Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Aye4

Re: Ράζβαν Λουτσέσκου-Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Aye4 »

HeartOfDarkness έγραψε:Αντιπαθέστατος.

Ευχομαι να πετύχει.

EDIT : υπάρχουν καπου τα αποτελέσματα του με την ξανθη κοντρα σε γαυροβαζελο ?
Αδελφέ, αναζητάς αποτελέσματα, που ενδεχομένως δεν έγιναν κάτω απο το αγνωνιστικό πρίσμα του προπονητή, αλλά με γνώμονα τις εντολές του διοικητικού πλάνου της ομάδας (και του αντίστοιχου προσανατολισμού της).
Συνεπώς, τέτοια αποτελέσματα δεν ενδεικνυνται για συμπεράσματα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Θα πω και εγω τη γνωμη μου.... Η πιο αστεια εξελιξη για να λεγομαστε σοβαρη ομαδα. Πηραμε προπονητη καποιον που φωναζε οτι τοθ καψαμε το αμαξι κλπ κ εκανε χειρονομιες στη κερκιδα. Διωξαμε καποιον επειδη δεν επεισε στα φιλικα. Κ οπως καθε χρονο φτασαμε αυγουστο κ παλι δεν ξερουμε τι θελουμε στις μεταγραφες. Τελικα δε μας φταιει κανενας γαυρος και καμια ζελα η κουλα. Εμεις καταστρεφουμε τα παντα. Τωρα για αυτους που ζητατε πρωταθλημα με τον αστειο λουτσεσκου οκ καλο κουραγιο
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

εχω μια μικρη ελπιδα οταν βλεπω οτι στην αρχη της καριερας του επαιζε 3-5-2, 3-4-3, 4-4-2, 4-3-3 επιθετικο, πριν πιασει στην λιγδα το 4-5-1 και δεν το αφησει ποτε. Τα μυαλα μας πονανε ολη την ημερα, ειναι πλεον προπονητης του ΠΑΟΚ μας, καλη επιτυχια λοιπον και στηριξη. Θα κανω καιρο παντως για να σταματησω να τον λεω τουμπουρεσκου :D

υγ Επιλογη Μιχελ η ολη διαδικασία ή του Ιβαν;
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Μιχελ:
Για τους λόγους που άλλαξε προπονητή ο ΠΑΟΚ: «Η διοίκηση της ΠΑΕ έπειτα από αξιολόγηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή και να προσλάβει τον κ. Λουτσέσκου. Ο μοναδικός λόγος είναι διότι πιστεύουμε πως με αυτόν τον προπονητή θα πάρουμε το πρωτάθλημα και θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Ραζβαν:
Δεν μπορώ να πω ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο ή το Europa League. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα έχουμε καλή νοοτροπία και θα παλεύουμε.

Χμμ..... Διασταση αποψεων με το ξεκινημα; Δεν ξεκαθαριστηκαν αυτα;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κ γλείψιμο θα μαΙ ευχαριστημενος αν δεν Παρουμε παιξτες ;;;;

Ωχ ωχ ψύλλοι ατα αυτιά μου μπηκανε βρε πωπω
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Εντάξει απο την μια ζητάμε να μην κάνουν οι ΑΡΔ το ασπρο μαύρο κ απο την άλλη κάνουμε το ίδιο παίζοντας σαν επιχείρημα στο μυαλό μας πως ο Στανογεβιτς έφυγε επειδή ζήτησε παιχταράδες για να πάρει πρωτάθλημα. Ποιος, αυτός που θα έπαιζε επιθέσεις στα 12 δευτερόλεπτα, βάζοντας τον Ρεί να κάνει βολέ στον Πριγιοβιτς. Ετςι αναπτυσσόταν ο ΠΑΟΚ σε ένα κ μοναδικό παιχνίδι που ήμουν στην Τουμπα με την Ολίμπικ. Ελεος. Κ μην συγκρίνουμε Ίβιτς με Στανογεβιτς γιατι ο Ίβιτς έπαιξε κατοχή σε όλο το πρωτάθλημα κ ήταν πρώτος στις τελικές. Δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτό που έβλεπα. Μάλλον ούτε ο Μιχελ αλλά ούτε κ οι παίκτες.
Τελος πάντων, πρωτάθλημα θα πάρουμε οχι γιατι θα έχουμε Λουτσεσκου αλλά γιατι θα έχουμε την καλύτερη ομάδα. Καις στην καλύτερη ομάδα ο προπονητής αρκεί να μην ειναι μυρωδιάς. Και ο Λουτσεσκου μυρωδιάς δεν ειναι.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

tzelas έγραψε:Μιχελ:
Για τους λόγους που άλλαξε προπονητή ο ΠΑΟΚ: «Η διοίκηση της ΠΑΕ έπειτα από αξιολόγηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή και να προσλάβει τον κ. Λουτσέσκου. Ο μοναδικός λόγος είναι διότι πιστεύουμε πως με αυτόν τον προπονητή θα πάρουμε το πρωτάθλημα και θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Ραζβαν:
Δεν μπορώ να πω ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο ή το Europa League. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα έχουμε καλή νοοτροπία και θα παλεύουμε.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
proedros

Δημοσίευση από proedros »

tzelas έγραψε:Μιχελ:

Ραζβαν:

Τι περιμένεις να σου πει??Ότι παω για πρωτάθλημα χωρίς να έχει κάνει ούτε μία προπόνηση..Καλύτερα να μην λένε πολλά....Την έχουμε φάει αρκετές φορές...
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Προς Μοντς:
Παρακαλω να φυγει απο τον τιτλο του τοπικ η ελληνογραφη μορφη του ονοματος του προπονητη,δεν ταιριαζει αισθητικα με τα υπολοιπα τοπικ παιχτων και προπονητων.
Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Για τις φιλοδοξίες του: «Είμαι πολύ μεγάλος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ και από σήμερα είμαι ο μεγαλύτερος. Αυτός ήταν ο λόγος που παλεύουμε θέλουμε να έχουμε επιτυχία και αυτό θέλουμε να έχουμε και στον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Ο στόχος μου είναι να έχουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα. Το ποδόσφαιρο πάνω από όλα είναι να ξέρεις να παλεύεις. Να προσπερνάς εμπόδια που βρίσκεις μπροστά σου».
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Όπως και να έχει, αυτή την ώρα είναι ο προποινητής του ΠΑΟΚ...Πρέπει να τον στηρίξουμε...Όχι άλλος διχασμός..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Μόνα αν νικήσεις ομάδες του ΠΟΚ και δεν στήσεις κώλο,,,, θα μου αλλάξεις γνώμη...... Αν είσαι στον πάγκο μέχρι τότε! ;)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Επιτέλους κανονικός προπονητής στον ΠΑΟΚ μετά από πολλά χρόνια!!!

Μπράβο στην ΠΑΕ που είδε νωρίς το λάθος της. Ήταν όμως από την άλλη μια ντροπιαστική απόφαση για το σύλλογο να πάρει έναν προπονητή με τόσο φτωχό βιογραφικό. Ευτυχώς δε ντράπηκε και τον έδιωξε. Στα + για Μίχελ το ότι δεν έχει εμμονές κι εγωισμούς! Κέρδισε πολλούς πόντους στο πως τον αξιολογώ εγώ.

Θεωρώ ότι πέρα από ικανός προπονητής, Ο Ραζβάν, με μόρφωση, θα έχουμε και περισσότερα κονέ σε μια χώρα που βγάζει ταλεντάρες. + τον πατέρα του. Ελπίζω να πετύχει στον ΠΑΟΚ και να μείνει για πολλά χρόνια. Προσωπικά πάντα μου άρεζε ο Λουτσέσκου και ο σκληρός τρόπος που αντιμετώπιζε τα ντέρμι. Είναι σοβαρός με τους παίκτες του - ένας προπονητής πειθαρχείας. Πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχουμε βρει τον προπονητή που ψάχναμε - δηλ έναν που θα μείνει για πολλά χρόνια και θα φέρει τίτλους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 11 Αύγ 2017, 19:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

KOSTAS54 έγραψε:Κάποιοι θυμίζουν παιδάκια που πείσμωσαν γιατί δεν έγινε το δικό τους και χτυπούν τα ποδαράκια τους κατά γης . Κατά τα άλλα " ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα " ή άλλως ο "παοκ είμαι ΕΓΩ".
Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Καλή επιτυχία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”