... s-pooky ο απαντητικός καταπέλτης του προπονητού! Συν μπογδάνο και κανέναν από σαρβαιβορ συμπληρωματικά, πάλι ανένδοτοι;;;john4serres έγραψε:Προπονητής Μπρόντμπι:«Διάβασα πως ο Παναθηναϊκός πρόσφερε 1,5 εκατ. ευρώ για τον Πούκι. Με αυτά τα λεφτά, μπορούν να πάρουν κάποιον από τις ακαδημίες μας. Ο Πούκι έχει αποδείξει την αξία του, πόσα γκολ μπορεί να πετύχει και είναι 27 ετών, δηλαδή στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία. Αν θέλουν να αγοράσουν έναν φθηνό παίκτη, να προσπαθήσουν να τον αγοράσουν από έναν σύλλογο που πουλά φθηνά»
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- navigator11
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Εμείς τον Κλάους και πρόπερσι με κορδέλα τον έστελναν κάποιοι με 1.5 
εγω πιστευω πως αυτα που λενε για προτασεις εκατομυριων του Βαζελου,ειναι μονο φιλολογικα για να γραφονται στα ΜΜΕ. Ετσι οταν στοχευεις Πουκι και Τσαβεζ με 2 εκ. και καταληξεις με τον Ναζλιδη,θα σου πουν οτι παλεψαμε να τους αποκτησαμε αλλα δεν θελαν να μας τους δωσουν και αναγκαστηκαμε να κλεισουμε καποιον αλλον γρηγορα.
Αυτος ο Τζαβεζ πριν μια βδομαδα λεγαν οτι θελει να παει στο βαζελο και πρεπει να τα βρουν με την Μποκα.Τωρα λεει τα βρηκαν με την Μποκα και προσπαθουν να πεισουν τον Τζαβεζ να ερθει,που για καποιο μυστηριο λογο αλλαξε γνωμη την τελευταια βδομαδα. Επισης το να εχουν κλεισει deal με την ομαδα χωρις να εχουν παρει το ΟΚ του παικτη σε ποιο συμπαν γινεται αληθεια. Ο βαζελος θα ναι το αγαπημενο μου ανεκδοτο φετος,θα παιξουν τρομερα ντερμπι με ατρομητο και ξανθη
Αυτος ο Τζαβεζ πριν μια βδομαδα λεγαν οτι θελει να παει στο βαζελο και πρεπει να τα βρουν με την Μποκα.Τωρα λεει τα βρηκαν με την Μποκα και προσπαθουν να πεισουν τον Τζαβεζ να ερθει,που για καποιο μυστηριο λογο αλλαξε γνωμη την τελευταια βδομαδα. Επισης το να εχουν κλεισει deal με την ομαδα χωρις να εχουν παρει το ΟΚ του παικτη σε ποιο συμπαν γινεται αληθεια. Ο βαζελος θα ναι το αγαπημενο μου ανεκδοτο φετος,θα παιξουν τρομερα ντερμπι με ατρομητο και ξανθη
Τελαντερ ήθελε 510 του επιδικαστηκαν 450..... Πως πήρε άδεια αυτή η ομάδα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλα εορπτολ,αυτο ειναι ενα απο τα μεγαλα "μυστηρια" του ελληνικου ποδοσφαιρο.Αμ το αλλο το σημερινο σε πρωτοσελιδο "3,2 εκατ. για Τσαβεζ λενε δινει ο παο" μπουαχαχαχαα μου εφυγε ο καφες απο τα αυτια.
Αυτο το πως πηρε αδεια αυτη η κωλοομαδα, ειναι κατι που ολοι το εχουμε αναρωτηθει.
Η εχουν βρει τιποτα παραθυρακια, ή εκτυλισσεται καποιο σκηνικο σκανδαλωδους ευνοιας. Οπως και να 'χει ειναι ενα ερωτημα που απασχολει πολυ κοσμο.
Αν υπηρχαν πραγματικοι δημοσιογραφοι που να ασχολουνται με τον ΠΑΟΚ, τετοια θεματα θα ηταν λουκουμι σε περιοδους ξηρασιας. Θα προσεφεραν ουσιαστικη ενημερωση και ισως και να ηταν και αγκαθια στον λαμογιοδρομο του ποκ. Βεβαια ενα τετοιο θεμα απαιτει ερευνα, απαιτει να ξερεις και αναγνωση για να διαβασεις και 5 κανονισμους να δεις τι ισχυει, δυσκολα πραγματα για τα γνωστα μοσχαρια.
Η εχουν βρει τιποτα παραθυρακια, ή εκτυλισσεται καποιο σκηνικο σκανδαλωδους ευνοιας. Οπως και να 'χει ειναι ενα ερωτημα που απασχολει πολυ κοσμο.
Αν υπηρχαν πραγματικοι δημοσιογραφοι που να ασχολουνται με τον ΠΑΟΚ, τετοια θεματα θα ηταν λουκουμι σε περιοδους ξηρασιας. Θα προσεφεραν ουσιαστικη ενημερωση και ισως και να ηταν και αγκαθια στον λαμογιοδρομο του ποκ. Βεβαια ενα τετοιο θεμα απαιτει ερευνα, απαιτει να ξερεις και αναγνωση για να διαβασεις και 5 κανονισμους να δεις τι ισχυει, δυσκολα πραγματα για τα γνωστα μοσχαρια.
-
Dimg4
Εδω εβγαλες συμπερασμα για τις ικανοτητες του προπονητη σου με 2 ματς ρε πτολeorptol1 έγραψε:Μα είναι δυνατόν από 2 επίσημους αγώνες να βγάλουμε συμπέρασμα για όλες τις ομάδες;
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣDimg4 έγραψε:Εδω εβγαλες συμπερασμα για τις ικανοτητες του προπονητη σου με 2 ματς ρε πτολeorptol1 έγραψε:Μα είναι δυνατόν από 2 επίσημους αγώνες να βγάλουμε συμπέρασμα για όλες τις ομάδες;
Ελπίζω η αλλαγή να είναι για το καλό της ομάδας , και φυσικά υποστηρίζω την ομάδα και τον προπονητή.....Εύχομαι ο προπονητής μας να πάρει το βαρβατο πριμ
και να πανυγηρισουμε στον λευκό πύργο
Με τον μπερετα σε πόσα ματς βγάλαμε συμπέρασμα..... Χωρίς να λέω ότι ο στανογιεβιτς ήταν μπερετα δεν το ξέρω.....nikolasf έγραψε:ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣDimg4 έγραψε:Εδω εβγαλες συμπερασμα για τις ικανοτητες του προπονητη σου με 2 ματς ρε πτολeorptol1 έγραψε:Μα είναι δυνατόν από 2 επίσημους αγώνες να βγάλουμε συμπέρασμα για όλες τις ομάδες;
ξεχωας οτι οι δημοσιογραφοι αυτοι δουλευουνΚΑΙ σε σταθμους της αθηνας και εκει το μεροκαματο ειναι καλυτεροsic-4 έγραψε:Αυτο το πως πηρε αδεια αυτη η κωλοομαδα, ειναι κατι που ολοι το εχουμε αναρωτηθει.
τελικα οι βαζελοι πηραν τον 3ο αναπληρωματικο επιθετικο της Μποκα,αλλα στην σουπερλιγδα λογικα θα σταθει καλα .Για να δουμε
- Παλαιολόγος
κρινοντας απο τα στατιστικα του ,την ηλικια του και τις ομαδες που επαιξε ειναι η μεταγραφη του καλοκαιριου,ας ειμαστε ειλικρινεις!και το περιεργο ειναι πως την εκανε ο παναθηναικος!
με ενα ποσο παντως που θα μπορουσαμε και εμεις να το δωσουμε
εχουν και εξαιρετικο προπονητη και εξαιρετικο σκαουτινγκ απο οτι φαινεται,απο την μυγα ξυγκι βγαλαν
με ενα ποσο παντως που θα μπορουσαμε και εμεις να το δωσουμε
εχουν και εξαιρετικο προπονητη και εξαιρετικο σκαουτινγκ απο οτι φαινεται,απο την μυγα ξυγκι βγαλαν
-
black death
Απ' το Μόλινς αποκλείεται να 'ναι χειρότερος.
Σιγά τα στατιστικά ρε Παλαιολόγε.
Σιγά τα στατιστικά ρε Παλαιολόγε.
Και οι τρεις άμεσοι ανταγωνιστές θα είναι καλύτεροι από πέρυσι και καλά θα κάνουμε να μην τους υποτιμούμε. Με βάση το μπάτζετ τους και την αγωνιστική τους λογική ο προγραμματισμός τους έχει πάει καλύτερα από πέρυσι που άλλαξαν κι ένα σωρό προπονητές.
Γενικά το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο αμφίρροπο και υπάρχουν ομάδες σαν τον Πανιώνιο, Ατρόμητο, Αστέρα, Γιάννενα, που δεν θα είναι καθόλου εύκολες για κανέναν.
Γενικά το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο αμφίρροπο και υπάρχουν ομάδες σαν τον Πανιώνιο, Ατρόμητο, Αστέρα, Γιάννενα, που δεν θα είναι καθόλου εύκολες για κανέναν.