Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ποιος τσαβες μωρε?Αυτος περασε και δεν ακουμπησε απο την τριπολη θα πιασει εδω?
Ναι το διορθωσαν στο τουιτερ που εγραψαν πιο πανω. Προσθεσαν επισης και ενα πολυ ωραιο Chavez refused to go
https://mobile.twitter.com/MundoXeneize

https://mobile.twitter.com/MundoXeneize
These are...janellsis έγραψε:Ρεπορταζ απο παραλία: διπλανος σε ξαπλωστρα, Ιταλός Ναπολιτάνος, μου ειπε μολις τα καλύτερα για El Khaddouri

Fresh and almost wet reportage...

Όχι ο Ούγκο, ο σχωρεμένος προκάτοχος του Μαντούρο ελπίζω...axristeas έγραψε:Ποιος τσαβες μωρε?

Ρωτα και κανα Ρουμανο για Γκανεα.janellsis έγραψε:Ρεπορταζ απο παραλία: διπλανος σε ξαπλωστρα, Ιταλός Ναπολιτάνος, μου ειπε μολις τα καλύτερα για El Khaddouri
Η' καλυτερα Ρουμανα, καμακι κι ετσι

πως απο το λεοβατς εφτασες στην 3-4 θεση και στην ακυρωση ολου του μεταγραφικου σχεδιασμου ειναι αποριας αξιο.kos έγραψε:αν ειναι να φυγει ο λεοβατς και να μην ερθει καλυτερος και εαν ειναι να φυγει ο κλαους και να μην ερθει αντικαταστατης και να εχεις δευτερο καθαρο φορ μονο τον κουλουρη, καλυτερα να ακυρωσεις τις μεταγραφες καντουρι, σαμπρανο και οποιον αλλον εχεις σκοπο να φερεις, να κρατησεις τα φραγκα και να συμβιβαστεις απο τωρα με μια 3-4 θεση. θα ειναι πιο νορμαλ και πιο τιμιο (ποδοσφαιρικα). το αλλο στο χωριο μου το λενε ακριβος στα πιτουρα και φτηνος στο αλευρι.barlow4 έγραψε:στη θεση του λεοβατς γιατι να παρεις.θα εχεις λεβεκ,δεληγιαννιδη και crespo.
μπορουμε να επιστρεψουμε και ολους τους δανεικους να μην ανανεωσουμε κανενα συμβολαιο και σιγα σιγα να εξαφανιστουμε.ο λεοβατς ολα αυτα.
στο δικο μου το χωριο λενε "αυτα ειναι υπερβολες"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 10 Αύγ 2017, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To'κανα και γω το χειμωνα..mbison έγραψε:Η' καλυτερα Ρουμανα, καμακι κι ετσι

Δεν ειχε επιτυχια..
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο μαλιστα ειναι ρεπορταζ...janellsis έγραψε:Ρεπορταζ απο παραλία: διπλανος σε ξαπλωστρα, Ιταλός Ναπολιτάνος, μου ειπε μολις τα καλύτερα για El Khaddouri

εννοειται αυτα ειναι ρεπορταζ.θυμαμαι πριν καναν αιωνα ψωλαρια διακοπες στην ιο ειχε πετυχει μεταλα αργεντινο κ τον ρωτουσα για καμπς.ε παικταρας μου ειπε ,παικταρας ηταν.
simba έγραψε:To'κανα και γω το χειμωνα..mbison έγραψε:Η' καλυτερα Ρουμανα, καμακι κι ετσι
Δεν ειχε επιτυχια..

Υ.Γ. Θαρρώ φταίει το "κοπελιά"...Θα δοκιμάσω κι εγώ με την πρώτη ευκαιρία, λέγοντας την ματμουαζέλ...

- episimos73
simba έγραψε:To'κανα και γω το χειμωνα..mbison έγραψε:Η' καλυτερα Ρουμανα, καμακι κι ετσι
Δεν ειχε επιτυχια..

https://www.calciomercato.it/news/27343 ... l_kaddouri
Edit
Λέτε να προκύψει κανένα θρίλερ; Οι Ιταλιάνοι το πάνε για παζάρι μου φαίνεται
Με το ζόρι θα δώσουμε και 2 εκ για Μπόϊκο, Έχουν σαλτάρει οι Τουρκοι και εμεις μαζί.
Άντε καμιά μεταγραφή ρε

Edit
Λέτε να προκύψει κανένα θρίλερ; Οι Ιταλιάνοι το πάνε για παζάρι μου φαίνεται
Με το ζόρι θα δώσουμε και 2 εκ για Μπόϊκο, Έχουν σαλτάρει οι Τουρκοι και εμεις μαζί.
Άντε καμιά μεταγραφή ρε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 10 Αύγ 2017, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρεπορτάζ και εγώ από Συκιά Χαλκιδικής, από οπαδό της ιντερ μου είπε καλά λόγια για Ελ καντουρι
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από Συκιά Χαλκιδικής και οπαδός της Ίντερ?
Dimpatra...Πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν ήταν ο Rizla που τρολάριζε αδερφέ?

Dimpatra...Πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν ήταν ο Rizla που τρολάριζε αδερφέ?