Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
ιδιοκτητης ομαδας που δινει χορηγια 2,5εκ στην λιγκα και αγοραζει ταλεντο με 800χιλ απο τον σπανο δεν υπαρχει περιπτωση να αφησει την ομαδα με ελλειψεις στο ροστερ. θα ειναι παραλογο, μεγαλη μ@λ@κια και δεν τον εχω....
θα ερθουν παικτες και θα ερθουν καλοι παικτες. ασε που εχω αρχισει να πιστευω οτι οι καθυστερησεις ειναι για να βρουν κατι καλυτερο απο αυτο που συζητανε.
θα ερθουν παικτες και θα ερθουν καλοι παικτες. ασε που εχω αρχισει να πιστευω οτι οι καθυστερησεις ειναι για να βρουν κατι καλυτερο απο αυτο που συζητανε.
Αυτο που γραφεις ειναι το λογικο,ελπιζω να μεινουμε σε αυτο και να μη παμε στο παραλογο.
- Sick Bastard
και πότε με το καλόobanebane έγραψε:Παιχτες θα ερθουν,δυο θα ειναι τρεις θα ειναι δε ξερω,το θεμα ειναι ποιοι τελικα θα ερθουν.
Η Βασω μπορει να μεινει Σαλονικη με το παιδι και ο Βιερι να βγαλει το ""ψωμι"" του εξωτερικο. Θα ερχεται που κ που με το αεροπλανο. Ειναι προβλημα που ξεπερνιεται για 1 χρονο. Δηλαδη για 1 εκ παραπανω συμβολαιο γινεται νομιζω
Sick Bastard έγραψε:
και πότε με το καλό
Έχεις αμφιβολία sick;
Δεν ξέρω ποτέ θα έρθουν,είμαι σίγουρος όμως ότι θα έρθουν.
Ελπίζω να είναι οι πρώτες μας επιλογές.
- Stelios Bagios
Χωρίς να ξέρω κάτι, η αίσθησή μου είναι ότι υπάρχει αναμονή για τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΠΟ.
παντως υπαρχει περιπτωση να περιμενει ο Σαββιδης το αποτελεσμα του αγωνα της Πεμπτης που θα "κλειδωνει" την προκριση,γιατι τα εσοδα απο europa ειναι γυρω στα 5 εκ αν δε κανω λαθος και ισως να μην θελει να μπει μεσα σε περιπτωση που αποκλειστουμε(ειναι και οι απωλειες εσοδων απτα κεκλεισμενων)
Για να δουμε
Για να δουμε
Αυτό είναι το ποιο σημαντικόobanebane έγραψε:Sick Bastard έγραψε:
και πότε με το καλό
Έχεις αμφιβολία sick;
Δεν ξέρω ποτέ θα έρθουν,είμαι σίγουρος όμως ότι θα έρθουν.
Ελπίζω να είναι οι πρώτες μας επιλογές.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά επειδή υπάρχουν πιθανότητες αεκ και παο να μη μπούνε ομίλους και άρα να πάει όλο το market pool σε εμάς, ξέρει κανείς για τι λεφτά μιλάμε;
θα παρουμε λιγο πιο πανω απτο μισο market pool γιατι ο γαυρος θα ναι μαζι μας στο europa 

για φετος δεν εχω ιδεα,αλλα νομιζω ηταν γυρω στα 3 και κατι μυρια περσι-προπερσι.Ο Κυπελλουχους παιρνει λιγο μεγαλυτερο ποσοστο αν μπει στους ομιλους παντως
Γύρω στα 5 μύρια είναι για τις ελληνικές ομάδες και μοιράζεται δια των ομάδων που θα καταφέρουν να μπουν ομίλους.
Αν μπει 1 τα παίρνει όλα αυτή, αν μπουν 2 μοιράζονται δια 2 κλπ.
Αν μπει 1 τα παίρνει όλα αυτή, αν μπουν 2 μοιράζονται δια 2 κλπ.