Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Γατα εισαι.Μαυρο Χιονι έγραψε:Σένα χωριό έξω απτά Σερρας, δε το ξέρεις. Οικολογικό το λαιναι
- Kostomanolis
Για πες ρε Γομαρε καμια τετοια προταση παραλιας (καλη και ερημικη) και ουχι μονο για βραδινες ωρεςGoMaRoS έγραψε:Να πω ενα καλημερα που ειναι καληνυχτα, μολις γυρισα σπιτι με την γυναικα, 3-4 ωρες βραδινο μπανιο με μπυρες στα ρηχα, και να μας λουζει γυμνους φεγγαραδα σε απομονωμενη παραλια.
Πιαστε την ζωη απο τα παπ@ρια και μην σας νοιαζει τιποτα!!!!
[youtube]NZen3b737ns[/youtube]
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
GoMaRoS έγραψε:Να πω ενα καλημερα που ειναι καληνυχτα, μολις γυρισα σπιτι με την γυναικα, 3-4 ωρες βραδινο μπανιο με μπυρες στα ρηχα, και να μας λουζει γυμνους φεγγαραδα σε απομονωμενη παραλια.
Πιαστε την ζωη απο τα παπ@ρια και μην σας νοιαζει τιποτα!!!!
[youtube]NZen3b737ns[/youtube]
Γεια σου ρε Γόμαρε!! Τέτοια ζευγάρια τα καμαρώνω, τα χαίρομαι...και τα ζηλεύω...
Εγώ πότε θα γίνω σύζυγος;;;;;;;;;;;;;;
-
ArChAnGeLonfire4
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε όλοι μετά την χθεσινή αναπάντεχη ζαλάδα...
Μαζί με την υγεία μας, την δύναμη μας, την επιμονή μας και την αισιοδοξία μας για έναν καλύτερο Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Αδυνατώ να συνειδητοποιήσω ακόμα όσα έχουν συντελεστεί στον Π.Α.Ο.Κ. με Πρόεδρο Ιβάν το τελευταίο 4μηνο!!!!
Για το μόνο που είμαι 1.000.000% βέβαιος, είναι ότι τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. δεν θα τον αφήσω μόνο ποτέ...ΜΑ ΠΟΤΕ!!!!

Μαζί με την υγεία μας, την δύναμη μας, την επιμονή μας και την αισιοδοξία μας για έναν καλύτερο Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Αδυνατώ να συνειδητοποιήσω ακόμα όσα έχουν συντελεστεί στον Π.Α.Ο.Κ. με Πρόεδρο Ιβάν το τελευταίο 4μηνο!!!!
Για το μόνο που είμαι 1.000.000% βέβαιος, είναι ότι τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. δεν θα τον αφήσω μόνο ποτέ...ΜΑ ΠΟΤΕ!!!!
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα λαίμαι!
Πίνω τον φραπέ μου ατενίζοντας το Αιγαίο, (Ρήνια και Δήλος είναι μπροστά μου) και διαβάζοντας για τον Λατινικό άξονα που πάμε να φτιάξουμε!
Έστω και με Ραζβαν. Δεν με χαλάει καθόλου, εφόσον είναι επιλογή Μίχελ.
Πίνω τον φραπέ μου ατενίζοντας το Αιγαίο, (Ρήνια και Δήλος είναι μπροστά μου) και διαβάζοντας για τον Λατινικό άξονα που πάμε να φτιάξουμε!
Έστω και με Ραζβαν. Δεν με χαλάει καθόλου, εφόσον είναι επιλογή Μίχελ.
Καλημέρα από Πιερία. Ευτυχώς οι διακοπές συνεχίζονται και δεν είμαι Θεσσαλονίκη να ακούω το ξεκατίνιασμα. Αντ'αυτού χαζεύω τα αλλοδαπά του ανατολικού μπλοκ. Γυναίκες χωρίς κυτταρίτιδα λέμεεεε.
Απίστευτη Λίβερπουλ πάλι το έφαγε στο 93
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια και καλή Κυριακή αργία να χουμε...
Καλά κουράγια σε όσους δουλεύουν (και) σήμερα...

Καλά κουράγια σε όσους δουλεύουν (και) σήμερα...