Răzvan Lucescu
Re: Ράζβαν Λουτσέσκου-Răzvan Lucescu
Κάποιοι δεν εύχονται καλή επιτυχία στον προπονητή. Δικαίωμα τους. Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Απλά αναρωτιέμαι εάν καταλαβαίνουν πως αυτό σημαίνει πως δεν εύχονται καλή επιτυχία και στην ομάδα. Όταν χάνει ο προπονητής, χάνει και η ομάδα. Δεν γίνεται να παίρνει 3 βαθμούς ο ΠΑΟΚ και ο προπονητής του να χάνει. Δεν έχει εφευρεθεί ο τρόπος ακόμη.
Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός.
Υπάρχει και η επιλογή να μην γράψει τίποτα κάποιος. Η σιωπή είναι χρυσός μερικές φορές.
Υπάρχει και η επιλογή να μην γράψει τίποτα κάποιος. Η σιωπή είναι χρυσός μερικές φορές.
+1Asimos έγραψε:Διάβασα σχεδόν ολόκληρο νήμα και με ικανοποίηση διαπιστώνω πως τα κύρια επιχειρήματα άρνησης προς το πρόσωπο του είναι πως με ομάδα δυο μυρίων είχαμε τρομερό πρόβλημα μαζί του.
Α, ναι, έπαιζε και αμυντικά. Με ομάδα 2 μυρίων.
Το πα και το μεσημέρι θα το πω και τώρα. Πουτανιά και κωλοπαιδισμό δεν έχει ο σύγχρονος ΠΑΟΚ πλην Ματος.
Πολύ σωστόςapple64 έγραψε:Κάποιοι δεν εύχονται καλή επιτυχία στον προπονητή. Δικαίωμα τους. Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Απλά αναρωτιέμαι εάν καταλαβαίνουν πως αυτό σημαίνει πως δεν εύχονται καλή επιτυχία και στην ομάδα. Όταν χάνει ο προπονητής, χάνει και η ομάδα. Δεν γίνεται να παίρνει 3 βαθμούς ο ΠΑΟΚ και ο προπονητής του να χάνει. Δεν έχει εφευρεθεί ο τρόπος ακόμη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Με πρόλαβες. Ο Ζαγοράκης το έκανε και του το κρατάει ακόμη ο Παράσχος.paokpool έγραψε:Κάποτε ξεκινήσαμε την προετοιμασία με Παράσχο και σε χρόνο ρεκόρ (μετά από μία αγωνηστική) ήρθε ο Σάντος...
- Παλαιολόγος
απο την στιγμη που αλλαξαμε προπονητη,ηταν η καλυτερη επιλογη ο ρουμανος αυτην την στιγμη,ο οποιος ειναι αλεπου
το θεμα ειναι να δουμε αν θα ανταποκριθει σε υψηλο επιπεδο ή αν θα τον φαει η ανασφαλεια.θα φανει
ειμαι αισιοδοξος
αν καει και αυτος καηκε η χρονια
το θεμα ειναι να δουμε αν θα ανταποκριθει σε υψηλο επιπεδο ή αν θα τον φαει η ανασφαλεια.θα φανει
ειμαι αισιοδοξος
αν καει και αυτος καηκε η χρονια
- Μπαρκαρούτσος
Προβλέπω Π.Α.Ο.Κ. 4ο στον Γενάρη, 5ο με 5 βαθμούς διαφορά από τον 6ο τον Φλεβάρη, απόλυση του Lucescu και πρόσληψη ΓΧ με Garcia βοηθό. Φήμες για Άγγελο θα αιωρούνται στη Τούμπα, από εκείνη τη μέρα και μετά.
ΠΑΟΚάρα μου, το μαρτύριό σου τελειωμό δεν έχει...
- hasio_john
Αντί να πεις και ευχαριστώ που η ομάδα σου σε κρατάει σε εγρήγορση κάθε χρόνο όλο τον χρόνο, μου βγάζεις και χλεύη. Είστε πολύ αχάριστοι μερικοί μερικοί μου φαίνεται! 

- back in black
Τσόγλανος όσο χρειάζεται, ασχημάντρας όσο πρέπει και πεινασμένος, γιατί όχι; καλή επιτυχία στο νέο προπονητή γιατί πολύ απλά η επιτυχία του θα είναι και επιτυχία του ΠΑΟΚ.
- Μπαρκαρούτσος
Αν φερθεί στους ΑΡΔ όπως ο τελευταίος Ρουμάνος προκάτοχός του, τότε δεν θα προλάβει τον άγιο Βαλεντίνο.
Εγω παντως το εννοουσα, μπασκετακι φουλ φετος. Δε μου ταιριαζει αυτο το μπερδεμενο γεματο συμφεροντα πραγμα που λεγεται ποδοσφαιρικο τμημα. Μακαρι να ερθουν φουλ επιτυχιεςRoMaN έγραψε:Προβλέπω Π.Α.Ο.Κ. 4ο στον Γενάρη, 5ο με 5 βαθμούς διαφορά από τον 6ο τον Φλεβάρη, απόλυση του Lucescu και πρόσληψη ΓΧ με Garcia βοηθό. Φήμες για Άγγελο θα αιωρούνται στη Τούμπα, από εκείνη τη μέρα και μετά.
υπάρχουν και χειρότερα, επιστροφή Μαρκοπούλου λόγω αποτυχίας του τωρινού προπονητήRoMaN έγραψε:Προβλέπω Π.Α.Ο.Κ. 4ο στον Γενάρη, 5ο με 5 βαθμούς διαφορά από τον 6ο τον Φλεβάρη, απόλυση του Lucescu και πρόσληψη ΓΧ με Garcia βοηθό. Φήμες για Άγγελο θα αιωρούνται στη Τούμπα, από εκείνη τη μέρα και μετά.

- navigator11
Είδα κι εγώ το βίντεο των δηλώσεών του! Λογικά και αναμενόμενα αυτά που είπε. Ουδεμία έκπληξη. Σε ερώτηση για την κάπως "ταραχώδη" σχέση του ως τώρα με τον ΠΑΟΚ έδωσε απάντηση ότι ήταν θέμα ... επαγγελματισμού! Εκεί κάπου πρέπει να ομολογήσω ότι γέλασα αρκετά.elvetos giatros έγραψε:Λοιπόν, να πω κι εγώ τη μα@κια μου
Προφανώς όλα αυτά που γράφετε οι περισσότεροι για τσιρκο Medrano ισχύουν
Το βασικό αντεπιχειρημα της πρόσληψης είναι ότι έχει συνηθίσει να παίζει κατενατσιο
Αλλά όλοι οι μικροί σε ηλικία , αν θέλουν αποτέλεσμα αυτό δεν παίζουν. ..οταν προπονουν μικρές ομάδες;
Μόλις είδα το video της ΠΑΕ με την πρώτη προπόνηση του Ράζβαν
Ξεψαρωμενος φανηκε
Μέχρι και τα μαλλιά του Μπισεσβαρ τράβαγε![]()
Το βασικοτερο ατού του είναι, πέρα από την εμπειρια στην Ελλάδα, οτι θα έχει τον Τ.Δ. να τον στηρίζει
Θελουμε 3-4 βαρβάτες μεταγραφές για να χτυπήσουμε στα ίσια το θρηνο
Άντε και καλή ΜΑΣ επιτυχία
- Μπαρκαρούτσος
eorptol1 έγραψε:υπάρχουν και χειρότερα, επιστροφή Μαρκοπούλου λόγω αποτυχίας του τωρινού προπονητήRoMaN έγραψε:Προβλέπω Π.Α.Ο.Κ. 4ο στον Γενάρη, 5ο με 5 βαθμούς διαφορά από τον 6ο τον Φλεβάρη, απόλυση του Lucescu και πρόσληψη ΓΧ με Garcia βοηθό. Φήμες για Άγγελο θα αιωρούνται στη Τούμπα, από εκείνη τη μέρα και μετά.
ΠΑΟΚάρα μου, το μαρτύριό σου τελειωμό δεν έχει...:(

- john4serres