Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ναι. Είμαι ειρωνικός ( κακώς ) για να δείξω ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει το βιογραφικό που να λες ότι θα του δώσω εν λευκώ την ομάδα.
Άσε που η γνώμη μου είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ προπονητής ( από αυτούς που ρεαλιστικά μπορεί να έρθουν στον ΠΑΟΚ ) δεν το έχει.
Άρα χρειάζεται διοίκηση, που να χαράζει το πλάνο, και ο προπονητής να το ΥΠΗΡΕΤΕΙ. Όχι να πηγαίνει η ομάδα ανάλογα με τα γούστα του καθενός
Άσε που η γνώμη μου είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ προπονητής ( από αυτούς που ρεαλιστικά μπορεί να έρθουν στον ΠΑΟΚ ) δεν το έχει.
Άρα χρειάζεται διοίκηση, που να χαράζει το πλάνο, και ο προπονητής να το ΥΠΗΡΕΤΕΙ. Όχι να πηγαίνει η ομάδα ανάλογα με τα γούστα του καθενός
Κι ομως απο την στιγμη που τον προσλαμβανεις σημαινει τον.εμπιστευεσαι να σου φτιαξει την ομαδα οπως νομιζει αυτος με.βαση τους στοχους σου. Παλι για βιογραφικα μιλαμε?
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 4#p1335674barlow4 έγραψε:στη θεση του λεοβατς γιατι να παρεις.θα εχεις λεβεκ,δεληγιαννιδη και crespo.
Αν ο Λεβεκ ειναι εκτος στα μισα ματς, ο δεξιοποδαρος δελη θα ειναι ο βασικος σου? Ή εστω ο αναπληρωματικος, αφου οπως λεει και ο τζωννυ, κανεις δε βαζει το χερι του οτι ο γαλλος θα εξελιχθεί σε σταθερά?
Τη στιγμη μαλιστα που ειναι ο κυριος επικρατεστερος για μπακ απ του Ματος (που θα θελει πολλες ανασες)?
Κρεσπο πλαγιο μπακ δν υπαρχει, μονο ως λυση μεγαλης αναγκης για κανα ματς.
Σιγουρα θες αντικαταστατη, δεν το συζηταμε. Εκτος αν γινει αυτο που λεει ο ντεσπε, που ειναι αρκετα τραβηγμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 10 Αύγ 2017, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα στο θεσω αλλιως. Τα φιλικα δε με νοιαζουν,βαρεθηκα να ειναι μπαρτσελονα αυγουστου και παρολιγον μεγαλες προκρισεις. Εχει μια προκριση ανετη στο παλμαρε, παμε για τη δευτερη. Αν δεν ερθει, παλι πρεπει να μεινει.
-
Το ότι τον προσλαμβανεις θα έπρεπε να σημαίνει ότι τον εμπιστεύεσαι για να υπηρετήσει ένα πλάνο που η διοίκηση ορίζει. Όλες οι σοβαρές ομάδες έχουν ένα κορμό και ένα σύστημα και ο κάθε προπονητής προσαρμόζεται σε αυτό, πάντα βάζοντας και δικά του στοιχεία.
Όσο για τα βιογραφικά, όλη η αγορά έτσι λειτουργεί, κρίνει βάση προϋπηρεσίας
- john4serres
χμμ καλη περιπτωση αν και πιστευω θα τον προλαβει ευρωπαικο clubABALAEA2 έγραψε:Δεν ξέρω ρίσκο...
Από τη μία η τελευταία ευκαιρία να πουληθεί ο Λέοβατς βάσει ηλικίας, από την άλλη δεν ξέρω αν με 1,5 μύριο βρίσκεις καλύτερο.
Εκτός αν πάρεις αυτόν που τελειώνει του χρόνου το συμβόλαιο του...
https://www.transfermarkt.com/natanael/ ... ler/322588
οπως προλαβαν τον Cafu
Πλανο στοχων οριζει η διοικηση,το.πως θα επιτευχθει αγωνιστικα το κρινει ο.καθε προπονητης ομως. Αλλιως δε θα χρειαζοταν ο.προπονητηςxrisitsapa έγραψε:Το ότι τον προσλαμβανεις θα έπρεπε να σημαίνει ότι τον εμπιστεύεσαι για να υπηρετήσει ένα πλάνο που η διοίκηση ορίζει. Όλες οι σοβαρές ομάδες έχουν ένα κορμό και ένα σύστημα και ο κάθε προπονητής προσαρμόζεται σε αυτό, πάντα βάζοντας και δικά του στοιχεία.
- sourmenetes
- Moderator
Για να μην τα παρει και τα σηκωσει τα οφτοπικ σας,ληχτε το εδω με το Στανογεβιτς.
Αν συνεχισετε υπαρχουν και μπανια.
- sourmenetes
- Moderator
sic εισαι επιθετικος στον λογο σου.sic-4 έγραψε:barlow, το "ευκολη λυση σε περιπτωση που στραβωσει κατι" σχολιασα, το εκανα με σαφη τροπο και ο καθ'ενας μπορει να κρινει και να συμφωνησει ή να διαφωνησει με τη λογικη μου.
Το να χαρακτηριζομαι αναξιος σοβαρης συζητησης επειδη ειπα οτι θεωρω μη ρεαλιστικη την αποψη του, πως το βλεπεις, ολα καλα;
σου βγαινει και αλλες φορες.
προσπαθησε τα γραπτα σου να ειναι λιγο πιο προσεγμενα γιατι μπορει να παρεξηγεισαι,χωρις να εχεις τετοια διαθεση.
Λιγο πιο ηρεμα και οχι τοσο επιθετικα.
Γενικα μιλαω, δεν παει στο συγκεκριμενο ποστ.
Ωραιο μιλημα. Ωραιος τροπος, δεν ανεχομαι να μου μιλανε λες και θα μας κανουν ντα. Φτανει τοσο για σημερα, αντε βγαλε νευρα με τον εαυτο σου.sourmenetes έγραψε:Για να μην τα παρει και τα σηκωσει τα οφτοπικ σας,ληχτε το εδω με το Στανογεβιτς.
Και γω δεν ανεχομαι να με γραφουν στα τετοια τους επι μερες αλλα με γραφετε.
sourmenetes
Μιλαμε για το πλανο του προπονητη και το οτι ζηταει νεες μεταγραφες. Οκ λιγο παρασυρθηκαμε, μπορεις απλα να πεις συνεχιστε στο.τοπικ του οχι να εμφανιζεσαι σαν μπαμπουλας λες.και ειμαστε σε κανα σχολειο.
Τεσπα, ετσι κι αλλιως δικιο ποτε δεν εχει η αντιπερα οχθη οποτε οκ. Καλη σαςμερα
Τεσπα, ετσι κι αλλιως δικιο ποτε δεν εχει η αντιπερα οχθη οποτε οκ. Καλη σαςμερα
Μπορεί να είναι "offtopic" και να το έγραφα αυτό στο "Topic" του προπονητή και όχι στης "Μεταγραφες Καλοκαιριού ΙΙ"
Θα πω κάτι που δεν το ανέφερε κανένας φίλος για τον "Στανο".
Πριν υπογράψει για προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: Είμαι χαρουμενος που θα ερθω στον ΠΑΟΚ και την ομαδα την παρακολουθω συνεχεια και την ξέρω..
Να απαντήσω τώρα εγω:
Αφου το ρόστερ μας είναι ίδιο"μεταγραφές έγιναν μόνο 3-4η(ο τερματάς) Leveque/Λημνιός/Mak/Rey(GK)
τι στο διόαλο δοκιμάζει στο 4-4-2 και δεν ξέρω εγώ τι αφού ήξερε την ομάδα σύμφωνα με τα λεγομενά τους;
"Ας μου απαντήσει κάποιος φίλος εδώ για να καταλάβω και γώ "ξημεροβραδυαζομαστε για να δουμε μεταγραφή" και το καλύτερο της ομάδας.
Θα πω κάτι που δεν το ανέφερε κανένας φίλος για τον "Στανο".
Πριν υπογράψει για προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: Είμαι χαρουμενος που θα ερθω στον ΠΑΟΚ και την ομαδα την παρακολουθω συνεχεια και την ξέρω..
Να απαντήσω τώρα εγω:
Αφου το ρόστερ μας είναι ίδιο"μεταγραφές έγιναν μόνο 3-4η(ο τερματάς) Leveque/Λημνιός/Mak/Rey(GK)
τι στο διόαλο δοκιμάζει στο 4-4-2 και δεν ξέρω εγώ τι αφού ήξερε την ομάδα σύμφωνα με τα λεγομενά τους;
"Ας μου απαντήσει κάποιος φίλος εδώ για να καταλάβω και γώ "ξημεροβραδυαζομαστε για να δουμε μεταγραφή" και το καλύτερο της ομάδας.
Διάβασα στο τουίτερ ότι ο Chavez της Μπόκα έχει πρόταση από μάς. Δεν ξέρω αν μας μπερδεύουν με τον βάζελο, ή αν όντως ισχύει.
El comandante Andrés Chávez podría emigrar al Paok de Grecia, llegó una oferta de ese club y en Boca la están evaluando
El comandante Andrés Chávez podría emigrar al Paok de Grecia, llegó una oferta de ese club y en Boca la están evaluando
ε ε ε ε ε ερχεταιιιιιιιιι ο καγκουραςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Εγω θα το ξαναπω ,παικτης με 45 συμμετοχες στην 2-3 η ομαδα της ιταλιας μονο τυχαιος δεν μπορει να ειναι, στο φορουμ της ναπολι που ρωτησα με ειπαν τα καλυτερα,σουρμε εισητηριο δνε βρηκα να ανεβασω αλλα τιμητιακ η υποδοχη του πρεπει να γινει με yamaha townmate 50 cc