Lubos Michel
Re: Lubos Michel
Τον Μιχελ και τα μάτια μας, όπως λέει και ο γκοραν
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος εφερε ρε παιδια τον Στανογιεβιτς; Γιατι απ οτι βλεπω παλι ολοι ξερετε αλλα κλασσικα μπλα μπλα και δε λεω και δεν κανει.
Ανάμεσα στην ιδέα και την πραγματικότητα
Ανάμεσα στην κίνηση και την πράξη
Πέφτει η σκιά.
Ανάμεσα στην κίνηση και την πράξη
Πέφτει η σκιά.
- navigator11
Αφ' ης στιγμής δε διαχώρισε τη θέση του εξαρχής, υποβάλλοντας παραίτηση, εφόσον δεν ήταν δική του επιλογή και δε συναινούσε στην πρόσληψη του Σέρβου, αφότου τον αξιολόγησε στις επαφές, που είχαν, προφανώς και χρεώνεται και σε αυτόν ο Στανογιεβιτς.
Ο Μιχελ η επρεπε να παραιτηθει
Η επρεπε να απολυθει.
Το οτι βρίσκεται ακομα στον ΠΑΟΚ
ειναι ενα ακομα παραδοξο.
Η επρεπε να απολυθει.
Ο μίχελ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία σαν τδ. Σίγουρα καλύτερα απο ανύπαρκτους που είχαμε παλαιότερα. Αν δεν παει καλά ο λουτσέσκου προφανώς θα χαιρετίσει. Γιατί να έχει απολυθεί τώρα? και γιατί να παραιτηθεί? Απόλυτη ελευθερία στον ΠΑΟΚ του σαββίδη δεν είχε σχεδόν κανένας αλλά η άποψη του μίχελ φαίνεται οτι μετράει. Αυτά απο μένα και μακάρι να κάτσει χρονια ο άνθρωπος αφου θα σημαίνει οτι πετυχαίνει και η ομάδαRizla έγραψε:Ο Μιχελ η επρεπε να παραιτηθει
Η επρεπε να απολυθει.
Μου ακουγεται αστεια η απαιτηση να παραιτηθει ο Μιχελ επειδη δεν ηταν επιλογη του ο Στανογεβιτς...
Οπως μου ακουγεται ακομη πιο υποπτο το να θεωρειται παραδοξο που ειναι ακομη στην ομαδα ο Μιχελ, οταν αποτελει το πλεον σοβαρο στελεχος με προσοντα και προσωπικοτητα.
Μ αυτο το σκεπτικο ο Μιχελ θα πρεπε να παραιτειται καθε φορα π ερχεται παιχτης π δεν ειναι δικη του αποκλειστικα επιλογη...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπως μου ακουγεται ακομη πιο υποπτο το να θεωρειται παραδοξο που ειναι ακομη στην ομαδα ο Μιχελ, οταν αποτελει το πλεον σοβαρο στελεχος με προσοντα και προσωπικοτητα.
Μ αυτο το σκεπτικο ο Μιχελ θα πρεπε να παραιτειται καθε φορα π ερχεται παιχτης π δεν ειναι δικη του αποκλειστικα επιλογη...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- aspromaura ioannina
Δεν νομιζω οτι ο Μιχελ θα δεχοταν ποτε να ερθει προπονητης χωρις τη δικη του εγκριση. Μας εχει δειξει οτι ειναι πολυ σοβαρος στον ρολο του
Ο Μichel είναι ο ορισμός του "τεχνικού διεθυντη" ΤΕΛΟΣ!
Ξέρει και απο παίχτες και τι θελει η ομάδα και σε <ποιο σημείο>.
Αυτό!
Ξέρει και απο παίχτες και τι θελει η ομάδα και σε <ποιο σημείο>.
Αυτό!
Ναι καλα,θα παραιτηθεις εσυ και θα αφησεις δουλεια ενος εκατομμυριου τον χρονο επειδη ο εργοδοτης σου πηρε μια αποφαση πανω του,ενω η ευθυνη της αποτυχιας ειναι δικη του και η οποια ζημια προκληθει θα βλαψει τον εργοδοτη και την επιχειρηση του. Τι λετε ρε μαγκες,ποιο παραδοξοRizla έγραψε:Ο Μιχελ η επρεπε να παραιτηθει
Η επρεπε να απολυθει.
Οταν εγινε η προσηψη του Στανογιεβιτς
στις δηλωσεις του αναφερεται ποιανων επιλογη-αποφαση ηταν
Σημερα στη συνεντευξη που εγινε και παλι λεει ποιοιαποφασισαν την απολυση
και ποιος την ενεκρινε
αφιερωστε λιγο απο το χρονο σας και θα καταλαβετε τι εχει γινει
και ποιος την ενεκρινε
Ο μιχελ εχει αποτυχει 2 φορες στο θεμα προπονητη μεσα σε 3 μηνες και ο σαββιδης ειναι ευχαριστημενος.
Ε, ναι απολυτα φυσιολογικο....τιποτα παραδοξο...
Ε, ναι απολυτα φυσιολογικο....τιποτα παραδοξο...
Όσο σοβαρά παίρνει ο μεγάλομετοχος την ομάδα, άλλο τόσο την παίρνουν κ οι υπάλληλοι.
Οπότε ποιος ο λόγος ν παραιτηθεί;
Σου έχει δείξει στοιχεία ο συγκεκριμένος οτι δεν παίρνει σοβαρά την ομαδα? Δεν νομίζω ή τουλάχιστον δεν το βλέπω εγω.teod1980 έγραψε:Όσο σοβαρά παίρνει ο μεγάλομετοχος την ομάδα, άλλο τόσο την παίρνουν κ οι υπάλληλοι.
Πες ρε πατερ λιγο μην βαριεσαι...prist64 έγραψε:Οταν εγινε η προσηψη του Στανογιεβιτς
και ποιος την ενεκρινε