Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Mīngus »

Με τα χωρία θα παίξεις σφιχτά με αντεπιθέσεις; Όταν 11 παίκτες θα περιμένουν πίσω από την μπάλα και μπροστά στην εστία;
Ο Σάντος αυτό έκανε; Η ομάδα ήταν πειθαρχημένη, άψογη τακτικά και είχε σωστή αμυντική λειτουργία. Δεν έπαιζε άμυνα 90 λεπτά.
Προσωπικά έχω μεγάλη ανυπομονησία και περιέργεια να δω πραγματικά τον τρόπο ανάπτυξης του ΠΑΟΚ επί Λουτσέσκου.
Εγώ δεν είμαι εδώ να προδικάζω, ούτε κατέχω το απόλυτο. Αλλά να μην το πούμε ότι έχουμε προσλάβει έναν προπονητή που όλη του τη ζωή παίζει άμυνα, σε μια ομάδα που πρέπει να παίξει κατακτητικό ποδόσφαιρο;
Αν το χει και μ' αυτό θα φανεί.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Άδικα το κουράζετε το θεματάκι, κύριοι. Είπε στη συνέντευξη στη Μεσήμβρια πως του αρέσει το ποδόσφαιρο κατοχής. Πάντα βέβαια επιδιωκόμενης της ισορροπίας στο παιχνίδι. Εγώ κατάλαβα ότι σενάριο να παίζω με την ξανθη ή τον τεννε κοκ, τουλάχιστον στην Τούμπα, χτυπώντας ωσάν τας ... κόμπρας στις αντεπιθέσεις, δύσκολα θα παίξει. Θεωρητικά πάντα, βάσει όσων μας κελάηδησε ο ίδιος και ακούσαμε με τα ίδια μας τα αυτιά. Μένει να το δούμε και έμπρακτα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Mīngus έγραψε:Όποιος παίζει σφιχτά συγκρίνεται με Σάντος.
Ο οποίος Σάντος ήταν σε ομάδες με πρώτο ρόλο (Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ΑΕΚ, Βάζελο, ΠΑΟΚ). Ήταν σφιχτός αλλά είχε και και know how στο επιθετικό κομμάτι. Με ποια από τις παραπάνω ομάδες να συγκρίνω την Ξάνθη και τα άλλα του ρουμανικά χωριά.
Δεν έπαιζε αντιποδόσφαιρο να τσιμπήσει το χινάρι από τα χωριά.
Μεταξύ μας τώρα ο Σάντος είναι μαιτρ του αποτελέσματος με το γνωστό πολύ κουραστικό για πολλούς τρόπο

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

navigator11 έγραψε:Άδικα το κουράζετε το θεματάκι, κύριοι. Είπε στη συνέντευξη στη Μεσήμβρια πως του αρέσει το ποδόσφαιρο κατοχής. Πάντα βέβαια επιδιωκόμενης της ισορροπίας στο παιχνίδι. Εγώ κατάλαβα ότι σενάριο να παίζω με την ξανθη ή τον τεννε κοκ, τουλάχιστον στην Τούμπα, χτυπώντας ωσάν τας ... κόμπρας στις αντεπιθέσεις, δύσκολα θα παίξει. Θεωρητικά πάντα, βάσει όσων μας κελάηδησε ο ίδιος και ακούσαμε με τα ίδια μας τα αυτιά. Μένει να το δούμε και έμπρακτα.
Και ο Στανόγεβιτς είπε για επιθέσεις 12 δευτερολέπτων.
black death

Δημοσίευση από black death »

Ας κερδίζει παντού και ειδικά στα εκτός που πονάνε τα μάτια μας κάθε χρόνο και μας κάνουν πλάκα οι μισές ομάδες και ας παίζει ότι θέλει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η τελευταία πινελιά στο προηγούμενο ποστ μου αυτό που γράφεις Mingus. Συνεννοηθήκαμε.
:D
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εντάξει όπως και να χει, μέσα από την ψυχή μου εύχομαι όσοι δεν θεωρούμε ότι είναι για ΠΑΟΚ, να γίνουμε ρόμπες ξεκούμπωτες στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Δεν είναι η πρώτη φορά που ξενερώνω με επιλογές της ΠΑΕ, αν και η συγκεκριμένη φαίνεται να έχει κάποια "λογική" σειρά. Άδειασμα του Λούμπος απο Ιβάν στην πρόσληψη Στανό και αναγκαστική αποδοχή της ανάγκης αλλαγής του με κάποιον με βάση τα όσα έγιναν στις 56 ημέρες της θητείας του στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Με τον Λουτσέσκου είμαι επιφυλακτικός αλλά και πρόθυμος να τον αποδεχτώ αν δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του προπονητή της ομάδας μας.
Όσο θεμιτό είναι το ξενέρωμα άλλο τόσο απαραίτητη είναι η στήριξη του προπονητή και της ομάδας, ειδικά στη σημερινή συγκυρία...
Ο Ιβάν δεν θα αλλάξει ποτέ, καθώς φαίνεται, ας αλλάξουμε εμείς δίνοντας στήριξη στην ομάδα που μεγαλώνει έστω και με τρόπο που δεν μας ικανοποιεί ή μας ξενερώνει κάπως.
Ο Λουτσέσκου έχει στον ΠΑΟΚ τη μεγαλύτερη ευκαιρία που θα έχει σε όλη την καριέρα του, αν είναι στοιχειωδώς έξυπνος θα πρέπει να σκυλιάσει για να πετύχει..
Η φιλοδοξία του είναι το καύσιμο για υψηλές πτήσεις της ομάδας. Η ικανότητα του μένει να αποδειχθεί, το ρόστερ μας θα είναι, θαρρώ πλήρες...
Καλή επιτυχία Ράζβαν!

Η υπογραφή μου δεν αλλάζει...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Η ποιο ωραία υπογραφή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Σάβ 12 Αύγ 2017, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Mīngus έγραψε:Εντάξει όπως και να χει, μέσα από την ψυχή μου εύχομαι όσοι δεν θεωρούμε ότι είναι για ΠΑΟΚ, να γίνουμε ρόμπες ξεκούμπωτες στο τέλος.

Είπαμε, τη δουλειά να κάνει. Δε νοείται να ευχηθώ την αποτυχία του ΠΑΟΚ για να πάρει δρόμο ο ασυμπαθής και σε εμένα - για την ώρα - Ρουμάνος. Έχω τις ενστάσεις μου για ο,τι προηγήθηκε της έλευσής του αλλά είθε να πετύχει τα μέγιστα στον ΠΑΟΚ. Χωρίς εξάρσεις καραγκιοζιλικίων ει δυνατόν. Εφόσον του δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψει σε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαντική ομάδα, να αποδείξει κι ότι το ταβάνι του σαν προσωπικότητα και επαγγελματία είναι μεγαλύτερο αυτού που κάποιοι μας θεωρούμε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Mīngus έγραψε:
navigator11 έγραψε:Άδικα το κουράζετε το θεματάκι, κύριοι. Είπε στη συνέντευξη στη Μεσήμβρια πως του αρέσει το ποδόσφαιρο κατοχής. Πάντα βέβαια επιδιωκόμενης της ισορροπίας στο παιχνίδι. Εγώ κατάλαβα ότι σενάριο να παίζω με την ξανθη ή τον τεννε κοκ, τουλάχιστον στην Τούμπα, χτυπώντας ωσάν τας ... κόμπρας στις αντεπιθέσεις, δύσκολα θα παίξει. Θεωρητικά πάντα, βάσει όσων μας κελάηδησε ο ίδιος και ακούσαμε με τα ίδια μας τα αυτιά. Μένει να το δούμε και έμπρακτα.
Και ο Στανόγεβιτς είπε για επιθέσεις 12 δευτερολέπτων.
ειναι γνωστη η μπασκετικη κουλτουρα των Σερβων :lol:
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

black death έγραψε:Ας κερδίζει παντού και ειδικά στα εκτός που πονάνε τα μάτια μας κάθε χρόνο και μας κάνουν πλάκα οι μισές ομάδες και ας παίζει ότι θέλει.
ακριβώς αυτό !!!
:pano: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Στο μεταξύ, αύριο Κυριακή παίζει η Έστερσουντ στη Στοκχόλμη, με Χάμαρμπι. Προλαβαίνει ο Λουτσέσκου να πάει για.... κατασκοπεία ???? 8-) 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Mīngus έγραψε:Με τα χωρία θα παίξεις σφιχτά με αντεπιθέσεις; Όταν 11 παίκτες θα περιμένουν πίσω από την μπάλα και μπροστά στην εστία;
Ο Σάντος αυτό έκανε; Η ομάδα ήταν πειθαρχημένη, άψογη τακτικά και είχε σωστή αμυντική λειτουργία. Δεν έπαιζε άμυνα 90 λεπτά.
Χωρίς να συγκρινω Σάντος και Λουτσεσκου και χωρίς να προδικάζω το μέλλον, τα στοιχεία αυτά που λες τα έδειξε ο ρουμάνος στην Ξάνθη...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Δν με νοιαζει πλεον να δω καλη μπαλα...θελω να μην παιζω καλα και να ειμαι πρωταθλητης..γινεται...???
Ας αφησουμε ολοι τις επιφυλαξεις μας και τις γκρινιες μας και ας σκυψουμε πανω απο την ομαδα..και στην πρωτη στραβη να μην βγουμε και αρχισουμε τα κραξιματα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”