λέει εδώ ο El Kaddouri είναι ήδη παίχτης του ΠΑΟΚ.....Καλη Παναγιά σε όλους...

https://m.tuttomercatoweb.com/serie-b/e ... ok-1006110
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ναι αλλά αφού ο Γιώργος αφού..... Πως είναι παίκτης του ΠΑΟΚ; :) :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Ksenitemenos4 έγραψε:
paoki19 έγραψε:Που καταντησαμε...15 Αυγουστου ,ο ΠΑΟΚ με μαγαλομετοχο τρανο και μεις να βγαζουμε τα τεφτερια για το ποσα θα παρουμε απο το market pool εαν περασουμε, μπας και κανουμε 2-3 μεταγραφες της προκοπης...
Το ότι εμείς εδώ μιλάμε για το μάρκετ πουλ πως ακριβώς το συνέδεσες με το αν θα κάνουμε μεταγραφές η όχι? Και για την μπελουτσι Έχουμε μιλήσει εδώ, λες να εξαρτάται και από αυτήν αν θα έρθει ο ζαμπρανο? φτάνει πια με τα συμπεράσματα που βασίζονται σε αερολογίες που έγιναν δεδομένα στο μυαλό κάποιων.
Δηλαδη θες να μου πεις οτι η πλειοψηφια του κοσμου δεν πιστευει οτι οι μεταγραφες θα γινουν αναλογως το αν θα περασουμε ή οχι...
Δεδομενο ειναι αυτο που ανεφερα και ασε τις αερολογιες για μπελουτσι κτλπ...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Θεωρίες είναι όχι αερολογίες, δεδομένα δεν είναι

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Το τι πιστεύει και αν το πιστεύει η πλειοψηφία του κόσμου δεν με απασχολεί. Και δεν το κάνει κάτι δεδομένο και το 100% του κόσμου να το πιστεύει. Σημασία έχει το πλάνο αυτών που διοικούν. Δεν σε είδα να λες για μάρκετ πουλ Όταν τα σκάσαμε για τερματοφύλακα. Έλεος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”