Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτό θεωρώ κι εγώ ότι συμβαίνει. Πραγματικά, κάπου πρέπει ο επίσημος ΠΑΟΚ να τη δει αλλιώς. Δε γίνεται να δείχνει ανοχή στην αλητεία αυτή! Είναι πρωτοφανής αυτή η αηδία σε βάρος της ομάδας.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Αυτό ήταν το σχόλιο σας μέσα στη βδομάδα.
Δεν έπαιξε ο ΠΑΟΚ τρίτο επίσημο παιχνίδι και οι καμπάνες ξεκίνησαν να χτυπούν. Θέλουν νέο προπονητή γιατί έκριναν από τα 2 επίσημα ματς ότι αυτός δεν κάνει. Είναι πολύ απλό και πλήρως συντονισμένο αυτό που βγαίνει εδώ και μια βδομάδα από πλευράς τύπου και δημοσιογράφων. Το βροντοφωνάζουν πλέον ότι ο Στανόγεβιτς δεν τους κάνει και πλέον ανοίγονται στο να προμοτάρουν και τον αντικαταστάτη, τον τεράστιο Ράζβαν.
Μιλάμε ότι τόση αγάπη για αυτήν την ομάδα, δεν περιγράφεται. Μιλάμε ότι βγήκε συμπέρασμα για τη δουλειά του προπονητή από δύο ευρωπαϊκά ματς, στα οποία σίγουρα ο ΠΑΟΚ έδειξε ελάχιστα πράγματα, την ώρα που μόλις είχε τελειώσει η προετοιμασία και οι παίκτες σαφώς είναι πιασμένοι και σιγά σιγά θα αποδώσουν τις δυνατότητές τους στο γήπεδο. Τι σημασία έχουν όμως όλα αυτά στην παντογνωσία κάποιων, οι οποίοι βλέπουν ότι η ομάδα δεν τραβάει, βλέπουν ότι δε γίνεται τακτική στην προπόνηση, βλέπουν ότι έχει ρεύμα αυτό που γράφουν. Άραγε εσείς που μιλάτε για τακτική στην προπόνηση έχετε πάει σε μισή προπόνηση του ΠΑΟΚ; Ή σας τα μεταφέρουν κάποια παπαγαλάκια αυτά τα πράγματα;
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά χρησιμοποίησαν και τα φιλικά εντός της βδομάδας στο ότι η ομάδα δε βλέπεται. Άρρωστες καταστάσεις που κρατάνε χρόνια στον περίγυρο του ΠΑΟΚ. Τι κρίνατε ρε μάστερ του αθλήματος στο φιλικό υπό τους 37 βαθμούς κελσίου, το οποίο έγινε αντί της προπόνησης; Τι κρίνατε και στο επόμενο φιλικό την ώρα που η μισή ομάδα ήταν από την Κ20; Βγάλατε πρωτοσέλιδα και άρθρα επί άρθρων για τους πειραματισμούς του προπονητή και για το ότι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει αυτήν την εικόνα.
Σαφώς ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί σε επίσημο ματς να έχει αυτήν την εικόνα, αλλά μιλάμε για ματς που γίνονται την ώρα που ο ίδιος ο προπονητής σας ανέλυσε ότι τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν διπλές προπονήσεις και ότι είναι προπονητικού χαρακτήρα. Πώς δεν ντραπήκατε κάποιοι να βγάλετε άρθρα ότι ο προπονητής είναι ευχαριστημένος με αυτό που είδε την Τετάρτη, την ώρα που μίλησε για ικανοποίηση μόνο για δυο παίκτες από την Κ20; Το κάνατε όμως σημαία κάποιοι και το διαλαλήσατε κόσμο με μεγάλους και περίτρανους τίτλους γεμάτους πουστιά για να τραβήξουμε κλικ και να φτιάξουμε κλίμα.
Διαβάσαμε επίσης ότι είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να γίνει επένδυση σε παίκτες τύπου Ζαμπράνο, Βιειρίνια γιατί ο προπονητής δεν είναι ο κατάλληλος. Άρα να του φέρουμε πέντε σαπάκια για να βγούμε 4-5,ώστε να είστε και σεις ικανοποιημένοι και να μη δαπανηθούνε και πολλά λεφτά. Τόση μιζέρια; Αυτό είναι το καλό του ΠΑΟΚ; Το καλό του ΠΑΟΚ είναι να αλλάξει προπονητή μια βδομάδα πριν το επίσημο παιχνίδι στο europa league; Πότε και πού το είδατε αυτό και πέτυχε;
Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε και την έλλειψη της διοίκησης και του γραφείου τύπου για την υποστήριξη του προπονητή. Δεν μπορεί να λιθοβολείται από παντού ο προπονητής και να μη βγαίνει μια γραμμή από τον επίσημο ΠΑΟΚ!
Δεν μπορεί να είμαστε οργανωμένοι σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να βγαίνουν εξαιρετικά video, να κάνουμε πρωτοποριακές κινήσεις με δικό μας κανάλι paoktv και να μη βγάζουμε τσιμουδιά για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Δεν είναι υγιές αυτό κύριοι. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ μόνο φωτογραφίες και βιντεάκια και χαμογελάκια από την προπόνηση. Δε θα τρώει όλα τα βέλη μόνο ο προπονητής, εκτός και αν δε θέλετε να τον στηρίξετε.
Αν θέλετε να λεγόμαστε σοβαρή ομάδα βγείτε και καθαρίστε την μπουγάδα!
Οι υπόλοιποι αυλικοί την ξέρετε τη δουλειά σας. Την κάνετε χρόνια, αλλά καλό να βάζετε και ένα μέτρο. Το κάνατε και πέρυσι την ώρα που λέγατε ότι ο Μίχελ έψαχνε προπονητή την ώρα που ο Ίβιτς ήταν για τα καλά στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Την ώρα που βγήκατε να πάρετε το μέρος κάποιων παικτών που πριόνιζαν την καρέκλα του Σέρβου, όπως είχατε ξανακάνει στο παρελθόν. Σοβαρευτείτε λίγο γιατί και τους εαυτούς σας προσβάλλετε και κυρίως τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θέλει να δει μια ομάδα να μεγαλουργεί. Μπορεί να σας δώσει σε όλους ένα κομμάτι ψωμί ο Ιβάν και να τον γλείφετε όλη μέρα. Αυτό θέλετε;
Ή θέλετε μία από τα ίδια;
Από sourmenetes
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

nikolasf έγραψε:Μπε ΠΑΟΚτσή... όποιον θέλουν αναιβοκατεβάζουν οι ΑΡΔ στον ΠΑΟΚ,,,,
Αν φύγει τώρα ο Στανο (αναίτια)... όποιος και να έρθει ... πόσο μάλιστα ο ρουμάνος λαδοπόντικας εγώ τάσσομαι στην απέναντι... κυρίως για το λόγω με τον οποίο έγινε η όλη φάση..... Μου θυμίζει εποχές Μπόλονι- Δώνη...
Πουστιά και παρασκήνιο...
Εγώ αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν τον θέλω και δεν θέλω να τον ξέρω! :evil:
++++++
Ή βγαίνει η ΠΑΕ επισημα και ξεσκιζει τους Αρδ που γράψανε αυτό το αισχός ή ισχυει αυτό που λέει ο Νίκος
ΠΑΟΚακι καταντησαμε .Ότι θέλουν γράφουν γιατί πολύ απλά δε μας υπολογίζουν.Και σ αυτό έχουμε ευθύνη όλοι.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Και πολύ άργησε η ΠΑΕ.
Ακόμα πρωινό τρώνε;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

navigator11 έγραψε:Αυτό θεωρώ κι εγώ ότι συμβαίνει. Πραγματικά, κάπου πρέπει ο επίσημος ΠΑΟΚ να τη δει αλλιώς. Δε γίνεται να δείχνει ανοχή στην αλητεία αυτή! Είναι πρωτοφανής αυτή η αηδία σε βάρος της ομάδας.
Πρέπει να γίνει επιθετική η παε με τους ΓΑΒΡΟΥΣ της πόλης

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Από inpaok.com: Αναλυτική ενημέρωση για την παρουσία της ομάδας στα δυο φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Λαμία, ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης.
Σε επικοινωνία που είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με τον Λούμπος Μίχελ αλλά και άλλα στελέχη του ΠΑΟΚ, ζήτησε να ενημερωθεί για την εικόνα της ομάδας στα δυο φιλικά παιχνίδια και τις εξελίξεις στον μεταγραφικό τομέα.
Ο Σαββίδης ενημερώθηκε για την πορεία της υπόθεσης του Ομάρ Ελ Καντουρί που πρέπει να θεωρείται παίκτης του Δικεφάλου και φυσικά για όλες τις κινήσεις που γίνονται με στόχο την ενίσχυση της ομάδας.
Αυτό που προκύπτει είναι ότι υπάρχει προβληματισμός για τις εμφανίσεις της ομάδας και δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και συζήτηση για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν έχει πραγματοποιήσει πειστικές εμφανίσεις τόσο στα φιλικά όσο και στα επίσημα παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα.
Οι επαφές τόσο με τον αθλητικό διευθυντή όσο και με τα υπόλοιπα επιτελικά του στελέχη θα συνεχιστούν στην διάρκεια της Παρασκευής καθώς ο χρόνος πιέζει για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις που κρίνονται απαραίτητες για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει των αυξημένων υποχρεώσεων της νέας περιόδου.

Ορίστε. Άλλο ... αξιοθέατο!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:
nikolasf έγραψε:Μπε ΠΑΟΚτσή... όποιον θέλουν αναιβοκατεβάζουν οι ΑΡΔ στον ΠΑΟΚ,,,,
Αν φύγει τώρα ο Στανο (αναίτια)... όποιος και να έρθει ... πόσο μάλιστα ο ρουμάνος λαδοπόντικας εγώ τάσσομαι στην απέναντι... κυρίως για το λόγω με τον οποίο έγινε η όλη φάση..... Μου θυμίζει εποχές Μπόλονι- Δώνη...
Πουστιά και παρασκήνιο...
Εγώ αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν τον θέλω και δεν θέλω να τον ξέρω! :evil:
++++++
Ή βγαίνει η ΠΑΕ επισημα και ξεσκιζει τους Αρδ που γράψανε αυτό το αισχός ή ισχυει αυτό που λέει ο Νίκος
ΠΑΟΚακι καταντησαμε .Ότι θέλουν γράφουν γιατί πολύ απλά δε μας υπολογίζουν.Και σ αυτό έχουμε ευθύνη όλοι.
Συντάσσομαι, αν και σε κάποια καθ' υπερβολήν γραφόμενα του Νικόλα, αλλά μέχρι τελείας με αυτά του kat... :pano:

Ακόμα και να ισχύει η αλλαγή προπονητή, όσο ανόητη κι αν είναι, ξήλωμα του υπεύθυνου τύπου και του Γ.Δ. χθες!!!!
Η βρωμιά των κολλητηλικίων μέσα στον Π.Α.Ο.Κ. ξεχείλισε πια και μας πήρε η μπόχα κύριοι...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... :evil:

:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 11 Αύγ 2017, 10:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εύγε στον καρντάση από τα Σούρμενα!!!!! Εύγε Εύγε Εύγε!!!!!!
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Ρε παιδιά, για να καταλάβω, περιμένετε από τον ΠΑΟΚΤΣΗ να αφήσει τη δουλειά και την οικογένειά του και να πάει να "νουθετήσει" την αρχισυνταξία μιας εφημερίδας, που δεν πουλάει ούτε 2000 φύλλα, όταν η ίδια η ΠΑΕ δεν αντιδρά;
Τον ίδιο ΠΑΟΚΤΣΗ που έχει ήδη αγοράσει 10.000 διαρκείας και έχει γεμίσει το γήπεδο στο μόνο εντός έδρας παιχνίδι;
Αμφιβάλω εάν αυτοί που τους διαβάζουν και τους λαμβάνουν σοβαρά υπόψη έρχονται ποτέ στο γήπεδο!
Και για να καταδείξω ότι η διαφορά με το παρελθόν δεν είναι τόσο μεγάλη, πριν καμία 20 χρόνια θυμάμαι πρωτοσέλιδο για το λαό του ΠΑΟΚ που περιμένει πως και πως το θηρίο Ραμπούτλα ή το μάγο Μαριφαλίεφ που δοκιμάστηκε με το ψευδόνυμο Μανσούροφ!(για να ευθυμήσουμε και λίγο).
Πολύ φοβάμαι ότι πιθανόν να εξυπηρετούνται με αυτόν τον τρόπο και μικροπολιτικές εντός των τειχών, και αυτό το πράγμα δεν μπορεί να το αλλάξει ο κάθε ΠΑΟΚΤΣΗΣ.
Το παραπάνω με κάθε σεβασμό στις απόψεις όλων των αδελφών.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

nikolasf έγραψε:Εύγε στον καρντάση από τα Σούρμενα!!!!! Εύγε Εύγε Εύγε!!!!!!
+ 1926...

Υπάρχει στα "σχόλια για την Κεντρική σελίδα" για το κείμενο του: "τα ίδια και τα ίδια" αλλά το βάζω κι εδώ:
Ε Υ Γ Ε ρε sourme... :pano:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τι να πω

Παμε να χασουμε μια χρονια πριν την ξεκινήσουμε

Η διαψεύδεις κ χώνεις η τον αλλάζεις τωρα
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

δε με φοβίζει τόσο η αλλαγή προπονητή, αν έρθει, που ελπίζω να μην...
όσο με φοβίζει η έλευση ενός ανθρώπου, του junior λουτσέσκου, μαθημένου στο πολύ mpla mpla με τους δημοσιογράφους
κατίνες τύπου χιμενεθ δε γουστάρω
κατά βάση το πολύ mpla mpla κρύβει τις αδυναμίες σου
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Εχουμε φτασει στο σημειο να ασχολουμαστε με γραφομενα καποιων τυπων που ουτε η γνωμη ουτε καν η ιδια η υποσταση τους μας νοιαζει !!!!!Τι παραλογιμος θεε μου ......

Υ.γ Εμεις μαζι για μια ζωη ........Πρεπει να το αλλαξουμε σε Εμεις χώρια για μια ζωη.......
Μας ταιριαζει καλυτερα.....
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

o ΠΑΟΚ ειναι ομηρος της μιζερουπολης.
Ιβαν πηγαινε την ΠΑΟΚαρα στη φλωρινα εστω για μερικα χρονια.κανενα απο αυτα τα λιμα δε θα τραβηχτει ως εκει για να κανει "ρεπορταρδ".να ηρεμησει η ομαδα.
να βοηθησουμε τον ΠΑΟΚ κ εμεις καποτε.οχι μονο να ζηταμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 11 Αύγ 2017, 10:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και στην πτολεμαιδα καλα είναι :) :) από το αρρωστημένο κλίμα να φύγει

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”