Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
markos4

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από markos4 »

nothu έγραψε:
markos4 έγραψε:Τελικά είμαστε ικανοποιημένοι με την πρόσληψη Λουτσεσκου;Γιατί αν θυμάμαι καλά την περίοδο που ψάχναμε προπονητή και ακουγοντουσαν κάποια ονόματα,οι περισσότεροι γράφανε μακριά από Λουτσεσκου γιατί δεν έχει δείξει τίποτα στην Ξάνθη,θυμάμαι ότι γράφανε για κάποια σκηνικά στην τούμπα και το ποσό σκατοχαρακτηρας είναι.
Ναι μην τα θυμιζεις αυτα ομως. Τωρα εφυγε ο μυρωδιας στανογιεβιτς και ηρθε η αλεπου που ξερει το πρωταθλημα και εφερε και μυστικα οπλα μαζι του. Για γελια ειναι η ολη κατασταση. Πριν 2 μηνες τον βριζαμε και τωρα εγινε ξαφνικα η σωτηρια μας.
Ο οποίος λουτσεσκου παίζει να είναι χειρότερος από τον στανογεβιτς.Αλλά επειδή είναι επιλογή Μιχελ μας βγήκε Μουρίνιο..
εδώ πολλοί γράφανε ότι ο σκιάς τέλος ιουλη θα είχε κλείσει όλες τις μεταγραφές και με τι θα ασχολουμασταν όλο τον Αύγουστο και τελικά οι σημαντικές προσθήκες θα γίνουν τέλος Αυγούστου....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Που παίζει ότι είναι χειρότερος η καλλιτερος; ας δούμε πρώτα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ εσένα εμπιστεύομαι και μακάρι να έχεις τα κλειδιά 100% και προστασία στο παρασκήνιο και μαζί σου θα μετράμε τίτλους.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Αυτό είναι το ποιο σημαντικό

elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Tolaros έγραψε:
Sera4 έγραψε:
nothu έγραψε:Εχει ηγετικες ικανοτητες αλλα του φερνουνε προπονητες που δεν τους θελει.
δηλαδη παρεμβαινουν στο σχεδιασμο του...και αυτος καθεται και το δεχεται...αυτο δεν ονομαζεται ηγετικη ικανοτητα nothu...
Η αλήθεια πιθανόν είναι κάπου στη μέση. Ο Μιχελ δέχτηκε παρέμβαση που ίσως κάποιοι Αρνεσεν και Σαντος (σαν προσωπικότητες εννοώ) να μην τη σήκωναν και να δήλωναν παραίτηση.
Από την άλλη εμείς τον έχουμε αναγάγει σε υπεργαμάτο ΤΔ που θέλουμε για πάντα στον ΠΑΟΚ, μάλλον επειδή έχουμε τρομακτική ανάγκη κάποιον να εναποθέσουμε πάνω του τις όποιες ελπίδες μας να δούμε το ΠΑΟΚ σύγχρονο ευρωπαϊκό κλαμπ. Και αφού σε προπονητές δε γίνεται, ο Ιβάν τρώει φλασιές και ο Γιώργος είναι ασόβαρος -να μην πω τίποτα άλλο- , god bless Lubos, έστω και αν ανέχεται μύγες στο σπαθί του.
Και σε αυτό οφείλεται εν μέρει και η χθεσινή παράνοια. Ο ΠΑΟΚ πάλι αλλάζει προπονητή, ο κόσμος φυσικά τρελαίνεται τόσο για την ασοβαρότητα του κλαμπ όσο και για την αντιπάθεια που έχουν πολλοί προς το νέο. Έλα όμως που ο αντιπαθής νέος είναι η επιλογή του αγαπημένου ΤΔ, οπότε το κράξιμο έπεσε σε αδιέξοδο. Ιβάν δεν κράζεις γιατί τζιζ, Λουμπος όχι γιατί είναι η ελπίδα μας και βρήκαμε διέξοδο στο να κράζουμε δημοσιογράφους την ώρα που είχαν κάνει σωστή δουλειά (παραδόξως). Πραγματικά αν διαβάσετε τις σελίδες από την ώρα που ανέβηκαν τα άρθρα μέχρι το μεσημέρι που ψιλιαστηκαμε τη φάση, θα σας πέσουν τα μαλλιά.
Και γω πάντως ανήκω σε αυτούς που βλέπουν το Μιχελ ως μεγαλύτερη ελπίδα μας και πάλι καλά που υπέκυψε στην επιλογή Ιβάν και δεν έφυγε. Αλλιώς θα είχαμε Βουκιτς τώρα. Το πόσο και αν θα ανέχεται ανάλογες παρεμβάσεις στο μέλλον δεν ξέρω. Ίσως για αυτόν να τιμήσει το συμβόλαιό του είναι πρωτεύον, να κάνει όσο καλύτερα μπορεί τη δουλειά του πάρα τις δυσκολίες. Ίσως ήταν στο job description όταν υπέγραφε και το ήξερε ότι η δουλειά θα έχει και τέτοιες μέρες. Ίσως είπε τελευταία φορά, την επόμενη μη με ξαναείδατε. Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι η ομάδα άγεται από τις ορέξεις του Ιβάν, οπότε May the Force be with us, να πάρουμε 3 παίκτες, να κάνουμε νίκες, να ηρεμήσει και ο Ιβάν μπας και αφήσει επιτέλους τα κλειδιά στο Μιχελ. Δύσκολα πράματα αλλά ελπίζουμε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα.
ωραίος
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Μεγάλη ανάγκη από παραμύθια και ήρωες. Στη ζωή και στην δουλειά υπάρχουν και οι συμβιβασμοί στην πορεία προς τον στόχο.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

eorptol1 έγραψε:Που παίζει ότι είναι χειρότερος η καλλιτερος; ας δούμε πρώτα

το ας δούμε πρώτα το έγραφες όταν ανακοινώθηκε ο στανογεβιτς, όταν υπήρξε ένα πάγωμα στον κόσμο αφού περιμέναμε κάτι καλύτερο.
Τελικά δεν προλάβαμε να δούμε....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Τον Μιχελ τον κρίνουμε συνολικά μέχρι τώρα είναι απόλυτα επιτυχημενος.... Στην επιλογή στανογιεβιτς ξεκίνησε λάθος έπρεπε να είναι επιλογή Μιχελ, όλα από εκεί ξεκινάνε ελπίζω να μην χάθηκε πολύτιμος χρόνος γιατί πολύ καλοί παίκτες θα έρθουν και είναι επιλογή Μιχελ....

Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

Tolaros έγραψε:
Sera4 έγραψε:
nothu έγραψε:Εχει ηγετικες ικανοτητες αλλα του φερνουνε προπονητες που δεν τους θελει.
δηλαδη παρεμβαινουν στο σχεδιασμο του...και αυτος καθεται και το δεχεται...αυτο δεν ονομαζεται ηγετικη ικανοτητα nothu...
Η αλήθεια πιθανόν είναι κάπου στη μέση. Ο Μιχελ δέχτηκε παρέμβαση που ίσως κάποιοι Αρνεσεν και Σαντος (σαν προσωπικότητες εννοώ) να μην τη σήκωναν και να δήλωναν παραίτηση.
Από την άλλη εμείς τον έχουμε αναγάγει σε υπεργαμάτο ΤΔ που θέλουμε για πάντα στον ΠΑΟΚ, μάλλον επειδή έχουμε τρομακτική ανάγκη κάποιον να εναποθέσουμε πάνω του τις όποιες ελπίδες μας να δούμε το ΠΑΟΚ σύγχρονο ευρωπαϊκό κλαμπ. Και αφού σε προπονητές δε γίνεται, ο Ιβάν τρώει φλασιές και ο Γιώργος είναι ασόβαρος -να μην πω τίποτα άλλο- , god bless Lubos, έστω και αν ανέχεται μύγες στο σπαθί του.
Και σε αυτό οφείλεται εν μέρει και η χθεσινή παράνοια. Ο ΠΑΟΚ πάλι αλλάζει προπονητή, ο κόσμος φυσικά τρελαίνεται τόσο για την ασοβαρότητα του κλαμπ όσο και για την αντιπάθεια που έχουν πολλοί προς το νέο. Έλα όμως που ο αντιπαθής νέος είναι η επιλογή του αγαπημένου ΤΔ, οπότε το κράξιμο έπεσε σε αδιέξοδο. Ιβάν δεν κράζεις γιατί τζιζ, Λουμπος όχι γιατί είναι η ελπίδα μας και βρήκαμε διέξοδο στο να κράζουμε δημοσιογράφους την ώρα που είχαν κάνει σωστή δουλειά (παραδόξως). Πραγματικά αν διαβάσετε τις σελίδες από την ώρα που ανέβηκαν τα άρθρα μέχρι το μεσημέρι που ψιλιαστηκαμε τη φάση, θα σας πέσουν τα μαλλιά.
Και γω πάντως ανήκω σε αυτούς που βλέπουν το Μιχελ ως μεγαλύτερη ελπίδα μας και πάλι καλά που υπέκυψε στην επιλογή Ιβάν και δεν έφυγε. Αλλιώς θα είχαμε Βουκιτς τώρα. Το πόσο και αν θα ανέχεται ανάλογες παρεμβάσεις στο μέλλον δεν ξέρω. Ίσως για αυτόν να τιμήσει το συμβόλαιό του είναι πρωτεύον, να κάνει όσο καλύτερα μπορεί τη δουλειά του πάρα τις δυσκολίες. Ίσως ήταν στο job description όταν υπέγραφε και το ήξερε ότι η δουλειά θα έχει και τέτοιες μέρες. Ίσως είπε τελευταία φορά, την επόμενη μη με ξαναείδατε. Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι η ομάδα άγεται από τις ορέξεις του Ιβάν, οπότε May the Force be with us, να πάρουμε 3 παίκτες, να κάνουμε νίκες, να ηρεμήσει και ο Ιβάν μπας και αφήσει επιτέλους τα κλειδιά στο Μιχελ. Δύσκολα πράματα αλλά ελπίζουμε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα.

Θα συμφωνήσω στα περισσότερα. Απλά, το έχω πει κ άλλες φορές εδώ, συγνώμη αν γίνομαι κουραστικος αλλα θεωρώ αδιανόητο για κλαμπ που θελει να παράξει ποδοσφαιρο να εχει ΤΔ πρώην διαιτητή. Όσοι έχετε κάνει κάποιο άθλημα θα γνωρίζετε ότι για να έχεις την ικανότητα να αξιολογείς άλλους αθλητές πρεπει να έχεις ξοδέψει χιλιάδες ωρες απο μικρο παιδί σε αυτό το άθλημα κ με επιτυχία. Συμφωνώ ότι φαίνεται ο πιο σοβαρός αυτήν την στιγμή σε όλον τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω πειστεί για τα υπόλοιπα προσόντα αλλα αν εχει πειστεί ο μεγαλομέτοχος ας τον κάνει CEO. Αυτός που σχεδιάζει την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας κ επιλέγει - αξιολογεί οποιονδήποτε φοράει σορτσάκι με τον δικέφαλο σε ολο το κλαμπ πρεπει να ξέρει κ την αναλογη μπάλα. Δ Ε Ν γινεται αλλιώς. Με ποιον τρόπο να αρνηθεί ο συμπαθέστατος Μιχελ καπελώματα χωρις να ειναι αυθεντία σε αυτό που κάνει. Κάποιοι θα σκέφτεστε ότι ειμαι υπερβολικός, κ ότι αυτα που λέω είναι για την Μπάγερν. Η συνταγή επιτυχίας ειναι μία κ πιθανώς να ακολουθείται κ απο την εστερσουντ, δεν υπάρχουν συμβιβασμοί σε αυτό.

ΥΓ. Συμμετοχή junior Σαββιδη στο διοικητικό συμβούλιο μας μικραίνει
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Αυτό του arena στην αρχική φαντάζομαι ότι το γράφει ο καραγκιόζης αγραμματουλάκης. Μίχελ δωστου καμιά είδηση, δεν πήρε μυρωδιά την αποπομπή με πρωτοσέλιδο των άλλων σιχαμάτων και σκουζει.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Μίχελ είναι στέλεχος. Ναι μεν θεωρητικά θα έπρεπε να μην δεχτεί τον Στανόγεβιτς από τη στιγμή που του τον φόρτωσαν και δεν ήταν επιλογή του, αλλά αν μπούμε στη θέση του δεν νομίζω να αφήναμε πολλοί το μισθό μας και τη θέση μας.
Το πρόβλημα ξεκινάει από τον Σαββίδη σ' αυτό το ζήτημα. Αυτός είναι που πρέπει να εμπιστεύεται αυτούς που πληρώνει για να κάνουν τη δουλειά τους και να μην επεμβαίνει.
Γελούσαν μερικοί με το καπέλωμα αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ακριβώς αυτό συνέβη.
Εδώ και αρκετά χρόνια είναι μόνιμη ευχή μας να σταματήσει.
Ο Μίχελ πάλεψε για να μείνει ο Ίβιτς και τον στήριξε στην πράξη. Έφερε μια ντουζίνα παίκτες και οι περισσότεροι βγήκαν. Πράγμα καθόλου εύκολο. Πετυχημένος είναι.
Στο ζήτημα προπονητή για φέτος πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω τι συμβαίνει. Top 3 στη λίστα Στανό, Λουτσέσκου και Κόστα; WTF;!
Αλλά αν η επιλογή Λουτσέσκου δε βγει, που προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δε θα βγει με τίποτα, θα φορτωθεί όλο το μερίδιο ευθύνης και ίσως χαιρετήσει.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ε, ναι ρε παιδια, ffs, πολυ ευκολα τα βλεπουμε. Να παραιτουνταν, να εκανε επανασταση κλπ.
Οκ, λαθος του, αλλα με Ιβαν Τρομερο, δε γινονται πολυ ευκολα αυτα.

Συμφωνω με Τολαρο-Μινγκους-Τζωννυ (ειδικα με το τελευταιο που λεει)

Τα χουμε ξαναπει,
οσο λειπει απ'τη διοικηση ο Χ ανεξαρτητος εμπειρος ποδοσφαιρανθρωπος στυλ ζαγορ,μπαγεβιτς,ντεμη,κλπ (που θα εμπιστευεται πολυ ο Ιβαν, οχι οπως κατι ουρανοκατεβατους) που χωρις ιδιοτελεια και γεσμενιλικια, χωρις φοβο κ παθος, χωρις καρεκλοκενταυρισμους, θα προτεινει το σωστο (βασει παραστασεων κ ματιου) σε πολλα σημαντικα θεματα και δε θα δισταζει να λεει σταρατα την αποψη του για τα οποια λαθη στη φιλοσοφια κ στο σχεδιασμο, δυσκολα θα αλλαξει δραματικα η νοοτροπια κ οι πραξεις του Ιβαν
Θελει εναν προεδρο ποδοσφαρανθρωπο, με κυρος που να τον κανει "καλα" και παρεα με Μιχελ να κανουν αυτο που πρεπει.

Πού τον βρισκεις θα μου πεις...Ε, αντε να τελειωνει ο Σαντος απο προπονητικη μπας και αναλαβει 8-)

Υ.Γ. Μινγκους, προσφατα σε μια συνεντευξη στην ουκρανια ειπε "Ο λουτσεσκου ηταν ανάμεσα στους τρεις τελευταίους υποψήφιους. Υπήρξε μια μακρόχρονη συζήτηση και διαπραγμάτευση, αλλά στο τέλος, προτιμήθηκε ένας άλλος υποψήφιος"
Οκ, στην παρουσιαση, "μιλησε" για τελικη τετραδα προπονητων και πως ο στανο ηταν εκει απ'την αρχη. Γινονται αυτα.....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Tolaros έγραψε:
Sera4 έγραψε:
Όσο πιο ειλικρινά, τόσο πιο ΠΑΟΚτσίδικα... 8-)
Congrats... ;)

:pano:

Υ.Γ. "Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος"...Είθε για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. ο Mr. Lubos να γελάει τον Μάιο!!!!

:nairepaok:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αλλοίμονο αν ένα στελεχος σε κάθε διαφωνία με τον ιεραρχικά ανώτερο παραιτείται.
Καταγράφεις την διαφωνεία σου και κάνεις το καλλίτερο δυνατό για να επιτύχει η επιλογή που δεν είναι δική σου και μόνο έτσι νομιμοποιείσαι να κριτικάρεις τα λάθη και τις αδυναμίες αυτής της επιλογής.

Παραιτείσαι μόνο όταν διαφωνείς σε στρατηγικές επιλογές.

Κανονικά θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ο Στανόγιεβιτς που εξέφρασε αμφιβολία για τον στρατηγικό στόχο, την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αφού είχε προσληφθεί.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ δεν τρελαίνομαι μέχρι στιγμής με τις επιδόσεις του Μίχελ, αλλά μπροστά στους προκατόχους του (εποχής Σαββίδη) είναι σαφώς καλύτερος. Πάλι πάντως πληρώνουμε πάνω από την αξία τα συμβόλαια των παικτών με μόνη εξαίρεση του Μάτος. Δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε με την επιλογή Ίβιτς, ούτε του Στανόγιεβιτς. Το να μη μπορεις να πείσεις το μεγαλομέτοχο σημαίνει ότι δεν είσαι κάτι πολύ σπουδαίο. Δε λέω ότι είναι κακός. Αλλά όχι πολύ σπουδαίος. Αν έφερε μεγάλη αντίσταση στην πρόσληψη του Στανό, δε νομίζω να τον φέρναμε. Όπως ο ίδιος δήλωσε ήταν στη λίστα και είχε καλές συστάσεις (Βούκιτς). Ήταν όμως στη λίστα.. Οι υπόλοιποι της λίστας πάλι δε μου λένε τίποτα σε σχέση με το όνομα του ΠΑΟΚ σε συνάρτηση με τα χρήματα και το μπάτζετ μας. Είναι ονόματα για εποχή Γούμενου στον ΠΑΟΚ και όχι Ιβάν Σαββίδη.

Στο χρονικό σημείο που έγινε η πρόσληψη Λουτσεσκου πιστεύω όμως ότι ήταν η κατάλληλη. Αν ήταν η αρχική μας επιλογή, τον Ιούνιο, δε θα ήμουν ευχαριστημένος, ούτε όμως και δυσαρεστημένος γιατί προσωπικά πιστεύω ότι έχει ικανότητες, αλλά πάλι δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Είναι όμως 48 ετών, που είναι ίσως η καλύτερη ηλικία για προπονητή, έχει εμπειρία, αλλά και κάποιες διασυνδέσεις στο ποδόσφαιρο.

Μετά από το σύνολο των δηλώσεών του έως τώρα, έχω την αίσθηση ότι ο προπονητής αυτός θα μας βγει. Όχι ελπίδα. Πιστεύω πολύ στους προπονητές που μιλάνε για ισορροπία και όχι βουρ επίθεση. Μου άρεσε τακτικά και στην Ξάνθη αναλογικά με το υλικό του. Μου άρεσε και το πάθος του. Δε θα μιλήσω για στήριξη στο θεσμό του προπονητή σήμερα, γιατί από ότι φαίνεται ο κόσμος στηρίζει περισσότερο απο την ίδια τη διοίκησή του :lol: :lol:.

Πάντως για να επανέλθω στον Μίχελ και την απόδοσή του στις μεταγραφές:
Δε θεωρώ ότι έπεσε έξω σε πολλές κινήσεις, παρά μόνο στις αμοιβές.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή Πρίγιοβιτς. Ο Ουάρντα δε βγήκε. Ο Ενρίκιε ήταν μια ΟΚ κίνηση, απλά ήταν αρκετά τα χρήματα. Αυτό το καλοκαίρι έκανε μια πολύ σπουδαία κίνηση που έφερε έναν τερματοφυλακα με τεράστιο ταλέντο σε ηλικία που θα βελτιώνεται. Πραγματικα είμαι thrilled με αυτή τη μεταγραφή, όπως και του πουλέν μου Μακ. Το υλικό του ΠΑΟΚ σήμερα με έναν προπονητή επιπέδου Σάντος, χωρίς καμία προσθήκη, πιστεύω ότι μπορεί το πρωτάθλημα. Η προσθήκη του Μακ, του Πρίγιοβιτς και του Ρέι πιστεύω είναι καταλυτική στην αναβάθμιση του ρόστερ. Φυσικά, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και έχει ειπωθεί ήδη τι ψάχνουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”