Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
dtown

Re: Ράζβαν Λουτσέσκου-Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από dtown »

hasio_john έγραψε:
pgetsos έγραψε:Γιατι τρολαρει;
Προφανώς ειρωνικά το έθεσαν .... ή έστω έτσι νόμιζαν!
Σιγά μην μας στείλουν και σοκολατάκια με κουραμπιέ για καλή σταδιοδρομία του προπονητή!
Δε νομιζω οτι ειρωνευεται..βασικα στα τετοια μας για τον Πανοπουλο αλλα τον ειχε σε εκτιμηση τον Ρουμανο.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

κι ομως θα πας καλα... κι οσοι σε κραζουν ετσι εκραζαν και τον Σαντος, τον γερμανο τουριστα, τον τιμιο Χαβο, τον δικο μας Αγγελο, τον ΓΔ, τον ΓΧ, τον σαλπι, τον Κλαους, και δε συμμαζευεται...
ασχολησου με την ομαδα μας κ δειξε οτι πονας για καθε χαμενο βαθμο.
ειμαι πολυ αισιοδοξος για σενα
george188

Δημοσίευση από george188 »

Καμία χρονιά δεν χάθηκε. Γι αυτό το λόγο έγινε η αλλαγή τώρα απο τον τεχνικό διευθυντή. Ο μίχελ πήρε ρίσκο αλλά για να το πήρε κάτι θα είδε ή καλύτερα δεν θα είδε στον στανόγεβιτς. Άλλωστε μαλλον το μέλλον του μίχελ θα κριθεί και απο την επιτυχία ή αποτυχία του λουτσέσκου. Απο κει και πέρα ουτε εμένα μ είναι συμπαθής ο ρουμάνος αλλά δεν τον θεωρώ κακό προπονητή. Καλή αρχή λοιπόν απο μένα με πολλές επιτυχίες :pano:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

hasio_john έγραψε:
pgetsos έγραψε:Γιατι τρολαρει;
Προφανώς ειρωνικά το έθεσαν .... ή έστω έτσι νόμιζαν!
Σιγά μην μας στείλουν και σοκολατάκια με κουραμπιέ για καλή σταδιοδρομία του προπονητή!
Χεστηκαν για σενα, στον Λουτσεσκου ευχονται... Εχει διαφορα
Άβαταρ μέλους
Mirko Taccola

Δημοσίευση από Mirko Taccola »

Πραγματικά κρίμα που δεν σε κλείσαμε όταν έπρεπε, τότε που τα σπάσαμε με τον Ίβιτς. Ήσουν όλα αυτά τα χρόνια ο πιό ικανός αντίπαλος προπονητής που θα αντιμετωπίζαμε στην Ελλάδα. Πάντα με λύσα πάλευες για τη νίκη απέναντι μας, τις περισσότερες φορές δε κατάφερνες να μας κάνεις χαζούς. Είσαι φίλε ικανότητος και δύσκολος αντίπαλος και ο ερχομός σου εμένα προσωπικά με κάνει πολύ αισιόδοξο. Θεωρώ ότι μόνο να προσφέρεις έχεις στην Παοκάρα μας και μόνο θετικά στοιχεία συνοδεύουν τον ερχομό σου. Καλός ήρθες λοιπόν έστω και καθυστερημένα, στην μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη! :pano:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εντάξει .. ΠΑΟΚ είμαστε ρε σεις και γνωρίζουμε καλά στο πετσί μας όλη την χλεύη, την ειρωνεία, την φουστιά, τις τρικλοποδιές, τις δήθεν αγκαλιές, τις δήθεν αγαπούλες και κτλ κτλ! Την ίδια αντιμετώπιση θα είχαμε ακόμα και αν όλη η λειτουργίας της ομάδας ήταν σαν της Μπάρτσας. ΠΟΤΕ δεν θ' αλλάξει αυτό.
Ας ενωθούμε όλοι εμείς, παρακάμπτοντας τα αρδάκια και λοιπές λέρες και ας στηρίξουμε τον ασχημάντρα που φέτος θα έχει όλο το υλικό να πάμε για πρωτάθλημα! Αν αρχίσουμε όμως από τώρα αυτή την αίσθηση κατωτερότητας και μίρλας και γιατί έγινε έτσι και τι ξεφτίλα και τι πόνος και καημός και τέτοια, πάει το χάσαμε το καράβι.
Σαφώς και έγιναν λάθη από την διοίκηση, από τον πρόεδρο, από από από, ΑΛΛΑ στην τελική ΠΑΟΚ είσαι και ελπίζεις για κάτι καλύτερο. Ας μου φέρει ο Ράζβαν το τιμημένο και είμαι πρόθυμος να ξεχάσω όλα αυτά τα σαχλά που γίνονται με το θέμα προπονητή . :mrgreen:

edit, δηλαδή pgetsos λες να το είπαν νορμάλ σαν ευχή?
Μπορεί να έκανα και λάθος. Εμένα προσωπικά μου φαίνεται για τρολ.
Τέλος πάντων. Στα τέτοια μου τι θέλαν να πούνε. Σιγά μην ασχοληθώ με τον φονιά της ασφάλτου.
Ας προσέξει να μη θερίσει και άλλους ο μπαγλαμάς και ν' αφήσει τα ποσταρίσματα.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Πολυ κακο για το τιποτα αδερφια.
Πόσο πόνο μας έχουν προκαλέσει τα κακά που δεν συνέβησαν ποτέ!
black death

Δημοσίευση από black death »

Δηλαδη τον χαλαγε τον Πανοπουλα; Γι' αυτο τον κρατησε 3 χρονια;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Rizla έγραψε:
obanebane έγραψε:Τουλάχιστον είχαμε γρήγορη αντικατάσταση,πιθανόν να προλάβουμε το χάσιμο της σεζόν.
Η σεζον χαθηκε...

Δε μου αρέσει να είμαι απόλυτος,τα πράγματα δεν είναι ρόδινα,αλλά ούτε τίποτα μεγαθήρια έχουμε για αντιπάλους ούτε σε καμία λίγκα με σούπερ οργάνωση παίζουμε.
Έχω ξαναγράψει ότι ο προπονητής σε μια ομάδα δεν είναι το πιο σημαντικό για την πορεία της.
Οι παίχτες για μένα είναι το Α και το Ω,αυτοί καθορίζουν τα πάντα.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Η απογοήτευση είναι για μας τα Παοκια ένα είδος χρεοκοπίας. Χρεοκοπίας επειδή ξοδεύουμε πολλά σε ελπίδες και προσδοκίες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

black death έγραψε:Δηλαδη τον χαλαγε τον Πανοπουλα; Γι' αυτο τον κρατησε 3 χρονια;

Εμένα πάλι μου κάνει μια εντύπωση αυτό. 3 χρόνια στον μαλάκα; Δε μιλάμε για προπονητή νεόκοπο. Τόσο κανένα ενδιαφέρον δεν εκδηλώθηκε για αυτόν, βάσει κι ότι υπάρχει και ένας πατήρ με βαρύ όνομα πίσω του; Ο Στανόγιεβιτς ήταν στην Κίνα. Μπορείς να τον χαρακτηρίσεις ας πούμε καιροσκόπο, φραγκοκιλλερ, ανασφαλή, απόμαχο ή ο,τι τέλος πάντων. Αυτόν;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δηλαδή η χρονιά χάθηκε επειδή άλλαξαν κάποιον που έδειξε 0 στοιχεία στις ημέρες που είχε διαθέσιμες να πειραματιστεί και να δείξει κάτι; Έστω το οτιδήποτε; Που είναι ρε οι 30 τελικές του Ιβιτς; Που είναι οι αυτοματισμοί; Που είναι η διάθεση; Ίδιοι παίκτες είναι. 442 και 433 και 4231. Πάσα δεν άλλαζαν και το τελευταίο που με νοιάζει είναι γιατί δεν άλλαζαν.

[youtube]0J75lCePVnc[/youtube]

Θελω να βλεπω τον ΠΑΟΚ απο το 1:30 ως το 2:00. Μπορω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Σάβ 12 Αύγ 2017, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Rizla έγραψε:
Δεν θυμαμαι τι ακριβως ειχε πει ο μιχελ στην στανοσυνεντευξη...και μπορει να πω μαλακια, αλλα νομιζω οτι ηταν στις 4 πρωτες επιλογες.
Αν ισχυει πως ειναι δυνατον να δινεις 2 επισημα περιθωριο...δεν μπορω να κατανοησω με τιποτα οτι εγινε
Δεν ξερω ρε συ Rizla αλλα νομιζω πως τσαμπα σπαταλας το χρονο σου ψαχνωντας να βρεις λογικες απαντησεις και εξηγησεις για οσα συμβαινουν στην ομαδα μας.

Σιγουρα η δικαιολογια περι κακης εικονας στα φιλικα δεν πειθει κανεναν. Αν αυτο ειναι το κριτηριο ας διωξουν και τον Μιχελ που δεν εχει καταφερει να ενισχυσει την ομαδα(φετος) αδιαφορα αν δεν εχει ολοκληρωθει η μεταγραφικη σεζον..(ειρωνικα το λεω)
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

πως χαθηκε μια σεζον που δεν αρχισε καν ρε παιδια; !

καταρχην η λυση του ρουμανου ηταν εξ αρχης η μοναδικη που ανεδυε μια συνεχεια στο περσινο προτζεκτ
κακα τα ψεμματα οι περασμενοι μηνες μας εκαναν σοφοτερους,ο ρουμανος ειναι καλη επιλογη για τον ΠΑΟΚ στα χαρτια,η πιο λογικη,στην πραξη θα δειξει
αλλα κραταμε το γεγονος πως ο μιχελ ειχε μαλλον δικιο.
απο εκει και περα το ροστερ αν εξαιρεσεις δυο αποχωρησεις που κατα την γνωμη μου δεν θα επρεπε να γινουν(χαρισης,ζαιρο) ειναι εδω και οπως φαινεται θα ενισχυθει με 2,3 παιχτες πρωτης γραμμης
η ΕΠΟ στις 18 γυριζει σελιδα

βρισκοματε στα play offs με μια βατη ομαδα
οντως η ομαδα ειναι βαρια,οντως θα χρειαστει ενα διαστημα προσαρμογης,ισως μηνα
αλλα απο εκει και περα μην τα βαφουμε μαυρα!

ολα τωρα αρχιζουν,επισης μην δινετε σημασια στην προετοιμασια παραπανω απο οσο της πρεπει,η προετοιμασια π.χ στα μισα της σεζον εχει ακριβως μηδεν επιρροη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 12 Αύγ 2017, 00:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
black death

Δημοσίευση από black death »

navigator11 έγραψε:
black death έγραψε:Δηλαδη τον χαλαγε τον Πανοπουλα; Γι' αυτο τον κρατησε 3 χρονια;

Εμένα πάλι μου κάνει μια εντύπωση αυτό. 3 χρόνια στον μαλάκα; Δε μιλάμε για προπονητή νεόκοπο. Τόσο κανένα ενδιαφέρον δεν εκδηλώθηκε για αυτόν, βάσει κι ότι υπάρχει και ένας πατήρ με βαρύ όνομα πίσω του; Ο Στανόγιεβιτς ήταν στην Κίνα. Μπορείς να τον χαρακτηρίσεις ας πούμε καιροσκόπο, φραγκοκιλλερ, ανασφαλή, απόμαχο ή ο,τι τέλος πάντων. Αυτόν;
Ειναι κι αυτο μια οψη του νομισματος. Η αλλη ειναι οτι 3 χρονια εκει κι ο Αντσελοτι δυσκολα θα αντεχε. Δεν ξερω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”