nikolasf έγραψε:Μόνο με μπάσκετ και βόλλεϋ θα ασχολόυμαι τώρα Ρομανέ... Σιχάθηκα την ΠΑΕ και τις πουστιές!

Τα παραλές ρε Νικολα
nikolasf έγραψε:Μόνο με μπάσκετ και βόλλεϋ θα ασχολόυμαι τώρα Ρομανέ... Σιχάθηκα την ΠΑΕ και τις πουστιές!
Είναι σε προχωρημένες επαφές λένε!!george188 έγραψε:Λατίνο στο 6? Γουστάρω με τρελαααααα...
πες τα ρε μανgpaok έγραψε:Ολοι εσεις που σαν κακομαθημενα παιδακια σουφρωνετε τη μουριτσα...σταυρωνετε τσ χερακια...και λετε " και δεν θα ξαναπαω και γηπεδο"...σας εχω νεα!! Γηπεδο μεχρι το δεκεμβρη και να θελατε να πατε δεν θα μπορουσστε!! Ευτυχως θεε μου...
Τωρα μετα, εαν η ομαδα ειναι σουπερ..πρωτη στη βαθμολογια ξερω γω κλπ... βαλτε νοβα, οκ;; μην τυχον και...πατησετε τον ορκο σας, σας παρακαλω πολυ. Καθιστε σπιτι.
Δηλαδη τι εγινε ρε μαγκες;;αλλαξαμε πρπονητη. Ακομψα; ναι, οκ. Οταν ο...αγαπημενος παμπλο εφαγε τον μπερετα, ηταν ολα καλα; και τωρα δεν θα δωσουμε στο μιχελ το δικαιωμα να κανει μια αλλαγη προπονητη που βλεπει οτι δεν τραβαει. Ε ΚΑΙ; δηλαδη θα επρεπε πρωτα να αποκλειστουμε ξερω γω απο Ευρωπη η να μεινουμε 10 βαθμους πισω για να πουν δεν κανει; και μετα θα λεγαμε...καλα δεν το εβλεπαν;
Και στην τελικη....λες και χασαμε το μουρινιο κανετε...
Ον τοπικ...τορες μια χαρα...
ετσι ακριβωςgpaok έγραψε:Ολοι εσεις που σαν κακομαθημενα παιδακια σουφρωνετε τη μουριτσα...σταυρωνετε τσ χερακια...και λετε " και δεν θα ξαναπαω και γηπεδο"...σας εχω νεα!! Γηπεδο μεχρι το δεκεμβρη και να θελατε να πατε δεν θα μπορουσστε!! Ευτυχως θεε μου...
Τωρα μετα, εαν η ομαδα ειναι σουπερ..πρωτη στη βαθμολογια ξερω γω κλπ... βαλτε νοβα, οκ;; μην τυχον και...πατησετε τον ορκο σας, σας παρακαλω πολυ. Καθιστε σπιτι.
Δηλαδη τι εγινε ρε μαγκες;;αλλαξαμε πρπονητη. Ακομψα; ναι, οκ. Οταν ο...αγαπημενος παμπλο εφαγε τον μπερετα, ηταν ολα καλα; και τωρα δεν θα δωσουμε στο μιχελ το δικαιωμα να κανει μια αλλαγη προπονητη που βλεπει οτι δεν τραβαει. Ε ΚΑΙ; δηλαδη θα επρεπε πρωτα να αποκλειστουμε ξερω γω απο Ευρωπη η να μεινουμε 10 βαθμους πισω για να πουν δεν κανει; και μετα θα λεγαμε...καλα δεν το εβλεπαν;
Παλι καλα που υπαρχουν μερικοι σαν εσενα σ αυτο το φορουμ, γτ εχουμε λαλησει με τις ιστοριες περι πουστιων, πριονισματων και λοιπων ιστοριων επιστημονικης φαντασιας!gpaok έγραψε:Ολοι εσεις που σαν κακομαθημενα παιδακια σουφρωνετε τη μουριτσα...σταυρωνετε τσ χερακια...και λετε " και δεν θα ξαναπαω και γηπεδο"...σας εχω νεα!! Γηπεδο μεχρι το δεκεμβρη και να θελατε να πατε δεν θα μπορουσστε!! Ευτυχως θεε μου...
Αφου ο Ελληνας ζηταει μεταγραφες και ειναι μεταγραφολαγνος. "Δεν παμε πουθενα με αυτους που εχουμε". Ελ Καντουρι, Σαμπρανο, Τορρες και τελος. Ολη θετικη ενεργεια, στηριξη στον καινουριο προπονητη ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Και βλεπω απο μια σχεση μισους που ειχατε μαζι του, σε σχεση παθους.Petros1988 έγραψε:Αυτόν της Αλάβες που γράφουν σήμερα.Αρα και φέτος 10 μεταγραφές θα κάνουμε.