Συμβαίνει ομως πολυ συχνα να προτεινεται απο την εκαστοτε ΠΑΕ μειωση αποδοχων και οι ποδοσφαιριστες να δεχονται.black death έγραψε:Άκουσες ποτέ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο να μειώσει κάποιος τις απολαβές του επειδή δεν παίζει καλά;
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- aspromaura ioannina
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
-
-
Και ο Κλάους που την είχε ζητήσει μόνος του. Πραγματικά εκτός ΠΑΟΚ δυσκολεύομαι να θυμηθώ περιπτώσεις. Μόνο τον Τομάζι της Ρόμα που είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε ζητήσει να μην πληρώνεται για όσο είναι εκτός (!!!). Πάντως σίγουρα μιλάμε για σπανιότατες εξαιρέσεις...KOSTAS54 έγραψε:Σαλπιγγίδης.
- sourmenetes
- Moderator
Η ειρωνεια ειναι αχρειαστη.Dimg4 έγραψε:Αλλαγη σκηνικου με Κλαους, βετο ο Λουτσεσκου για παραμονη του αρχηγου, αλλος Κλαους στις προπονησεις βγαζει φωτιες κλπ
Συντομα στις οθονες
Αν ο ΠΑΟΚ βρει προταση που τον ικανοποιει δε θεωρω πως κανας Λουτσεσκου θα ζητησει να μεινει ο κλαους.
Ο μιχελ εδειξε και με τις υπολοιπες αποχωρησεις-δανεισμους οτι εχει συγκεκριμενο σχεδιο.
Αρα ας μη βγαζουμε σεναρια απο το μυαλο μας.
Σουρμε αληθεια νομιζω με το που βλεπεις να ποσταρω, χωρις να το διαβασεις το κραζεις.
Που ειδες την ειρωνια? Προβλεψη ηταν γιατι ξερουμε καλα το παιχνιδι... Επεσα κ μεσα αμεσα ρε φιλε οποτε....
Που ειδες την ειρωνια? Προβλεψη ηταν γιατι ξερουμε καλα το παιχνιδι... Επεσα κ μεσα αμεσα ρε φιλε οποτε....
- aspromaura ioannina
]black death έγραψε:Για πες μου 2-3 παραδείγματα.
Καμπιασο του γαυρου
Μπουμσονγκ του βαζελου(απο 1 μυριο σε 600χιλ παρακαλω)
Λινο Γκαρσια.
Και σιγουρα δεκαδες ακομη
-
Ο Καμπιάσο δεν δέχτηκε μείωση, απλά υπέγραψε με λιγότερα όταν έληξε το συμβόλαιό του. Το ίδιο ισχύει για Λίνο και νομίζω και για Γκαρσία (με επιφύλαξη για αυτόν). Οπότε άκυρα τα παραδείγματα.
Μερα που ειναι αναψτε ενα κερι να βγαλει τη χρονια ο Πριγιοβιτς χωρις τραυματισμους και τιμωριες.
Οχι που θα φευγε..
Οχι που θα φευγε..
- paoki_sweden
Black death its for sure that Garcia signed for the half of his earlier contract.
για να πουμε και του στραβου το δικαιο ειναι μεγαλο κινητρο να σηκωσεις ως αρχηγος του ΠΑΟΚ την κουπα μετα απο 30+ χρονια. ειδικα εαν το καταφερεις χωρις να εχεις ιδρωσει... ουτε εγω θα εφευγα.
- The_Stalker
Ρε συ dimg4, η άποψή σου είναι γνωστή και δεν θέλω να πω γι' αυτήν. Μπορείς όμως έτσι ειλικρινά να πεις τα 700 που παίρνει (τα οποία με δική του πρωτοβουλία για μια χρονιά έγιναν 640 αν βγάλουμε μισθό ενός μήνα), για ποιό λόγο τα κάνεις 800 - 900; Έτσι για το γαμώτο, για να καταλαβαίνουμε...
ΥΓ Όλα τα παραδείγματα που έχετε αναφέρει από Ελλάδα για μείωση αποδοχών, αφορούν παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν και τα ανανέωσαν.
ΥΓ Όλα τα παραδείγματα που έχετε αναφέρει από Ελλάδα για μείωση αποδοχών, αφορούν παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν και τα ανανέωσαν.
μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του??
αν δω και ανανέωση, θα μου πέσουν και τα λιγοστά μαλλιά που έμειναν
αν δω και ανανέωση, θα μου πέσουν και τα λιγοστά μαλλιά που έμειναν
- john4serres
με 750 χιλιαρικα τον χρονο και Β εθνικη να πεφταμε,θα ταν μεγαλη μου...τιμηkos έγραψε:για να πουμε και του στραβου το δικαιο ειναι μεγαλο κινητρο να σηκωσεις ως αρχηγος του ΠΑΟΚ την κουπα μετα απο 30+ χρονια. ειδικα εαν το καταφερεις χωρις να εχεις ιδρωσει... ουτε εγω θα εφευγα.