Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
KOSTAS54

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Trouman
Ρώτησε τον Κώστα από την Περαία, που είμαστε φίλοι στο fb να σου πει ποιος θέλω να βγει πρόεδρος στην ΕΠΟ και ποιες είναι οι θέσεις μου γενικώς. Ότι θα χρειαζόταν να υπογράφουμε δηλώσεις το 2017 με ξεπερνά. Για τον συγκεκριμένο όμως Καλαντζή επειδή είμαι και κάτοικος Καβάλας πολλά χρόνια , εχω γράψει στην ενότητα αυτή όταν πρωτακούστηκε το όνομά του.
KOSTAS54

nothu έγραψε:Θελω να γραψω σε ενα ποστ 15000 φορες το κουλης.
Pgetsos
Αυτό κάτω από το δικό μου σχόλιο το λες και ειρωνεία. Ίσως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, δεν μπορεί οι πολλοί να έχουν πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Πέμ 10 Αύγ 2017, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Εάν μου επιτρέπεις, στη θέση σου θα απέφευγα να υποστηρίξω πρόσωπα, άμεσα ή έμμεσα αλλά την παράταξη. Εγώ έχω πολύ διαφορετική θέση από εσένα αλλά δεν ανέχομαι αυτή τηρητορική για τον ΠΑΟΚ και τα κολλητηλήκια τους... Αυτό που κάνεις πρέπει να καταλάβεις ότι είναι αναπόφευκτο να μην προκαλέσει αντιδράσεις, το κούλης κλπ να σε ενοχλεί.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

KOSTAS54 έγραψε:
nothu έγραψε:Θελω να γραψω σε ενα ποστ 15000 φορες το κουλης.
Pgetsos
Αυτό κάτω από το δικό μου σχόλιο το λες και ειρωνεία. Ίσως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, δεν μπορεί οι πολλοί να έχουν πρόβλημα.
Ρε Κωστα μη τα βλεπεις ολα ειρωνεια ρε αδερφε

Ουτε του εορπτολ ηταν (ηταν ενα απλο πειραγμα γιατι πειραχτηκες με το κουλης) ουτε αυτο ειναι κατι παραπανω απο πειραγμα για τον ιδιο ακριβως λογο. Σε τσιγκλαει ο Νοθου και τσιμπας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο καθένας ας έχει τα πιστεύω του ρε παιδιά. Δεν είναι μεμπτό, ούτε δίνουμε εξετάσεις εδώ μέσα φρονημάτων. Επίσης, σε μια ζωντανή διαδραστική κοινότητα, όπου συμμετέχουν άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, η γνώμη μου είναι ότι εύλογα και θεμιτά υπάρχουν κανόνες "συμπεριφοράς" ακολουθητέοι από και ισχύοντες για ΟΛΟΥΣ αλλά επί της ουσίας δεν έχουν τόσο μεγάλη συμβολή και αξία στη συμβίωση. Το λέω υπό την έννοια ότι ουδείς γίνεται να τους ακολουθεί στον προσήκοντα ας πούμε βαθμό ώστε να μην μπορεί κάποιος άλλος, ακόμα και καλόβουλος, να ... ξυστεί ακόμα και από μια - δυο λέξεις ενός ποστ, θεωρώντας ότι κάποιος κανόνας παραβιάζεται . Αυτό λίγο πολύ ισχύει για όλους μας. Τις ... παρατυπίες μας κατά καιρούς τις έχουμε κάνει όλοι! Και δε βρίσκω ωραίο να κάνουμε επικλήσεις στο ... ιερό συνταγματικό κείμενο του φορουμ όποτε θεωρούμε ότι βαλλόμαστε!

Και με κάθε σεβασμό και πάλι φίλε Κώστα, σε αυτό που σου έγραψε ο pgetsos άδικο δε βρήκα να έχει. Ξεκίνησε μια φιλονικία ας πούμε λόγω του ότι ο Πτολεμαΐδας καλεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κουλη! Αυτό ήταν η σπίθα της ... ασέβειας απέναντι στα πιστεύω, την ιδεολογία σου ή ο,τι άλλο. Το χαρακτήρισες προκλητικό.
KOSTAS54

Trouman
Ίσως δεν τα λέω εγώ καλά, αλλά δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ. Χεστηκα και για παρατάξεις και για πρόσωπα, δεν ήμουν ποτέ σε κανένα κόμμα ούτε ωφελήθηκα από κάποιο , αλλά την άποψή μου και την αισθητική μου θα την υπερασπίζομαι έστω κι αν είμαι μόνος μου έναντι όλων.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

apple64 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ που βρήκαμε ήταν ο ΠΑΟΚ του αγώνα, της φτώχιας, της αδικίας, της αντίστασης.

Ο ΠΑΟΚ που θα αφήσουμε φοβάμαι πως θα είναι ο ΠΑΟΚ. Σκέτο.
-Ποτε αγωνιστηκε απεναντι στο συστημα περισσοτερο απο τωρα?
-Ειναι κακο να γινεις καποια στιγμη πλουσιος η πρεπει στη ζωη σου να εισαι παντα φτωχαδακι και κατατρεγμενος?
-Σφαξε με αγα μου να αγιασω?Δε θα παρω...
-Αντισταση εκανες κανεις και τωρα αλλα οχι με πετρες απεναντι σε οπλα οπως παλια αλλα με δυναμη που φερνει αποτελεσμα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ο ΠΑΟΚ σαν σύλλογος αγωνίζεται κατά του συστήματος περισσότερο από ποτέ.
Ο κόσμος του????
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο κόσμος του είναι μπερδεμένος κάποιο κομμάτι του τουλάχιστον.... Και είναι πολύ άδικο για τον Πόντιο που προσπαθεί με όλα τα λάθη του, την άγνοια του για το ελληνικό βρώμικο σύστημα..... Είναι ο πρώτος μετά παντελακη που τα βάζει με το κατεστημένο και έχει αποτέλεσματα, και μάλιστα χωρίς να έχει την βοήθεια που θα έπρεπε από εμάς
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Ο κοσμος παιδια,τουλαχιστον ο απλος,στηριζει και με το παραπανω,σταθερα δευτεροι σε διαρκειας και σε εισιτηρια ειμαστε τα τελευταια χρονια και μαλιστα με μολις ενα κυπελλο,περσι.Εγω τουλαχιστον περιμενα πιο δυναμικες αντιδρασεις απο τους συνδεσμους,εστω με τη μορφη σκληρων ανακοινωσεων.Οποτε το κανανε,οι "απεναντι" καλμαρανε λιγο,οπως εγινε πχ μετα την αναφορα για καλπικο κυπελλο απο τον Μητσοτακη.
Αυτο δειχνει οτι,οτι και να λεμε,οι συνδεσμοι εχουν δυναμικη,και τη φοβουνται οι πρεζεμποροι και οι δουλοι τους.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ρε παιδιά, ειλικρινά τώρα, τον Κούλη πώς τον λένε κανονικά ? Εγώ Κούλη τον ξέρω...
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Μ@λάκα...
(το κούλης από το μαλακούλης)
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

:lol:
Άβαταρ μέλους