Aleksandar Stanojevic
Re: Aleksandar Stanojevic
Ρε φιλε οντως τι μιζερια ειναι αυτη στη θεσσαλονικη... Δυστυχως υπαρχει καπνος και φωτια στο θεμα προπονητη και δυστυχως ξεφτιλιζεται η παε με τις διαρροες.barlow4 έγραψε:o ΠΑΟΚ ειναι ομηρος της μιζερουπολης.
Ιβαν πηγαινε την ΠΑΟΚαρα στη φλωρινα εστω για μερικα χρονια.κανενα απο αυτα τα λιμα δε θα τραβηχτει ως εκει για να κανει "ρεπορταρδ".να ηρεμησει η ομαδα.
να βοηθησουμε τον ΠΑΟΚ κ εμεις καποτε.οχι μονο να ζηταμε.
Οπως ειπες ενας συνοπαδος, αυτος ο καθοδηγουμενος ΠΑΟΚ δε μου κανει
ρε μανι τι ριχνεις λαδι στη φωτια?γιατι να ισχυει και γιατι να μιλησε καποιος απο την παε?
Και που η έλευσή του προπαγανδίζεται και εν μέρη επιβάλλεται από τους ΑΡΔ!elvetos giatros έγραψε:δε με φοβίζει τόσο η αλλαγή προπονητή, αν έρθει, που ελπίζω να μην...
όσο με φοβίζει η έλευση ενός ανθρώπου, του junior λουτσέσκου, μαθημένου στο πολύ mpla mpla με τους δημοσιογράφους
κατίνες τύπου χιμενεθ δε γουστάρω
κατά βάση το πολύ mpla mpla κρύβει τις αδυναμίες σου
Εγώ το είπα Δημήτρη και το ξαναλέω!Dimg4 έγραψε:Ρε φιλε οντως τι μιζερια ειναι αυτη στη θεσσαλονικη... Δυστυχως υπαρχει καπνος και φωτια στο θεμα προπονητη και δυστυχως ξεφτιλιζεται η παε με τις διαρροες.barlow4 έγραψε:o ΠΑΟΚ ειναι ομηρος της μιζερουπολης.
Ιβαν πηγαινε την ΠΑΟΚαρα στη φλωρινα εστω για μερικα χρονια.κανενα απο αυτα τα λιμα δε θα τραβηχτει ως εκει για να κανει "ρεπορταρδ".να ηρεμησει η ομαδα.
Οπως ειπες ενας συνοπαδος, αυτος ο καθοδηγουμενος ΠΑΟΚ δε μου κανει
Μάγκες ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον απόλυτο τρόπο π εκφράζεστε αρκετοί.
Έχει βδομάδες που και εγώ και κάποιοι άλλοι εκφράζουμε εντονη ανησυχία για το κλίμα που αποπνέει η ομάδα στο γήπεδο αλλά και για τις κακές εμφανίσεις της.
Μας κράζετε .
Έχει μέρες που γίνονται από αρδ κριτικές αρκετά ήπιες και νηφαλιες νομιζω.
Τους κράζετε. Καλά αυτοί αρδ είναι, δίκαιο.
Τώρα ΠΙΘΑΝΩΣ φαίνεται πως η ΠΑΕ σχεδιάζει αλλαγή του κοουτς.
Πάλι κράξιμο; Δηλαδή πόσο απίθανο είναι οι άνθρωποι της ομάδας να βλέπουν ότι ο Στανογεβιτς είναι ΟΝΤΩΣ ακατάλληλος; Δεν βλεπουν τι γίνεται στις προπονήσεις και αν αυτος είναι εκτός τόπου και χρόνου;
Προσωπικά αν αλλαχθεί ο κοουτς τουλάχιστον θα πω ότι αναγνωρίζεται ένα λάθος και σπεύδουμε να το διορθώσουμε απ τον Αύγουστο!
Το αν θα έρθει άλλος και ποιος θα είναι θα το δούμε.
Έχει βδομάδες που και εγώ και κάποιοι άλλοι εκφράζουμε εντονη ανησυχία για το κλίμα που αποπνέει η ομάδα στο γήπεδο αλλά και για τις κακές εμφανίσεις της.
Μας κράζετε .
Έχει μέρες που γίνονται από αρδ κριτικές αρκετά ήπιες και νηφαλιες νομιζω.
Πάλι κράξιμο; Δηλαδή πόσο απίθανο είναι οι άνθρωποι της ομάδας να βλέπουν ότι ο Στανογεβιτς είναι ΟΝΤΩΣ ακατάλληλος; Δεν βλεπουν τι γίνεται στις προπονήσεις και αν αυτος είναι εκτός τόπου και χρόνου;
Προσωπικά αν αλλαχθεί ο κοουτς τουλάχιστον θα πω ότι αναγνωρίζεται ένα λάθος και σπεύδουμε να το διορθώσουμε απ τον Αύγουστο!
Και κάποιοι άλλοι το θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό Ρειν και αναμένουμε να δούμε....απολύτως φυσιολογικό και υγιές.
Αλλά όποιος ανοίγει τέτοια κουβέντα παραμονές σημαντικών ματς και χωρίς κάποιο τρανταχτό δεδομένο, αλλά και όποιος την υποστηρίζει κινείται τουλάχιστον εκ του πονηρού! ΤΕΣΠΑ!
Αλλά όποιος ανοίγει τέτοια κουβέντα παραμονές σημαντικών ματς και χωρίς κάποιο τρανταχτό δεδομένο, αλλά και όποιος την υποστηρίζει κινείται τουλάχιστον εκ του πονηρού! ΤΕΣΠΑ!
kataramenos5 έγραψε:++++++nikolasf έγραψε:Μπε ΠΑΟΚτσή... όποιον θέλουν αναιβοκατεβάζουν οι ΑΡΔ στον ΠΑΟΚ,,,,
Αν φύγει τώρα ο Στανο (αναίτια)... όποιος και να έρθει ... πόσο μάλιστα ο ρουμάνος λαδοπόντικας εγώ τάσσομαι στην απέναντι... κυρίως για το λόγω με τον οποίο έγινε η όλη φάση..... Μου θυμίζει εποχές Μπόλονι- Δώνη...
Πουστιά και παρασκήνιο...
Εγώ αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν τον θέλω και δεν θέλω να τον ξέρω!
Ή βγαίνει η ΠΑΕ επισημα και ξεσκιζει τους Αρδ που γράψανε αυτό το αισχός ή ισχυει αυτό που λέει ο Νίκος
ΠΑΟΚακι καταντησαμε .Ότι θέλουν γράφουν γιατί πολύ απλά δε μας υπολογίζουν.Και σ αυτό έχουμε ευθύνη όλοι.
Ως το λέει η ωραία υπογραφουλα σου κατ? Καληνύχτα ΠΑΟΚ? Ε αυτό
barlow...Πέρα απ το ότι αυτό αποτελεί καθαρά δικό σου συμπέρασμα και το σέβομαι, με κούρασες πλέον...barlow4 έγραψε:o ΠΑΟΚ ειναι ομηρος της μιζερουπολης.
Το χω διαβάσει τουλάχιστον 5-6 φορές σε ένα 24ωρο...Λες ο Ιβάν να το κάνει αν το γράφεις κάθε μέρα 10-20 φορές?
barlow4 έγραψε:ρε μανι τι ριχνεις λαδι στη φωτια?γιατι να ισχυει και γιατι να μιλησε καποιος απο την παε?
Εγω ρίχνω λάδι στη φωτιά ρε συ Κεν; δουλευόμαστε
Κπς μίλησε δε μπορει ταυτόχρονα Ολοι να γράφουν τα ιδια
Ο τρόπος και ο χρόνος που επιλέχθηκαν να επικοινωνηθεί (πρωτοσέλιδο, 6 μέρες πριν από σημαντικό Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας), ΑΝ ισχύει, η σκέψη για αλλαγή του προπονητή μας τρέλαναν κυρίως...Π.Α.Ο.Κ. είμαστε!!!!rainmaker έγραψε:Μάγκες ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον απόλυτο τρόπο π εκφράζεστε αρκετοί.
Έχει βδομάδες που και εγώ και κάποιοι άλλοι εκφράζουμε ενώ ονη ανησυχία για το κλίμα που αποπνέει η ομάδα στο γήπεδο αλλά και για τις κακές εμφανίσεις της.
Μας κράζετε .
Έχει μέρες που γίνονται από αρδ κριτικές αρκετά ήπιες και νηγαλιες νομιζω.
Πάλι κράξιμο; Δηλαδή πόσο απίθανο είναι οι άνθρωποι της ομάδας να βλέπουν ότι ο Στανογεβιτς είναι ΟΝΤΩΣ ακατάλληλος; Δεν βλεπουν τι γίνεται στις προπονήσεις και α είναι εκτός τόπου και χρόνου;
Αν εσύ τα βρίσκεις αυτά που αναφέρω σωστά, τότε απλά διαφωνούμε και συμπάθα με...