αμα κανει αυτα που εκανε στην τουμπα, εναντιον των αντιπαλων 1 ματς θα προπονει και 5 θα τα βλεπει απο την κερκιδα...Metagrafakias έγραψε:Γατονι ειναι ο ρουμανος ξερει να στηνει την ομαδα και παιρνει το απολεσμα που θελει!!!μην το κρινετε σαν αντιπαλο,ηταν προκλητικος οκ αλλα εκανετην δουλεια του,ο μουρινιο δεν ειναι???γουσταρω να πουλαει την ιδια ειρωνια μεσα στο τηγανι και στη λεοφλωρο,εσεις δεν θα γουσταρετε????προπονητικα ειναι αλεπου,γνωστης του πρωταθληματος και του ΠΑΟΚ!!!,ναι με αυτον και με2-3 προσθηκες ειμαι πολυ αισιοδοξος!!!!![]()
![]()
Răzvan Lucescu
Re: Ράζβαν Λουτσέσκου-Răzvan Lucescu
Καλή επιτυχία σε σενα και στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας, δεν μπαινουν σε προτεραοτητα οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες οταν εχουμε να κανουμε με τον θεσμό του προπονητή της ομάδας μας.
Ένα θετικό που μπορώ να δω είναι το ότι με αυτόν ελπιζω να κατεβαίνουμε χαβουζα και να τρώμε σίδερα. Τον τροπο τον εχει όπως έκανε με την ομάδα του απεναντί μας. Ελπίζω τέρμα οι σοφτ εμφανίσεις στα εκτός έδρας ντέρμπι.
Η απορια μου ειναι πως θα ανταποκριθεί στα ματς που θα είναι φαβορί, και είναι τα περισσότερα για τον τίτλο, όπου δεν έχω δικό του δείγμα γραφής. Εύχομαι να έχει το τρόπο.
Ένα θετικό που μπορώ να δω είναι το ότι με αυτόν ελπιζω να κατεβαίνουμε χαβουζα και να τρώμε σίδερα. Τον τροπο τον εχει όπως έκανε με την ομάδα του απεναντί μας. Ελπίζω τέρμα οι σοφτ εμφανίσεις στα εκτός έδρας ντέρμπι.
Η απορια μου ειναι πως θα ανταποκριθεί στα ματς που θα είναι φαβορί, και είναι τα περισσότερα για τον τίτλο, όπου δεν έχω δικό του δείγμα γραφής. Εύχομαι να έχει το τρόπο.
- Παλαιολόγος
Κάποτε ξεκινήσαμε την προετοιμασία με Παράσχο και σε χρόνο ρεκόρ (μετά από μία αγωνηστική) ήρθε ο Σάντος... Μακαρι να μας βγει κατι αντίστοιχο...... Δεν έχω γνώμη για τον Λουτσέσκου (άλλο Ξάνθη, άλλο ΠΑΟΚ, άλλο Ρεάλ).... θα δούμε και θα κρίνουμε.... έυχομαι μόνο να διαχειριστεί ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ το ρόστερ μας και να φανούνε το συντομότερο έστω και 2-3 πράγματα.
Με τον Σέρβο, κακά τα ψέμματα, η ομάδα δεν έδειξε απολύτως τίποτα, ούτε την παραμικρή αλλαγή. Μία από τα ίδια θα' μασταν πάλι αν τον κρατούσαμε, είναι το μόνο σίγουρο.....
Με τον Σέρβο, κακά τα ψέμματα, η ομάδα δεν έδειξε απολύτως τίποτα, ούτε την παραμικρή αλλαγή. Μία από τα ίδια θα' μασταν πάλι αν τον κρατούσαμε, είναι το μόνο σίγουρο.....
- The_Stalker
και ισως οχι μονο στα ντερμπι..tzelas έγραψε:Καλή επιτυχία σε σενα και στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας, δεν μπαινουν σε προτεραιτητα οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες οταν εχουμε να κανουμε με τον προπονητή της ομάδας μας.
Κλειδι η φυσικη κατασταση παντως, οπως συνεχιζω να λεω ο γραφικος.
Η απορια και η ανησυχια, οπως και η ευχη, ειναι κοινες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 11 Αύγ 2017, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αδερφέ η σύγκριση είναι μάλλον ατυχής. Μιλάς για πλαστικοποιημένα (ταυτοποιημένα δηλαδή) και με κρατική βούλα γλειώδη σιχάματα της αθλητικοπολιτικής σκηνής με επιβεβαιωμένα Αρειανά αισθήματα και δεκάδες πράξεις εις βάρος της ομάδας για δεκαετίες και τα συγκρίνεις με έναν αλλοδαπό προπονητή μιας ακριτικής ομάδας της βορείου Ελλάδας. Το τέντωσες πολύ νομίζω.The_Stalker έγραψε:Κάποτε κάποιοι ήθελαν να φέρουν στον ΠΑΟΚ το @ ιωαννίδη. Ευτυχώς δεν ήρθε.
Κάποια άλλη στιγμή κάποιοι θέλαν να φέρουν τον παναγούλια (που μπροστά στο προηγούμενο @ ήταν κύριος). Οι οργανωμένοι αντέδρασαν και δεν ήρθε.
Αναρωτιέμαι αν τυχόν έρχονταν, αν θα ήσασταν τόσο άπλες και με τους ανωτέρω και θα τους ευχόσασταν καλή επιτυχία...

- Sick Bastard
βολεύουνTolaros έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί τσατίζεστε, ο Σκιάς και ο Σκιάς και ο Σκιάς δε λέγαμε όλο το καλοκαίρι? Ε αυτή είναι η επιλογή του Σκιά. Αφού τον στηρίζουμε και τον θέλουμε στον ΠΑΟΚ να χαιρόμαστε και για την επιλογή του.
Επίσης ακόμα δεν κατάλαβα γιατί όλη μέρα βρίζαμε τους ΑΡΔ
Σωστός! Ο Σάντος όμως να σου θυμήσω πως έγινε ΣΑΝΤΟΣ στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική. Τότε όταν ήρθε, καρπούζα και μυρωδιά τον λέγαμε (και σε αυτό εδώ το φόρουμ) οπότε ας κουλάρουμε πριν μπορούμε να δούμε για να κρίνουμε.....The_Stalker έγραψε:Ο Σάντος αδερφέ, όχι ο φουφουτέσκου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpool την Παρ 11 Αύγ 2017, 17:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Συμφωνω, πολυ τραβηγμενο ρε συ Stalker. και ο μουρινιο να ηταν στο ελλαντα παντως, αντιστοιχα αντιπαθητικος θα ηταν
Το ζουμι ειναι οι ικανοτητες του και οι παικτες που θαρθουν.
Υ.Γ. Tολη-Σικ, ειναι αυτο που λεω εδω και καιρο, προσπαθεια εκλογικευσης με χιλιους δυο τροπους, οσων δε μας καθονται καλα.

Το ζουμι ειναι οι ικανοτητες του και οι παικτες που θαρθουν.
Υ.Γ. Tολη-Σικ, ειναι αυτο που λεω εδω και καιρο, προσπαθεια εκλογικευσης με χιλιους δυο τροπους, οσων δε μας καθονται καλα.
Ερώτηση προς το φόρουμ.
Να ξαναρχίσω εκείνο το Καλορίζικος. Σιδεροκεφαλος. που έγραφα;
Θα το κάνετε παράθεση και θα γελάμε
Να ξαναρχίσω εκείνο το Καλορίζικος. Σιδεροκεφαλος. που έγραφα;
Θα το κάνετε παράθεση και θα γελάμε
Καλώς τον και καλή επιτυχία...
Δε ξερω γιατί αλλά κάτι θετικό μου βγάζει, καταλαβαίνει άριστα και την νοοτροπία όλων των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος. Πιστεύω θα ταιριάξει πολύ
Δε ξερω γιατί αλλά κάτι θετικό μου βγάζει, καταλαβαίνει άριστα και την νοοτροπία όλων των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος. Πιστεύω θα ταιριάξει πολύ