Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Επειδη ελειπα, με Ελ Καντουρι τι ακριβως παιζει; Δανεικος ή μεταγραφη;
- paokovios1974
Δεν έχω ξανακούσει πιο ξεκάθαρη δήλωση από Σκιά ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, όχι πάμε για πρωτάθλημα αλλά θα το πάρουμε! Αυτός ξέρει και τι θα γίνει με μεταγραφές και είναι ο αρμοδιότερος. Επίσης πιστεύω θα ξέρει και τι περιμένουμε φέτος από διαιτησία! KΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ! Αυτή είναι η δική μου γνώμη!
Δίνει το στίγμα μιας άλλης εποχής, στέλνει ένα μήνυμα σε όλους, σε όλους μας, τοποθετεί τον οργανισμό ΠΑΟΚ εκεί , που σωστά κάποια παιδιά εδώ μέσα έλεγαν ότι πρέπει να είναι. Και το λέει κάποιος που δε μιλάει γενικά αλλά και μέρει καλύτερα από όλους πολλά..Προφανώς υπέγραψε και τις ευθύνες του μετά απόαυτό για τηνείτευξη ή όχι του στόχου, του ξεκάθαρου πια στόχου που τέθηκε ως πίστη όμως..
Δίνει το στίγμα μιας άλλης εποχής, στέλνει ένα μήνυμα σε όλους, σε όλους μας, τοποθετεί τον οργανισμό ΠΑΟΚ εκεί , που σωστά κάποια παιδιά εδώ μέσα έλεγαν ότι πρέπει να είναι. Και το λέει κάποιος που δε μιλάει γενικά αλλά και μέρει καλύτερα από όλους πολλά..Προφανώς υπέγραψε και τις ευθύνες του μετά απόαυτό για τηνείτευξη ή όχι του στόχου, του ξεκάθαρου πια στόχου που τέθηκε ως πίστη όμως..
Εγω που ελπιζω ακομη για μια δυο μεταγραφες ειμαι καλα ή το επαθα λογω ζεστης ;;;;
Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Θα μιλήσουμε, θα δούμε αν χρειαζόμαστε οτιδήποτε. Εμπίστευομαι πάρα πολύ τους παίκτες που έχουμε και έχω πολλές απαιτήσεις από αυτούς. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να δουλέψουμε με τον καλύτερο τρόπο, ακόμα και αν δεν γίνουν μεταγραφές. »
ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑ ΔΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ
ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑ ΔΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ
-
Συμφωνώ απόλυτα...Αν δεν βγείς να το φωνάξεις πώς θα το πιστέψεις εσύ και πώς θα σε φοβηθουν και υπολογίσουν οι άλλοι?trouman έγραψε:Δεν έχω ξανακούσει πιο ξεκάθαρη δήλωση από Σκιά ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, όχι πάμε για πρωτάθλημα αλλά θα το πάρουμε! Αυτός ξέρει και τι θα γίνει με μεταγραφές και είναι ο αρμοδιότερος. Επίσης πιστεύω θα ξέρει και τι περιμένουμε φέτος από διαιτησία! KΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ! Αυτή είναι η δική μου γνώμη!
Δίνει το στίγμα μιας άλλης εποχής, στέλνει ένα μήνυμα σε όλους, σε όλους μας, τοποθετεί τον οργανισμό ΠΑΟΚ εκεί , που σωστά κάποια παιδιά εδώ μέσα έλεγαν ότι πρέπει να είναι. Και το λέει κάποιος που δε μιλάει γενικά αλλά και μέρει καλύτερα από όλους πολλά..Προφανώς υπέγραψε και τις ευθύνες του μετά απόαυτό για τηνείτευξη ή όχι του στόχου, του
ξεκάθαρου πια στόχου που τέθηκε ως πίστη όμως..
- Παλαιολόγος
με την αλεπου στον παγκο,
ενα οχταρο σαν τον αραβα,τον ζαμπρανο και ΙΣΩΣ ενα εξαρι
δεν μαςλειπει πιστευω τιποτα
αυτο που λειπει ειναι να τα δινουν ολα στο γηπεδο,να εχουν την ενεργεια και την θεληση
απο εκει και περα πιστευω αυτα τα αισχη που ειδαμε στα play offs εις βαρος μας δεν θα επαναληφθουν,ελπιζω δηλαδη
ενα οχταρο σαν τον αραβα,τον ζαμπρανο και ΙΣΩΣ ενα εξαρι
δεν μαςλειπει πιστευω τιποτα
αυτο που λειπει ειναι να τα δινουν ολα στο γηπεδο,να εχουν την ενεργεια και την θεληση
απο εκει και περα πιστευω αυτα τα αισχη που ειδαμε στα play offs εις βαρος μας δεν θα επαναληφθουν,ελπιζω δηλαδη
- ΑποστόληςΑ
PNG
Και τώρα μεταγραφές
Aκούγεται κάπως, το γνωρίζω καλά. Ο ΠΑΟΚ βρήκε το πρόσωπο να εμπιστευτεί. Κι αυτό ακούει στο όνομα, Ράσβαν Λουτσέσκου. Ο τεχνικός, είναι επιλογή του Μίχελ και μαζί προχωρούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με ομοφωνία και σύμπνοια. Ο πρώτος που αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, θα είναι ο Ελ Καντουρί, ενώ στο προσεχές διάστημα θα προστεθούν στο ρόστερ, τουλάχιστον ένας κεντρικός αμυντικός κι ένας υψηλόσωμος αμυντικός μέσος!
Και τώρα μεταγραφές
Aκούγεται κάπως, το γνωρίζω καλά. Ο ΠΑΟΚ βρήκε το πρόσωπο να εμπιστευτεί. Κι αυτό ακούει στο όνομα, Ράσβαν Λουτσέσκου. Ο τεχνικός, είναι επιλογή του Μίχελ και μαζί προχωρούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με ομοφωνία και σύμπνοια. Ο πρώτος που αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, θα είναι ο Ελ Καντουρί, ενώ στο προσεχές διάστημα θα προστεθούν στο ρόστερ, τουλάχιστον ένας κεντρικός αμυντικός κι ένας υψηλόσωμος αμυντικός μέσος!
Μακάρι για να δούμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
με αυτους τους 3 αν ισχυει φυσικα, ειμαστε κομπλε
πουλας και κλαους ,φερνεις αλλο φορ και παραειμαστε κομπλε
πουλας και κλαους ,φερνεις αλλο φορ και παραειμαστε κομπλε
Ειμαι στην παραλια αφυτου και κάνω μπάνιο,ξαφνικά σκάει μύτη ιταλος με τατου Γιουβέντους δίπλα μου και φυσικά τον ανοίγω συζήτηση για τον ελ καντουρι και αυτός επίσης με είπε τα καλύτερα και απορουσε πωςη έρχεται Ελλάδα .