Aleksandar Stanojevic
Aleksandar Stanojevic
Δηλ συζητάνε σοβαρά να έρθει Λουτσεσκου; Αυτό είναι που με τρελαίνει περισσότερο από όλα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Aleksandar Stanojevic
Ουτε εγω φιλε μου θελω, αλλα διατηρω το δικαίωμα να διαφωνω μ'αυτο που υπονοεις και να πιστεύω οτι τετοιες λογικες συνωμοσιας σχετικα με αποφασεις που ισως παρθουν, δεν ειναι και ο,τι καλυτερο να ακουγονται εδω μεσα..σε καμια εκπομπή του καμορα ισως..nasos66 έγραψε: Χωρις να θελω αντιπαραθεση μαζι σου,θα σου πω ότι εγω εγραψα αρχικα για αυτά που γραφτηκαν στα σαιτ.Δηλ γιατι γραφτηκαν.Και πιστευω οντως ότι καποιοι την εχουν ακουση και βγηκε αντιδραση.Δεν ξερω αν θα φυγει η όχι ο Στανο,πιστευω πως όχι,αλλα αν φυγει και εχω αποψη για αυτό ισως τη γραψω.
Φιλικα πάντα
-
Το πιο αστείο είναι ότι ξεκίνησε η απαξίωση του Λουτσέσκου από τώρα! Δεν υπάρχουμε ρε πστη μου! 

- sourmenetes
- Moderator
Εγω όμως δε γραφω πραγμματα από το κεφαλι μου,αλλα γεγονότα.Δηλ ότι ο Πελκας βγηκε την εποχη που με εντολη Σαββιδη ο Μιχελ με τον Ιβιτς φερνανε 9 παιχτες για να φτιαξουν ομαδα,σε σταθμο και ειπε ότι οι ελληνες παιχτες εχουνε πρόβλημα με τους ξενους που ερχονται κ τους περνουν τις θεσεις,και μετα το θεμα Τζαβελα βγηκε κ ο Ιβιτς κ ο Μιχελ και ειπανε για θεμα στα αποδυτήρια είναι γεγονός.Το ότι υπαρχουν θεματα με ελληνες παιχτες είναι γεγονός.simba έγραψε:Ουτε εγω φιλε μου θελω, αλλα διατηρω το δικαίωμα να διαφωνω μ'αυτο που υπονοεις και να πιστεύω οτι τετοιες λογικες συνωμοσιας σχετικα με αποφασεις που ισως παρθουν, δεν ειναι και ο,τι καλυτερο να ακουγονται εδω μεσα..σε καμια εκπομπή του καμορα ισως..nasos66 έγραψε: Χωρις να θελω αντιπαραθεση μαζι σου,θα σου πω ότι εγω εγραψα αρχικα για αυτά που γραφτηκαν στα σαιτ.Δηλ γιατι γραφτηκαν.Και πιστευω οντως ότι καποιοι την εχουν ακουση και βγηκε αντιδραση.Δεν ξερω αν θα φυγει η όχι ο Στανο,πιστευω πως όχι,αλλα αν φυγει και εχω αποψη για αυτό ισως τη γραψω.
Φιλικα πάντα
Το ιδιο και με δημοσιογράφους της ομαδας.Διαφωνης σε αυτό?
Εδω ειναι ολο το ζουμι.sourmenetes έγραψε:Εντελως τυχαια 24 &inpaok δε βγαζουν κιχ για την υποθεση.
Το πιο αστείο είναι ότι άρχισε η απαξίωση του νυν προπονητής του ΠΑΟΚ.black death έγραψε:Το πιο αστείο είναι ότι ξεκίνησε η απαξίωση του Λουτσέσκου από τώρα! Δεν υπάρχουμε ρε πστη μου!
+++++++1926DimitrisS έγραψε:Εδω ειναι ολο το ζουμι.sourmenetes έγραψε:Εντελως τυχαια 24 &inpaok δε βγαζουν κιχ για την υποθεση.
-
Αν έβγαζαν την είδηση θα λέγατε ότι πάνε να φάνε τον προπονητή. Τώρα που δεν τη βγάζουν, τον έχουν φάει ήδη και απλά τουμπεκιάζουν. Τι θα μπορούσαν να κάνουν για να μην τα ακούσουν, οεο; Μάλλον τίποτα. 

Εννοείται... Πριονίζουμε την καρέκλα με φούστικο τρόπο εδώ και μέρες, φτάνει η μέρα που έρχεται η καταιγίδα και ο χαμός από όλα τα site και τους δημοσιογράφους, κρυβόμαστε εμείς αυτή τη μέρα και έτσι αν φύγει ο Στανόγεβιτς, η "ρετσινιά" μένει στους άλλους γιατί εμείς δεν γράψαμε τίποτα για "το καλό του ΠΑΟΚ".
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ
Αυτό είναι ένα λογικό επιχείρημα η διάσταση απόψεων μεταξύ ΤΔ και προπονητή.skalon έγραψε:Δεν έχω καταλάβει...
Το πρόβλημά μας είναι το πως μαθαίνουμε ότι φεύγει ο Στανό (αν φεύγει), ή το ότι φεύγει?
Οι περισσότεροι τα έχουν βάλει με την ΠΑΕ γιατί δεν τους πήρε τηλέφωνο να τους ενημερώσει προσωπικά και μαίνονται κατά των ΑΡΔ που (επαναλαμβάνω - αν ισχύει) θα έχουν κάνει για 1η φορά καλά τη δουλειά τους.
Τέλοσπάντων, εγώ δεν ξέρω αν τελικά έχουν βάση αυτά που γράφονται, αλλά αν ισχύουν, τότε εκτιμώ ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με τις επικείμενες μεταγραφές. Πιθανότατα υπήρξε κόντρα μεταξύ Μίχελ - Στανό για μεταγραφές. Ακούστηκαν πολλά ονόματα, που μάλλον έτρεξε μέχρι σήμερα ο Μίχελ, αλλά ο Στανό δεν τους αποδέχεται. Φαίνεται να έχουν χαλάσει πολλές μεταγραφές στο "παρά 5".
Αυτή τη "μυρωδιά" 'εχω πάρει εγώ.
Τώρα, αν αυτό είναι για καλύτερο ή για χειρότερο, δεν μπορώ να γνωρίζω. Δεν είναι πάντως κακό να αναγνωρίζεις γρήγορα τα λάθη σου και να προσπαθείς να τα διορθώσεις.
Το μέλον θα δείξει.
Πάντως καλό θα ήτανε κάποιοι από την διαχειριστικη ομάδα να μπορούσαν να επικοινωνήσουν με το γραφείο τύπου σε περιόδους κρίσης όπως τώρα και να μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
e: Aleksandar Stanojevic
Δημοσίευσηαπό prist64 » Πέμ Αύγ 10, 2017 1:48 am
καποιος μετραει μερες
αρχισαν να εμφανιζονται και οι (ενας) ποντικοι
ΚΙ ΟΜΩΣ.....ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
prist64
Δημοσίευσηαπό prist64 » Πέμ Αύγ 10, 2017 1:48 am
καποιος μετραει μερες
αρχισαν να εμφανιζονται και οι (ενας) ποντικοι
ΚΙ ΟΜΩΣ.....ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
prist64
Εγω δεν εννοω αυτο, ομως.
Θα το γραφω μεχρι να σας κουρασω για το θεμα προπονητη.
Κανεις δεν τρωει κανεναν, κανενας οπαδος και κανενας αρδ δεν τρωει τον χ,ψ Στανογεβιτς.
Ενας παιρνει αποφασεις μαζι με την βοηθεια απο τους συμβουλους/εργαζομενους του.
Αυτη η καραμελα τον φαγανε οι αρδ και οι οπαδοι εχει παλιωσει.
Θα το γραφω μεχρι να σας κουρασω για το θεμα προπονητη.
Κανεις δεν τρωει κανεναν, κανενας οπαδος και κανενας αρδ δεν τρωει τον χ,ψ Στανογεβιτς.
Ενας παιρνει αποφασεις μαζι με την βοηθεια απο τους συμβουλους/εργαζομενους του.
Αυτη η καραμελα τον φαγανε οι αρδ και οι οπαδοι εχει παλιωσει.