Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18
οι άλλοι στο τοπικ του προπονητή ετοιμάζονται να του πετάξουν καλαμπόκια.... Και εσύ δεν φοβασε την ομάδα; είσαι εκτός κλίματος
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Ελλάδα έχεις ταλέντο
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χωρις πλακα,το σημερινο ροστερ ουτε με κομποτη δεν εμενε στην κατηγορια.
-
Χωρίς να θέλω να προδικάζω θα πω ότι από το μέχρι τώρα δείγμα των αγώνων, φιλικών και δύο επισήμων, ο προπονητής μας αν μη τι άλλο είναι μπερδεμένος. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να έχει το know how να φτιάξει την κατάσταση. Γιατί ομάδα με το ίδιο ρόστερ συν δύο εντεκαδάτες ποιοτικές προσθήκες το λιγότερο θα έπρεπε να φαίνεται δεμένη και όχι ασύνδετη. Ας παίξει στο φινάλε το σύστημα που θέλει όπως το έχει σκεφτεί μήπως δούμε και καταλάβουμε το πώς θέλει να παιζει η ομάδα και το τι. Γιατί μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει...
- Παλαιολόγος
ελπιζω να μην παρασυρθουν και οι ποιοτικοι μας παιχτες απο αυτο το χαλι!και τους καταπιει
γρηγορα χρειαζομαστε αλλαγη εικονας στο γκαζον
γρηγορα χρειαζομαστε αλλαγη εικονας στο γκαζον
Χθες απο ολα οσα διαβασαμε και τις φασεις απο την ΠΑΕ, ματια δεν βγαζαμε.... Και χωρις DNA... Και χωρις μεσο ορο ηλικιας 21.5 (και αυτο μαζι με τον 28χρονο Πασχαλακη και 28χρονο η ποσο ειναι Κλαους)Dimg4 έγραψε:το dna βγαζει ματια σημερα
Με 20 ακριβως μεσο ορο ηλικιας οι 9 βασικοι παιχτες εγω απαιτησεις δεν ειχα, απεναντι σε μια καλουτσικη ομαδα (θα το δειτε μεσα στη χρονια)
Αυτο δε σημαινει οτι δε παιξαμε χαλια, προφανως
Αυτο δε σημαινει οτι δε παιξαμε χαλια, προφανως
αστο ρε πετρο, μαμα το..
στα καγκελα ειναι ολοι να κραξουν..
χθες περπατουσαν λογω ζεστης, βαριων ποδιων που δεν εχουν ανοιξει, σημερα δεν ισχυει αυτο που οι μισοι παλι περπατανε και τα μπακ δεν ανεβαινουν ποτε..
Και εχεις και το εκπληκτικης εμπνευσης διδυμο κλαους-κουλουρη με τη μπαλα να μην πηγαινει στο κεντρο ποτε..
στα καγκελα ειναι ολοι να κραξουν..
χθες περπατουσαν λογω ζεστης, βαριων ποδιων που δεν εχουν ανοιξει, σημερα δεν ισχυει αυτο που οι μισοι παλι περπατανε και τα μπακ δεν ανεβαινουν ποτε..
Και εχεις και το εκπληκτικης εμπνευσης διδυμο κλαους-κουλουρη με τη μπαλα να μην πηγαινει στο κεντρο ποτε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 09 Αύγ 2017, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.