Πολυ πιθανότερο, και τωρα απλα βρεθηκαν προ εκπλήξεως.rainmaker έγραψε:Και από ποτέ αποφασίζουμε εμείς ποιος έκανε τη διαρροή; Ο λουτσεσκου μάνατζερ συγγενείς και φίλους δεν έχει; Μόνο εμείς κάνουμε διαρροές;
Πόσο πιθανό είναι να έδωσε ο ΠΑΟΚ διαρροή στο μετροκωλις και όχι κάποιος από Ξάνθη;
Aleksandar Stanojevic
Re: Aleksandar Stanojevic
- navigator11
Να πάνε να ... γαργαληθούνε, αν βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Για την εν λόγω επιλογή αντικατάστασης ας μην εκφραστώ καλύτερα.
Που το δες αυτό και πότε? Πάντα υπάρχει διαρροή πριν την ανακοίνωση. Πες μου ΜΙΑ περίπτωση που δεν υπήρχε διαρροή (έστω και μερικές ώρες πριν) την επίσημη ανακοίνωσηsic-4 έγραψε:Οι διαρροες και οι διαρροιες (και μαλιστα προς ανικανους) δεν δειχνουν κανεναν σεβασμο. Σε ΟΛΕΣ τις ομαδες του κοσμου ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ η ομαδα την ειδηση και τελος.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
και εγω αυτο φοβαμαι σιμπα οτι εγινε καποια διαρροη απο το περιβαλλον του κλεφτοκοτα και τωρα ειναι η στιγμη της μεγαλης αποφασης...simba έγραψε:Πολυ πιθανότερο, και τωρα απλα βρεθηκαν προ εκπλήξεως.rainmaker έγραψε:Και από ποτέ αποφασίζουμε εμείς ποιος έκανε τη διαρροή; Ο λουτσεσκου μάνατζερ συγγενείς και φίλους δεν έχει; Μόνο εμείς κάνουμε διαρροές;
Πόσο πιθανό είναι να έδωσε ο ΠΑΟΚ διαρροή στο μετροκωλις και όχι κάποιος από Ξάνθη;
ο,τι και να γινει παντως ο ΠΑΟΚ πλεον ειναι σιγουρα χαμενος...
Ε εδώ ακριβώς είναι η φάκα που δεν βλέπουμε αδέρφια, τρώγοντας το τυράκι και με το συμπάθιο δηλαδή...Αν τελικα αποδειχθουν αληθεια οι φημες κι εμεις το μαθαμε με τετοιον τροπο, δεν παω γηπεδο φετος. Ας το γεμισουν οι 245 αναγνωστες της μετροσπορτ.

Μήπως κάποιοι θέλουν να μας διώξουν απ το γήπεδο, όπως κατάφεραν οι πολιτικοί με τον λαό απ τις κάλπες?
Ε λοιπόν, αυτό δεν θα τους περάσει!!!! Τον Π.Α.Ο.Κ. απομονωμένο απ τον λαό του και απροστάτευτο, εγώ ΔΕΝ...

Υ.Γ. Το σχόλιο μου είναι γενικό, δεν απευθύνεται προσωπικά στον γράφοντα & γι αυτό δεν παραθέτω το nickname!!
Υ.Γ. 2...Να πληρώσουν τα σπασμένα οι υπεύθυνοι γι αυτό το ρεζιλίκι...Αυτό είναι το ζητούμενο για τη συνέχεια!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 11 Αύγ 2017, 12:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
Στα @@ μας αν έγινε διαροή, ποιός την έκανε και πως.
Ότι τον συμφέρει ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει.
Το ζήτημα είναι το γιατί φεύγει, αν όντως φύγει ο Στανογιεβιτς
Ότι τον συμφέρει ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει.
Το ζήτημα είναι το γιατί φεύγει, αν όντως φύγει ο Στανογιεβιτς
Αυτο. Και το κυριοτερο, ειναι να συνεχισει-ενταθει η προσπαθεια στο μεταγραφικο.
Τεσπα, ας μείνουμε ψυχραιμοι, ιδωμεν...
Τεσπα, ας μείνουμε ψυχραιμοι, ιδωμεν...
Eγω μεχρι να βγει αν βγει ανακοινωση,που δεν το πιστευω, θα ξερω μονο τα σιγουρα,δηλ.
1 Πριγιο με 2 χαρτια,Κλαους πανγκο κ ισως φευγη.
2 Ρεη με 2 χαρτια,Γλυκος στα πιτς και πιθανον τελος από πρωτος στην ομαδα.
3 Αν ερθει Ζαπρανο,τοτε Μαλεζας για 4-5ος.
4 Αν ερθει ο Μαροκινος για 8-10αρι και δεν φυγει ο Μπισε τοτε ο Πελκας παει 2-3-4η αλλαγη.
5 Βουκιτς συμβουλος αγωνιστικου του Σαββιδη,τοτε άλλος ισως υποβαθμίζετε.
Δε ξερω αλλα εμενα αλλοι νομιζω ότι φευγουν όχι ο Στανογεβιτς.
1 Πριγιο με 2 χαρτια,Κλαους πανγκο κ ισως φευγη.
2 Ρεη με 2 χαρτια,Γλυκος στα πιτς και πιθανον τελος από πρωτος στην ομαδα.
3 Αν ερθει Ζαπρανο,τοτε Μαλεζας για 4-5ος.
4 Αν ερθει ο Μαροκινος για 8-10αρι και δεν φυγει ο Μπισε τοτε ο Πελκας παει 2-3-4η αλλαγη.
5 Βουκιτς συμβουλος αγωνιστικου του Σαββιδη,τοτε άλλος ισως υποβαθμίζετε.
Δε ξερω αλλα εμενα αλλοι νομιζω ότι φευγουν όχι ο Στανογεβιτς.
Γελανε και.οι,πετρες μαζι.μας. Ρε σταν, μαλλον κατι.λαθος.εκανες στο.ξεκαθαρισμα υλικου και.τους τσιτωσες...
Αρα επειδη φεύγουν ή παραγκωνιζονται (σωστα) αυτοι απτο Μιχελ , φεύγει ο στανο που δεν τον εφερε ο Μιχελ.
Σιμς λετζιτ.
Να μου πειτε για καποιους αρδ και τπτ παλαιμαχους, να πω οκ..
Αλλα μην κανετε παραλογες εκλογικευσεις ρε παιδια, ειδικα σ'εναν οργανισμό με εναν Ιβαν οπου η λογικη δεν ειναι το ατου του..
Σιμς λετζιτ.
Να μου πειτε για καποιους αρδ και τπτ παλαιμαχους, να πω οκ..
Αλλα μην κανετε παραλογες εκλογικευσεις ρε παιδια, ειδικα σ'εναν οργανισμό με εναν Ιβαν οπου η λογικη δεν ειναι το ατου του..
Εγω simba λεω ότι δεν φευγει κανενας Στανογεβιτς.Αλλοι φευγουν.Ο Στανογεβιτς ο Μιχελ και ο Βουκιτς θα μεινουν και θα τρεξουν την ομαδα,Εγω ετσι πιστευω.simba έγραψε:Αρα επειδη φεύγουν ή παραγκωνιζονται (σωστα) αυτοι απτο Μιχελ , φεύγει ο στανο που δεν τον εφερε ο Μιχελ.
Σιμς λετζιτ.
Μην κανετε παραλογες εκλογικευσεις ρε παιδια, ειδικα σ'εναν οργανισμό και με εναν Ιβαν οπου η λογικη δεν ειναι το ατου του..
Και αν φυγει? Τον εδιωξαν οι παραγκωνισμενοι?
Γι'αυτο σου λεω, δε χρειάζεται να κανουμε σεναρια κλπ, ας περιμένουμε..
Γι'αυτο σου λεω, δε χρειάζεται να κανουμε σεναρια κλπ, ας περιμένουμε..
Αυτά τα περί Λουτσέσκου είναι μεγάλα καραγκιοζιλίκια αν ισχύουν.
Ασόβαρα πράγματα, δεν πάμε μπροστά έτσι.
Ασόβαρα πράγματα, δεν πάμε μπροστά έτσι.
- PaokPatraG4