Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:στη θεση του λεοβατς γιατι να παρεις.θα εχεις λεβεκ,δεληγιαννιδη και crespo.
Αυτοί οι τρεις μαζί, έναν Λέοβατς δεν κάνουν (στα αριστερά)
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

goran 64 έγραψε:Από Συκιά Χαλκιδικής και οπαδός της Ίντερ? :? :roll:
Dimpatra...Πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν ήταν ο Rizla που τρολάριζε αδερφέ? :D :opaokara: :opaokara:
Έχω δωμάτια ενοικιάζομενα Γρηγορη και πελάτες αυτή την στιγμή δύο Ιταλούς. Κερνάω τσίπουρα και κάνω ρεπορτάζ :mrgreen:

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Sick Bastard έγραψε:
barlow4 έγραψε:στη θεση του λεοβατς γιατι να παρεις.θα εχεις λεβεκ,δεληγιαννιδη και crespo.
Αυτοί οι τρεις μαζί, έναν Λέοβατς δεν κάνουν (στα αριστερά)
κανουν
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimpatra έγραψε:
goran 64 έγραψε:Από Συκιά Χαλκιδικής και οπαδός της Ίντερ? :? :roll:
Dimpatra...Πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν ήταν ο Rizla που τρολάριζε αδερφέ? :D :opaokara: :opaokara:
Έχω δωμάτια ενοικιάζομενα Γρηγορη και πελάτες αυτή την στιγμή δύο Ιταλούς. Κερνάω τσίπουρα και κάνω ρεπορτάζ :mrgreen:

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
:shock: :shock:
Και δεν γνωρίζεις τον Rizla? :o
Wtf που λένε και στο χωριό μου? :roll: :lol: :lol:

Τέσπα, Κυριακή, Δευτέρα ή Τρίτη θα ρθω να σας δω...Μ ένα σμπάρο δυο τριγώνια, χαχαχαχα... :D :opaokara:

Υ.Γ. Extra συνεννόηση μέσω Π.Μ. στο chat, έως αύριο το βράδυ όμως, κανόνισε... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χτύπησε ο Βιειρινια!

ινπαοκ

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποχώρησε από την προπόνηση της Βολφσμπουργκ τραυματίας.

Όπως τονίζουν οι Γερμανοί ο ποδοσφαιριστής χτύπησε στον αστράγαλο και δεν μπορούσε να συνεχίσει το πρόγραμμα της προπόνησης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πονούσε τόσο που μεταφέρθηκε εκτός του γηπέδου με ειδικό αμαξίδιο και στη συνέχεια με τη συνοδεία του ιατρικού τιμ μπήκε στα αποδυτήρια, έτσι ώστε να εξεταστεί.

Πάντως, οι πρώτες εκτιμήσεις δεν μιλάνε για κάτι σοβαρό με τον Πορτογάλο να επιστρέφει σύντομα.

Επίσης τραυματίας από την προπόνηση των «Λύκων» αποχώρησε και ο Ντάνιελ Ντινταβί με τον Γερμανό όμως να μην έχει κάτι σοβαρό και να μένει εκτός της συνέχειας αυτής κυρίως για προληπτικούς λόγους.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

simba έγραψε:
mbison έγραψε:Η' καλυτερα Ρουμανα, καμακι κι ετσι
To'κανα και γω το χειμωνα..
Εικόνα

Δεν ειχε επιτυχια..
Φταιει το "κοφτη".
Το πηραν προσωπικα
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

να ρωτήσω κατι ψηλό οφ τοπικ αλλα κολαει στο μεταγραφες

αν πουλήσεις παιχτη που εχεις δηλώσει είχα διαβάσει οτι μπορεις αν κανεις μεταγραφή να τον αναπληρωσεις

δε θυμάμαι που το διάβασα αλλα ρωταω αν ισχύει

άσχετα με τον έξτρα παιχτη που μπορεις να δηλωσεις
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Διαβάζω στην κεντρική αρδθρα περί ΠΑΟΚ. Πιάνω το στομάχι μου από τα γέλια. Μπέσα τώρα, αν ήσαστε κι εσείς σε αυτήν την ιδιαίτερα εξευτελιστική θέση πλήρους άγνοιας, δε θα γράφατε ο,τι λαλακία σας ερχόταν στο κεφάλι για Μιχελ πρώτιστα, που σας "γδύνει" με πρωτοφανή τρόπο, και των επιλογών αυτού;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

che4 έγραψε:να ρωτήσω κατι ψηλό οφ τοπικ αλλα κολαει στο μεταγραφες

αν πουλήσεις παιχτη που εχεις δηλώσει είχα διαβάσει οτι μπορεις αν κανεις μεταγραφή να τον αναπληρωσεις

δε θυμάμαι που το διάβασα αλλα ρωταω αν ισχύει

άσχετα με τον έξτρα παιχτη που μπορεις να δηλωσεις
Μακάρι να γίνεται αλλά δεν νομίζω

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

barlow4 έγραψε:
kos έγραψε:
αν ειναι να φυγει ο λεοβατς και να μην ερθει καλυτερος και εαν ειναι να φυγει ο κλαους και να μην ερθει αντικαταστατης και να εχεις δευτερο καθαρο φορ μονο τον κουλουρη, καλυτερα να ακυρωσεις τις μεταγραφες καντουρι, σαμπρανο και οποιον αλλον εχεις σκοπο να φερεις, να κρατησεις τα φραγκα και να συμβιβαστεις απο τωρα με μια 3-4 θεση. θα ειναι πιο νορμαλ και πιο τιμιο (ποδοσφαιρικα). το αλλο στο χωριο μου το λενε ακριβος στα πιτουρα και φτηνος στο αλευρι.
πως απο το λεοβατς εφτασες στην 3-4 θεση και στην ακυρωση ολου του μεταγραφικου σχεδιασμου ειναι αποριας αξιο.
μπορουμε να επιστρεψουμε και ολους τους δανεικους να μην ανανεωσουμε κανενα συμβολαιο και σιγα σιγα να εξαφανιστουμε.ο λεοβατς ολα αυτα.
στο δικο μου το χωριο λενε "αυτα ειναι υπερβολες"
μια ακριβη ομαδα οπως αυτη που παει να γινει, ειναι πολυ φτηνο να πουλησει βασικο παικτη που επαιξε το 90% τον αγωνων τα τελευταια 2 χρονια και να μην τον αντικαταστησει. να κρατησει για την θεση του εναν που πηρε για μπακ απ (δεν υπηρχε 2 χρονια τωρα), ενα παιδι 18 ετων και ενα στοπερ που οσο επαιξε αριστερα ηταν φιλοτιμο αλλα δεν μπορει να παιξει την θεση παρα μονο ως εσχατη λυση αναγκης. θα ειναι σοβαρο λαθος να μην αντικατασταθει ο λεοβατς εαν πουληθει. απο τα λαθη που τα πληρωνεις. οπως πληρωσαμε οτι περυσι δεν ειχαμε σοβαρο μπακ απ για τον ματος με αποτελεσμα ο ανθρωπος να κλαταρει και να μην παρει η ομαδα αυτα που μπορουσε να παρει απο αυτον στο δευτερο μισο της χρονιας. τοσο απλο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

λογικη απαντηση.καμια σχεση με την προηγουμενη.
απλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι ο λεβεκ ειναι μπακ απ.μπορει να τον υπολογιζουν για παραπανω.μπορει να υπολογιζει ο προπονητης και στο δεληγιαννιδη.τελος μπορει περσι να ηταν βασικος και αναντικαταστατος ο λεοβατς αλλα δεν υπηρχε οπως λες κ αλλος.κ εμενα ο λεοβατς δε μου αρεσει καθολου.
black death

Δημοσίευση από black death »

Ο Λεοβατς είναι υποτιμημένος παίχτης. Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, ξέρεις σχεδόν πάντα τι θα σου παίξει και δεν έχει τρανταχτές αδυναμίες. Και παίζει και σε μια θέση απ' τις πιο δύσκολες να βρεις παίχτη. Ο Λεβέκ, απ' τα λίγα που είδαμε, μια χαρά φαίνεται αλλά δεν ξέρω για τα προβλήματα τραυματισμών. Τώρα αυτά περί Κρέσπο τα ακούω βερεσέ. Δεξί μπακ δεύτερο δεν έχουμε, θα παίζει ο Κρέσπο, αριστερό δεν θα 'χουμε, θα παίζει ο Κρέσπο... Μήπως να μην πάρουμε 6άρι να παίζει κι εκεί ο Κρέσπο; Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως, ο Κρέσπο είναι το βασικό και καλύτερό σου σέντερ μπακ.
Για Δεληγιαννίδη δεν σχολιάζω καν, χορτάσαμε ταλέντα... Ας κάνει μια καλή σεζόν πρώτα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αν ερθει ο Αντρε, ο Μάτος μπορει να παει αριστερα.

Και backup Δελη δεξια και Λεβεκ αριστερα.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

black death έγραψε:Ο Λεοβατς είναι υποτιμημένος παίχτης. Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, ξέρεις σχεδόν πάντα τι θα σου παίξει και δεν έχει τρανταχτές αδυναμίες. Και παίζει και σε μια θέση απ' τις πιο δύσκολες να βρεις παίχτη. Ο Λεβέκ, απ' τα λίγα που είδαμε, μια χαρά φαίνεται αλλά δεν ξέρω για τα προβλήματα τραυματισμών. Τώρα αυτά περί Κρέσπο τα ακούω βερεσέ. Δεξί μπακ δεύτερο δεν έχουμε, θα παίζει ο Κρέσπο, αριστερό δεν θα 'χουμε, θα παίζει ο Κρέσπο... Μήπως να μην πάρουμε 6άρι να παίζει κι εκεί ο Κρέσπο; Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως, ο Κρέσπο είναι το βασικό και καλύτερό σου σέντερ μπακ.
Για Δεληγιαννίδη δεν σχολιάζω καν, χορτάσαμε ταλέντα... Ας κάνει μια καλή σεζόν πρώτα.
Διαφωνώ για τον Λέοβατς...Είναι όλο και χειρότερος αμυντικά...Είναι μια μαύρη τρύπα...Τι να πρωτοθυμηθώ, πόσα παιχνίδια κόστισε βαθμούς και βαθμούς (Αγιαξ, Παναθηναικό ακόμα και το γκολ από την Ολιμπίκ εξαιτίας του το τρως και πόσα άλλα ακόμα...)...Επιθετικά έχει να φανεί από πέρσι πολύ πριν τον τελικό...Στο ματς με την Ολιμπίκ στην Ουκρανία έχει τρεις φάσεις που έχει όλο τον χώρο χωρίς μαρκάρισμα για τρεις σέντρες προπόνησης που είναι μισό γκολ και τις κάνει στα πουλιά...Θεωρώ πως δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο στην ομάδα.....
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Κάτι ακούγεται για κρυφή συνάντηση από τον ΠΑΟΚ με την πλευρά Λουτσέσκου...Αρδοείδηση ή μήπως αρχίσαν τα όργανα??Θα δείξει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”