Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Ράζβαν Λουτσέσκου-Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από cellophan »

nothu έγραψε:Αναλαμβανω το ρολο του πριονιστη απο δω και περα. Τον σιχαινομαι και ειναι ο τελευταιος ανθρωπος που ηθελα να δω στον παγκο του ΠΑΟΚ. Μακαρι να φυγει αυριο κιολας.
Συμφωνώ μαζί σου. Ιδιαίτερα αντιπαθής. Πιθανά και κωλόπαιδο. Ταυτόχρονα μοιάζει πανέξυπνος. Θα κάνει τα πάντα και παθιάζεται με την ομάδα που κοουτσάρει. Επίσης δεν είναι ληγούρι, πολύ σημαντικό και αυτό. Αγχολυτικό.

Θα πάει καλά και θα μας αναγκάσει όλους να τον χειροκροτήσουμε. Κράτα το αυτό.

:D
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Και σε εμένα ιδιαίτερα αντιπαθής είναι. Αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ετσι ρε παιδιά. Δηλαδή θα κερδίζει ο ΠΑΟΚ κι εμείς δε θα το ευχαριστιόμαστε λόγω του αχώνευτου;
Σκεφτείτε το σαν μια φάση τύπου ... mariNoor one. Το παπόρι ΠΑΟΚ πλέον είναι αυτοπλεούμενο! Θεωρείτε ότι δεν καθοδηγείται από κανέναν!
:lol: :lol: 8-) :pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Έχει κίνητρο φιλοδοξίες ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δείξει πράγματα σε επίπεδο Ξάνθης..... Δεν ξέρουμε αν μπορεί σε ψηλό επίπεδο και μας εκνευρίζε στα μεταξύ μας ματς.... Αυτά πιστεύω είναι τα συν και πλην...... Μακάρι εκτός από φιλόδοξος να αποδειχθεί και ικανός.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ναβι τον αλλον τον περασαμε κορδελα μετα το πρωτο φιλικο. Αν δε βαλουμε 8 γκολ συνολο στους σουηδους, το δηλωνω απο τωρα οτι θα τον ξεσκισω.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

black death έγραψε:Καλη επιτυχια. Καποια στιγμη θα μας κατσει, δεν μπορει...
:lol: :lol: :lol: :lol:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ πάντως είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τους παίκτες μας τι γνώμη είχαν για Στανόγιεβιτς. Ειλικρινά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

λιγα λογια για την αλεπου των καρπαθιων 8-) 8-) τον ανθρωπο που θα φερει το νταμπλ για 1η φορα :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Αν και αχώνευτος και προσωπικά δεν με ψήνει καθόλου, να του ευχηθώ καλή επιτυχία και μακάρι να μας διαψεύσει...
ΥΓ. Με το προπονητικό επιτελείο τι θα γίνει άραγε (βοηθός, γυμναστής, σκάουτερ κλπ);;; Θα φέρει το δικό του;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν αλλάζω ούτε κόμμα απ αυτά που έγραψα για τον τύπο από την αρχή του καλοκαιριού.
Και μη μου πει κανείς ότι τώρα είναι στον ΠΑΟΚ και τον σεβόμαστε γελάνε και τα τσιμέντα.

Το πρωτάθλημα εξακολουθεί να είναι στόχος, αν είναι να έρθει με τον Λουτσέσκου
καλώς να έρθει, αν επιτύχει αυτός θα επιτύχει ο ΠΑΟΚ.

Μέχρι τότε, μακριά κι αγαπημένοι.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

navigator11 έγραψε:Και σε εμένα ιδιαίτερα αντιπαθής είναι. Αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ετσι ρε παιδιά. Δηλαδή θα κερδίζει ο ΠΑΟΚ κι εμείς δε θα το ευχαριστιόμαστε λόγω του αχώνευτου;
Σκεφτείτε το σαν μια φάση τύπου ... mariNoor one. Το παπόρι ΠΑΟΚ πλέον είναι αυτοπλεούμενο! Θεωρείτε ότι δεν καθοδηγείται από κανέναν!
:lol: :lol: 8-) :pano:
+1......και μη ξεχνάμε πως έχουμε χειροκροτήσει και αποθεώσει πολλούς αχώνευτους που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κάποιους δε τους κάναμε και σύμβολα.......καλώς ή κακώς, ότι ενοχλούσε εμάς όταν ήταν αντίπαλος, θα ενοχλεί τώρα τους άλλους......στην Ξάνθη πίνουν νερό στο όνομα του.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μπράβο στον Σαββίδη και σε όποιον άλλο μέσα στη διοικηση που κατάλαβανε την @@ με Στανογεβιτς σχετικά γρήγορα και πήρε μέτρα. Τώρα για τον Ρουμάνο τουλάχιστον οι ομάδες του καταλάβαιναν τα βασικά του πως να αμύνονται και να πρεσαρουν σωστά. Ας κάνει αυτά πρώτα και βλέπουμε για παραπάνω.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Οσα πριονια και οσα στηριχτηρια και να εχουμε ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

Ο νεος προπονητης γνωριζει πολυ καλα το ροστερ και τη σουπερ λιγδα οπότε μια εβδομαδα πιστωση χρονου αρκει.Αν οχι,δεν μου καιγεται καρφι.Στοχος η κατακτηση του πρωταθληματος,του κυπελλου και τουλαχιστον στους 16 του γιουροπα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

nothu έγραψε:Ναβι τον αλλον τον περασαμε κορδελα μετα το πρωτο φιλικο. Αν δε βαλουμε 8 γκολ συνολο στους σουηδους, το δηλωνω απο τωρα οτι θα τον ξεσκισω.
Ρε συνΠΑΟΚάρα μου, δεν έχει νόημα. Ας "συνέλθει" η ομάδα - αυτό δεν αναμένεται να κάνει ο νυν; - και να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση εν γένει. Οκ, λήφθηκε η συγκεκριμένη απόφαση. Ούτε εμένα με βρίσκει σύμφωνο αλλά δε θα κηρυξουμε και ανένδοτο κατά του τύπου! Πώς έκραζαν τα χανούμια κάποτε τον Σερβοελληνα τεχνικό των "Ντούσαν, προδότη, κράτα την αεκ πρώτη"! Τέτοια φάση και γενικότερα μη ενασχόληση με την πάρτη του.

Γίνεται να πάει τόσο καλά την ομάδα που να μη χρειαστεί να ξαναποστάρουμε όσοι τον βλέπουμε με ένα τέταρτο, ούτε καν μισό, ματιού στο νήμα αυτό; Κέρδος για την ομάδα μας μόνο θα είναι.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

nothu έγραψε:Ναβι τον αλλον τον περασαμε κορδελα μετα το πρωτο φιλικο. Αν δε βαλουμε 8 γκολ συνολο στους σουηδους, το δηλωνω απο τωρα οτι θα τον ξεσκισω.
Και τι θα γινει αν τον ξεσκισεις?Θα χασει τον υπνο του?
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Κάποιοι θυμίζουν παιδάκια που πείσμωσαν γιατί δεν έγινε το δικό τους και χτυπούν τα ποδαράκια τους κατά γης . Κατά τα άλλα " ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα " ή άλλως ο "παοκ είμαι ΕΓΩ".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”