Μεταγραφές μπάσκετ 2017 - 2018
- paok_basket
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2017 - 2018
Δεν νομίζω να ήθελε κάποιος στον ΠΑΟΚ τον Αθηναίου.. Είναι φανερό ότι ήθελαν να μας μπλέξουν για να ανέβει η τιμή..
Για τον Kenny Boynton γράφτηκε.. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά από την μία ο Lowery, από την άλλη αυτός, φαίνεται ότι ψάχνουμε κάτι στο επίπεδο του Dillard, αλλά και στο στιλ του...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=afKAAbGiotU&t=83s[/youtube]
Για τον Kenny Boynton γράφτηκε.. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά από την μία ο Lowery, από την άλλη αυτός, φαίνεται ότι ψάχνουμε κάτι στο επίπεδο του Dillard, αλλά και στο στιλ του...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=afKAAbGiotU&t=83s[/youtube]
- Vasilis pap
Ρε σεις πόσο πιθανό είναι να φέρουμε τον boyton? Δεν είναι αρκετά ακριβός για εμάς? Στην Νίζνι είχε 14 πόντους μέσο όρο ανά ματς. Καθαρό 2ρι είναι. Σκόρερ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Δεν ξέρω πόσο στέκει αυτο που έγραψαν στο png ότι κάναμε πρόταση για 110000 και ζητάει αυτός περίπου 140000.Ως εναλλακτική λύση αναφέρουν τον Ντεμοντέ Χαρπερ.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
scorer+scorer στο back court = καταστροφή. μου το μαθε ο Andrew Wiles οταν πίναμε μπύρες στην μπυραρία απέναντι από το κτίριο του Hadid.
- desperando
- Επικοινωνία:
- desperando
- Επικοινωνία:
palok έγραψε:scorer+scorer στο back court = καταστροφή. μου το μαθε ο Andrew Wiles οταν πίναμε μπύρες στην μπυραρία απέναντι από το κτίριο του Hadid.
Πάνε πες το αυτό στο γκολτεν Στέιτ.
Θα μου πεις τι συγκρίνω.
Φυσικά και δεν κάνω συγκρίσεις απλά καταδεικνύω ότι όλα είναι σχετικά.
Πως έρχονται αυτοί οι ποντοι, πόσο θέλει την μπάλα στα χέρια ο καθένας κτλ.
Πάντως σίγουρα συμφωνώ ότι το να πάρεις δύο ολόιδιους παίκτες όπως μοιάζει να είναι ο Boynton με τον ντιλλαρντ και να τους βάλεις να παίξουν μαζί δεν είναι και η πιο σοφή αποφαση
Προσωπικά θα ήθελα έναν παίκτη σαν τον γουλιαμς της Μπούντουτσνοστ,αν όχι τον ιδιο
Ο Ουίλιαμς έχει καιρό που υπέγραψε στη Σολέ.
Μερικά πραγματάκια που έμαθα χτες:
1. To μπάτζετ θα είναι γύρω στα 800 χιλιάρικα. Τσοντάρει ο ρώσος και φέτος είμαστε πιο χαλαρά με τα χρέη.
2. Οι αμερικανοί που κοιτάμε και παίρνουμε φέτος είναι όλοι κοντά στο 100άρικο σε αντίθεση με τις άλλες χρονιές που ήταν στο 50άρικο.
3. Τον Μουράτο δε τον πήραν τελικά γιατί στις ίδιες θέσεις έχουμε τους 2 πιτσιρικάδες Καραμανώλη και Παπαδόπουλο, που θέλουν να τους δώσουν ευκαιρίες.
4. Ο Κλάντον ήθελε να μείνει και μπορούσαμε να τον κρατήσουμε, αλλά δε τον ήθελε ο Παπαθεοδώρου, γιατί θέλει να παίξει πιο γρήγορα και με pick 'n' roll.
5. H ανακοίνωση του Χαραλαμπόπουλου αργεί, γιατί θέλουν να πέσει κοντά με του Μπόιντον που προσπαθούν να κλείσουν για να μην υπάρχουν πολλές αντιδράσεις.
6. Ο Καρράς μάλλον θα είναι ο 5ος μας ψηλός.
Μερικά πραγματάκια που έμαθα χτες:
1. To μπάτζετ θα είναι γύρω στα 800 χιλιάρικα. Τσοντάρει ο ρώσος και φέτος είμαστε πιο χαλαρά με τα χρέη.
2. Οι αμερικανοί που κοιτάμε και παίρνουμε φέτος είναι όλοι κοντά στο 100άρικο σε αντίθεση με τις άλλες χρονιές που ήταν στο 50άρικο.
3. Τον Μουράτο δε τον πήραν τελικά γιατί στις ίδιες θέσεις έχουμε τους 2 πιτσιρικάδες Καραμανώλη και Παπαδόπουλο, που θέλουν να τους δώσουν ευκαιρίες.
4. Ο Κλάντον ήθελε να μείνει και μπορούσαμε να τον κρατήσουμε, αλλά δε τον ήθελε ο Παπαθεοδώρου, γιατί θέλει να παίξει πιο γρήγορα και με pick 'n' roll.
5. H ανακοίνωση του Χαραλαμπόπουλου αργεί, γιατί θέλουν να πέσει κοντά με του Μπόιντον που προσπαθούν να κλείσουν για να μην υπάρχουν πολλές αντιδράσεις.
6. Ο Καρράς μάλλον θα είναι ο 5ος μας ψηλός.
Ντρεπονται να τον ανακοινωσουν τον δανεικο που ειναι κλεισμενος εδω και μηνα...αυτο τα λεει ολα για αυτη την κινηση.
Κατα τ'αλλα τον Καρρα τι να τον κανουμε?Οποιος ειδε u20 καταλαβαινει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να σταθει στην Α1 αυτη τη στιγμη ουτε σαν 5ος.Αν δεν πηραν τον Μουρατο γιατι θελουν να προωθησουν τον Καραμανωλη να κανουν το ιδιο με τον Καμπουριδη.Η φροντ λαιν δεν μου γεμιζει το ματι.Μαργαριτης παταει τα 35,Χρυσικοπουλος ξεκινησε καλα και μετα θυμισε το αιωνιο ταλεντο.Χαραλαμποπουλος υποτιθεται οτι θα παιξει στο 4 αλλα ειναι τεραστιο ερωτηματικο ποσο μπορει να σταθει εκει σε επιπεδο ανδρων..Υπαρχει μια κενη θεση ξενου.Συντομα θα καταλαβουν οτι πρεπει να τη χρησιμοποιησουν γιατι με αυτη την 5αδα ψηλων δεν βγαινει η χρονια.
Κατα τ'αλλα τον Καρρα τι να τον κανουμε?Οποιος ειδε u20 καταλαβαινει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να σταθει στην Α1 αυτη τη στιγμη ουτε σαν 5ος.Αν δεν πηραν τον Μουρατο γιατι θελουν να προωθησουν τον Καραμανωλη να κανουν το ιδιο με τον Καμπουριδη.Η φροντ λαιν δεν μου γεμιζει το ματι.Μαργαριτης παταει τα 35,Χρυσικοπουλος ξεκινησε καλα και μετα θυμισε το αιωνιο ταλεντο.Χαραλαμποπουλος υποτιθεται οτι θα παιξει στο 4 αλλα ειναι τεραστιο ερωτηματικο ποσο μπορει να σταθει εκει σε επιπεδο ανδρων..Υπαρχει μια κενη θεση ξενου.Συντομα θα καταλαβουν οτι πρεπει να τη χρησιμοποιησουν γιατι με αυτη την 5αδα ψηλων δεν βγαινει η χρονια.
- desperando
- Επικοινωνία:
Μια χαρά βγαίνει με αυτούς τους ψηλούς.
Από 25 λεπτά μ.ο οι δύο ξένοι και τα υπόλοιπα 30 να μοιράζονται σε χρυσικοπουλο, Μαργαρίτη και Χαραλαμποπουλο.
Το λάθος για μένα είναι αν τελικά καταλήξουν στον μποιντον και όχι σε κάποιον ασσο ασσο
Από 25 λεπτά μ.ο οι δύο ξένοι και τα υπόλοιπα 30 να μοιράζονται σε χρυσικοπουλο, Μαργαρίτη και Χαραλαμποπουλο.
Το λάθος για μένα είναι αν τελικά καταλήξουν στον μποιντον και όχι σε κάποιον ασσο ασσο
και μενα δεν με ψηνει αυτος ο Μποιντον..ειναι κοντος,αδυνατος,εχει ενα περιεργο στυλ που σουταρει.Δλδ αν ειναι να δωσουν 120 χιλιαρικα δεν μπορουν να βρουν κατι καλυτερο?και καμια σχεση με πλει μεικερ..ουτε καν κομπο δεν τον λες.
έχει δεί κανείς να παίζει ο χαραλαμπό 4 εκτός από τους μικρούς τους οποίους τους περισσότερους περνάει σε ύψος? διαβάζω και από παναθηναικούς δημοσιογραφους οτι μπορει και στο 3 και στο 4. Αν αυτός ο παίκτης κάνει καριέρα στο 4, εγώ θα κρεμάσω τα πτυχία μου.
McCarthy έγραψε:1. To μπάτζετ θα είναι γύρω στα 800 χιλιάρικα. Τσοντάρει ο ρώσος και φέτος είμαστε πιο χαλαρά με τα χρέη.
ε τότε είναι μ@λ@κες. τους ειχα έτοιμους 6 αμερικανάκια μούρλια. και ήμουνα και θεςς τόσο καιρό θα κανα την προεργασία μου. Φτού σας, έχασα και την προμήθεια από τους φίλοι μου τους μανατζαρέοι.
PS: από την άλλη δεν είναι λίγο κουφό να χεις 800 και να μην μπορείς να χτυπήσεις έναν εκ των αθηναίου, κατσίβελη, τσαιρέλη, καββαδά?
που μπορει να κανει καριερα ο Χαραλαμποπουλος τελικα?Γιατι ουτε τα ποδια και την ταχυτητα 3αριου εχει ουτε την δυναμη 4αριου?Εγω τον φανταζομαι σαν μια χειροτερη εκδοση του Βεζενκοφ στους ανδρες..ενα αργο τεσσαρι με καλο σουτ.
- paok_basket
dtown έγραψε:Ντρεπονται να τον ανακοινωσουν τον δανεικο που ειναι κλεισμενος εδω και μηνα...αυτο τα λεει ολα για αυτη την κινηση.
Δηλαδή αν ντρέπονται να τον ανακοινώσουν, η λύση είναι να περιμένουν; Μετά δεν θα ντρέπονται;;; Τι λογική είναι αυτή;
Είμαστε τόσο... ΠΑΟΚ που οι μισοί γκρινιάζουμε για το οτι θα έρθει ο Χαραλαμπό και οι αλλοι μισοί για το ότι αργεί να ανακοινωθεί..
Η τρέλα βέβαια είναι, ότι μερικοί γκρινιάζουν και για τα δύο..

Στον βάζελο κολλάει το θέμα.. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει με εμας εδώ και ενα μήνα, ο βάζελος πριν μια εβδομάδα.. Μπορεί να είναι διακοπές ο Τράκης και να μην τον βρισκουν να υπογράψει..
- desperando
- Επικοινωνία:
palok έγραψε:έχει δεί κανείς να παίζει ο χαραλαμπό 4 εκτός από τους μικρούς τους οποίους τους περισσότερους περνάει σε ύψος? διαβάζω και από παναθηναικούς δημοσιογραφους οτι μπορει και στο 3 και στο 4. Αν αυτός ο παίκτης κάνει καριέρα στο 4, εγώ θα κρεμάσω τα πτυχία μου.
Στον βαζελο στην Ελλάδα έχει παίξει παρα πολλά λεπτά στο 4.
Ποσταρε ακόμα και μαυρακια πιο αθλητικά απ αυτόν,αλλά περισσότερο όταν έπαιζε 4 παίζαν μαζί του οικονομικού εν ποπ.
Υγ πραγματικά μοιάζει πάρα πολύ με βεζενκοφ