Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από simba »

Θα'ναι μεγαλη ηττα αν δεν τελειωσει ο αλητης ο κομινης, τη στιγμη που εστειλαν τον κυζα..

Και ο καλογεροπουλος..

Οι αλλοι μπανε, ηταν σχεδον σιγουροι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ας γινουν και οι εκλογες και ξανασυζηταμε.
Τι να σας πω ρε παιδια,με κουρασε ολο αυτο,οι περισσοτεροι δεν πιστευετε οτι αλλαζει κατι,για μενα προσωπικα αυτο ειναι κολλημα.
Οκ εχουμε τραβηξει τα μυρια οσα,αν και τωρα ομως δε βλεπετε φως στο τουνελ,δεν εχω να πω κατι αλλο.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Να μη ξεχασετε να ψηφισετε Κουλη για να μας "τελειωσει" κατα την αλαφουζια διαρροη που δεν διαψευσθηκε ουτε απο τη νδ ουτε απο το βαζελο...
Λιγο τσιπα ρε ξεδιαντροποι
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

obanebane έγραψε:Εκτός πινάκων έμειναν οι Γιάχος, Δημητρόπουλος, Σπάθας, αλλά και οι Μήτσιος, Λαμπρόπουλος, Παππάς, Βοσκάκης και Δελφάκης!

Η μεγάλη είδηση είναι ότι «κόπηκε» και ο Κύζας, ο οποίος μάλιστα ήταν και διεθνής και αναμένεται να αντικατασταθεί ενόψει της νέας σεζόν και από τον πίνακα των διεθνών.

Aνασταση. :opaokara:
Είναι ένα πρώτο βήμα... αλλά μεγάλο βήμα
Ειδικά το κόψιμο του κυζα που θα κάνει κάποιους να καταλάβουν ότι δεν είναι ανέγγιχτοι
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και γω ηλπιζα μπανε, αλλα μετα τις ζυμωσεις-παρεμβασεις στην κεδ και φυσικα τα οσα εγιναν τους τελευταίους 2 μηνες, και ειδικα στα πλει οφ, ειμαι πολυ σκεπτικος..

Τοσο για το συστημα των αλλων οσο και για τη δικια μας απιστευτη αδυναμια (βλέποντας και τις ποινες)

Θυμιζω
Σήμερα η ομάδα των διαιτητών έπαιξε για τον δικό της χαλίφη. Όταν θέλουν να σκοτώσουν τον ΠΑΟΚ βάζουν τον συγκεκριμένο διαιτητή.
Η καριέρα του Καλογεροπούλου έχει ολοκληρωθεί. Εγώ έχω αρκετές δυνατότητες να τον στείλω στη σύνταξη. Δεν θέλω τέτοιοι διαιτητές να βγαίνουν στο γήπεδο, ούτε υπέρ του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας»

Θα φανει τους επόμενους 2-3 μηνες..

Υ.Γ. ο κυζας κόπηκε γτ μας "ευνόησε" ρε ντεσπε
Οσοι το "κανουν" αυτο, μια χαρα αγγιζονται,.σε dt μάλιστα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 10 Αύγ 2017, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Αηδία και εμετός, τα κοπρόσκυλα ακόμα σφυρίζουν...δέν υπάρχει ελπίδα. :cry:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Εγώ φοβόμουν ότι θα επανέλθει ο σπάθας

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Από την στιγμή που το γυρνάνε στο κομματικό, ενόψει των εκλογών στην ΕΠΟ, είναι προφανές ότι ξέρουν ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να μην βγει ο Γραμμένος, οπότε προσπαθούν να συσπειρωθούν για μια όσο το δυνατόν πιό δυνατή αντιπολίτευση. Βέβαια το γεγονός ότι αλλάζει χέρια η ΕΠΟ είναι ηλίου φαεινότερο εδώ και μήνες, για αυτό και σιγά-σιγά αφαιρούνται αρμοδιότητες από την ομοσπονδία και περνούν στα χέρια της ΦΙΦΑ, όπου κακά τα ψέμματα έχουν το πάνω χέρι.
Ας ελπίσουμε απλά να μην ξεφτιλίζεται η όποια επιτροπή της ΦΙΦΑ το ίδιο ξεδιάντροπα, όπως κάνανε όλα αυτά τα ανθρωπάρια τα τελευταία 20+ χρόνια.
Η εκλογή γραμμένου σίγουρα θα είναι μια νίκη τουλάχιστον επικοινωνιακή, εγώ πάντως δεν διατηρώ και πολλές ελπίδες ότι κάτι πρόκειται να αλλάξει δραματικά.
Το υπάρχον σύστημα βολεύει πολύ κόσμο και έχει ρίζες πολύ βαθιά στην σαπίλα του τόπου.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Συμβιβαστικοί μου φάνηκαν οι πίνακες, μην περιμένετε να κοπούν μαχαίρι όλα τα εργαλεία του συστήματος, μιλάμε για 20 χρόνια κυριαρχίας από τα τοπικά μέχρι τους διεθνείς. Μήπως έχουν και καθαρούς να βάλουν?
Για τον Κύζα, μας συμφέρει που κόπηκε για πολλούς λόγους.
Ας μη μπει πάντως από τώρα στο μυαλό μας η διαιτησία ως δικαιολογία και πάσει θυσία να μην περάσει αυτό στην ομάδα. Αν υπάρξουν πάλι επιστημονικές διαιτησίες θα δούμε.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

αν δεν θέλουμε να φαίνεται ότι γινόμαστε χαλίφης στη θέση του χαλίφη - προφανώς και αποκλείεται ποτε να γίνουμε - τότε καλώς αποκλείστηκε ο κύζας
ο νοών νοείτο
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Το θεμα ειναι τι μηνυμα περνανε στους διαιτητες..
Το ίδιο που περνα τοσα χρονια.

Υποψια ευνοιας στον ΠΑΟΚ , ακομα κ με ανθρωπινο λαθος? Υποψία αδικιας αντιπαλων? Bullying και αμεση καρατομηση (η πιο ήπια, δημοσιες συγνωμες και στη συνεχεια σφαγες "εξομαλυνσης")

Σε αντιθετη περίπτωση? Ολα καλα, καλοι βαθμοι (ή ψυγειο για 2-3 αγωνιστικες για τα ματια του κοσμου) και προαγωγες..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

simba έγραψε:Και γω ηλπιζα μπανε, αλλα μετα τις ζυμωσεις-παρεμβασεις στην κεδ και φυσικα τα οσα εγιναν τους τελευταίους 2 μηνες, και ειδικα στα πλει οφ, ειμαι πολυ σκεπτικος..

Τοσο για το συστημα των αλλων οσο και για τη δικια μας απιστευτη αδυναμια (βλέποντας και τις ποινες)

Θυμιζω
Σήμερα η ομάδα των διαιτητών έπαιξε για τον δικό της χαλίφη. Όταν θέλουν να σκοτώσουν τον ΠΑΟΚ βάζουν τον συγκεκριμένο διαιτητή.
Η καριέρα του Καλογεροπούλου έχει ολοκληρωθεί. Εγώ έχω αρκετές δυνατότητες να τον στείλω στη σύνταξη. Δεν θέλω τέτοιοι διαιτητές να βγαίνουν στο γήπεδο, ούτε υπέρ του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας»

Θα φανει τους επόμενους 2-3 μηνες..

Υ.Γ. ο κυζας κόπηκε γτ μας "ευνόησε" ρε ντεσπε
Οσοι το "κανουν" αυτο, μια χαρα αγγιζονται,.σε dt μάλιστα
Σε ποιο μας μας ευνόησε ο κυζας?
Γιατί από τότε που ήρθε ο Σαββίδης εγώ δεν θυμάμαι να έχουμε ευνοηθεί σε ματς
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

zissos έγραψε:Από την στιγμή που το γυρνάνε στο κομματικό, ενόψει των εκλογών στην ΕΠΟ, είναι προφανές ότι ξέρουν ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να μην βγει ο Γραμμένος, οπότε προσπαθούν να συσπειρωθούν για μια όσο το δυνατόν πιό δυνατή αντιπολίτευση. Βέβαια το γεγονός ότι αλλάζει χέρια η ΕΠΟ είναι ηλίου φαεινότερο εδώ και μήνες, για αυτό και σιγά-σιγά αφαιρούνται αρμοδιότητες από την ομοσπονδία και περνούν στα χέρια της ΦΙΦΑ, όπου κακά τα ψέμματα έχουν το πάνω χέρι.
Ας ελπίσουμε απλά να μην ξεφτιλίζεται η όποια επιτροπή της ΦΙΦΑ το ίδιο ξεδιάντροπα, όπως κάνανε όλα αυτά τα ανθρωπάρια τα τελευταία 20+ χρόνια.
Η εκλογή γραμμένου σίγουρα θα είναι μια νίκη τουλάχιστον επικοινωνιακή, εγώ πάντως δεν διατηρώ και πολλές ελπίδες ότι κάτι πρόκειται να αλλάξει δραματικά.
Το υπάρχον σύστημα βολεύει πολύ κόσμο και έχει ρίζες πολύ βαθιά στην σαπίλα του τόπου.
Συμφωνούμε σε όλα.

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

" ευνοησε " εγραψα...

Μα προφανως για τη διαιτησια στον ημιτελικο της Τουμπας, που ολο το συστημα προπαγανδας των βαζελογαυρων ξεκινησε την ιστορια περι χαλιφηδων και ειχε αποτελεσμα με ΤΙΣ σφαγες εναντιον μας τον επομενο μηνα.

Παρατηρητής ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για Κύζα: «Έγερνε το γήπεδο στην Τούμπα»!
Η ατάκα του παρατηρητή για τη διαιτησία του Κύζα στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και η απόφαση της ΚΕΔ να τον ξηλώσει από τους πίνακες τη νέα σεζόν

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Κύζα έπειτα από τη διαιτησία του στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα. Το δίδυμο της ΚΕΔ και συγκεκριμένα ο Σταύρος Τριτσώνης φέρεται να είναι αποφασισμένος να τον «τελειώσει» έπειτα από τα κραγαυλέα λάθη εις βάρος του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κύζας εάν δεν προκύψει κάτι δραματικό δε θα είναι στους πίνακες διαιτησίας της νέας σεζόν. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση της ΚΕΔ. Από εκεί πέρα, υπάρχει και η ομολογία του παρατηρητή διαιτησίας για όσα είδε στην Τούμπα που επιβεβαιώνει τον ντόρο που ξέσπασε μετά το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τη Livesport, σε τηλεφωνική επικοινωνία του Τριτσώνη με τον Σπυρόπουλο, «άκουσε από τον παρατηρητή του ημιτελικού να του λέει στο τηλέφωνο ότι με τις αποφάσεις που έπαιρνε στο ματς ο Κυζας «έγερνε το γήπεδο».
Μιλώντας στο KICK OFF του ΣΚΑΪ, ο καθηγητής διαιτησίας άφησε αιχμές για την... ξαφνική εξέλιξη του Έλληνα ρέφερι και τόνισε πως απαγορεύεται να είναι δηλωμένος στην Ένωση Δράμας, την ώρα που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη!
Αναλυτικά όσα είπε ο Βαρούχας
«Παρότι δεν είχε ιδιαίτερες διαιτητικές ικανότητες και παρουσία, σε ανύποπτο χρόνο είχε δυσανάλογη εξέλιξη. Εγινε διεθνής από συγκεκριμένα άτομα που ήταν στην ομοσπονδία... ΕΠΟ. Η Επιτροπή διαιτησίας τον επέλεξε για ένα τέτοιο αγώνα και δυστυχώς την εξέθεσε. Θα πρέπει όλοι να γνωρίζετε πως ενώ ο Κύζας φαίνεται σαν διαιτητής Δράμας, ωστόσο μένει και δουλεύει στη Θεσσαλονίκη. Κάτι που απαγορεύεται... Όλοι θα πρέπει να ανήκουν στις Ενώσεις που δουλεύουν και μένουν. Ολοι εκτός Λεκανοπεδίου είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν την Ένωση που μένουν ή δουλεύουν, με τον Κύζα αυτό δεν ισχύει... Όταν έχουμε 17 φάσεις από τη μία, 5-6 από την άλλη, κάντε τον συλλογισμό για να δείτε αν ένας διαιτητής που κάνει 30 λάθη σε ένα ματς είναι επιτυχών κι αν διαμόρφωσε αποτέλεσμα...»

Να και το μηνυμα απ'το γαυρετα, που για τους γνωστους δεν κανει καν αναφορα
Εκτός πινάκων έμεινε ο Κύζας, που είχε συζητηθεί για τα λάθη που έκανε στην περσινή ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 10 Αύγ 2017, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:Ας γινουν και οι εκλογες και ξανασυζηταμε.
Τι να σας πω ρε παιδια,με κουρασε ολο αυτο,οι περισσοτεροι δεν πιστευετε οτι αλλαζει κατι,για μενα προσωπικα αυτο ειναι κολλημα.
Οκ εχουμε τραβηξει τα μυρια οσα,αν και τωρα ομως δε βλεπετε φως στο τουνελ,δεν εχω να πω κατι αλλο.
Ευτυχώς η απάντηση είναι ήδη έτοιμη-γραμμένη και φυσικά Μπάνε δεν είναι μόνο προσωπική προς εσένα... 8-)

...........................................................................................................................................................

Καλά, μάς έπεισες με το καλημέρα!
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 12:13...

Καλά, μάς έπεισες με το καλημέρα!

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα διαιτητών και των βοηθών που θα είναι οι άρχοντες των αγώνων της Super League για την περίοδο που αρχίζει σε λίγες μέρες...

Σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται όπως γράφτηκε οι συνήθεις ύποπτοι, αλλά δεν έλειψαν και οι τρανταχτές εκπλήξεις! Καρατόμηση του Κύζα για λόγους που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει, εκτός και αν το νέο αφεντικό (Βίτορ Περέιρα), αφουγκράστηκε τους ανθρώπους του βάζελου και τον έστειλε σπίτι του... Όπως γίνεται αντιληπτό ... καλά ξεκινήσαμε!

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται ονόματα όπως του Αρετόπουλου, του Κομίνη (αν είναι δυνατόν!), καθώς και κάποιων βοηθών που τα τελευταία χρόνια μάς έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους με τις τραγελαφικές επιλογές τους, μεταξύ αυτών και ο Χούσκογλου που υπέδειξε ένα απίθανο οφ σάιτ στο ματς του ΠΑΟΚ στη Βέροια...

Με άλλα λόγια "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς".

Από Admin team Κατηγορία: Ποδόσφαιρο | Διάφορα
Ετικέτες πίνακες διαιτησίας

.......................................................................................................................................................

+ τις "ακαδημίες κορακιών" των ΠΟΚ-ΕΟ που προανέφερα...

+ το ότι...
simba έγραψε:...Οι αλλοι μπανε, ηταν σχεδον σιγουροι.
Συμπέρασμα: Στο χορτάρι θα τα δούμε όλα λοιπόν και θα τα κρίνουμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε-γίνεται... :geek:
Αλλά τουλάχιστον σκεπτικοί και υποψιασμένοι δεν μπορούμε με όλα αυτά να μην είμαστε, ασχέτως αισιοδοξίας... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”