Στο τελευταίο 20λεπτο επισης μπηκε και ο "φρεσκος" σαχοφ αντι του κανιας, που δεν καταφερε να δωσει την παραμικρη πνοη (και στο τελος, παλι καποιοι μιλουσαν μονο για μετριοτατο τσιμι

Έτσι όπως τα λες είναι,το ποδόσφαιρο δεν είναι πυρηνική φυσική γιατί ακόμα και εκεί διέπονται κανόνες και απαραβατοι νόμοι.rainmaker έγραψε:".
Το ποδόσφαιρο είναι σύνθετο πράγμα αλλά η επιλογή προπονητή και παικτών δεν είναι πυρηνική φυσική οπότε τις θεωρίες για φοβερές και τρομερές έρευνες σε βάθος ώστε να φέρεις τον .. Στανογεβιτς να με συμπαθατε αλλά τις βρίσκω και λίγο αστείες.
.
Προς το παρον την βγαζει στα νησια μας. Τον ειδα πριν λιγες μερες στην Αλονησσο με την οικογενεια του.simba έγραψε:Χεχε, δυσκολα...
Οχι απλα, ο σκυλος που λεμε..
Υ.Γ. δν εκανε και καμια συνεντευξη ο βλανταν σε καμια σερβια, να πάρουμε μια γευση για το τι έγινε περιπου..
Ειναι και μια αλλη ομαδα με ασπρομαυρα.... τι Σαντος εφερε, τι Στεφενς εφερε, αλλα τιτλο μετα απο 14 χρονια πηρε με προπονητη εναν πρωτοεμφανιζομενο.desperando έγραψε:Έτσι όπως τα λες είναι,το ποδόσφαιρο δεν είναι πυρηνική φυσική γιατί ακόμα και εκεί διέπονται κανόνες και απαραβατοι νόμοι.rainmaker έγραψε:".
Το ποδόσφαιρο είναι σύνθετο πράγμα αλλά η επιλογή προπονητή και παικτών δεν είναι πυρηνική φυσική οπότε τις θεωρίες για φοβερές και τρομερές έρευνες σε βάθος ώστε να φέρεις τον .. Στανογεβιτς να με συμπαθατε αλλά τις βρίσκω και λίγο αστείες.
.
Το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο περίεργο, με πράγματα που συνεχώς σε εκπλήσσουν.
Πχ Ρεάλ Μαδρίτης. Παίρνει τον Μουρίνιο προπονητή,τον σπέσιαλ 1,τον άνθρωπο των τίτλων και δεν χορτενει φαπες και έρχεται ο Ζιντάν με μηδενική εμπειρία,ένα τεράστιο στοίχημα ( μιας και μας αρέσει να χρησιμοποιηουμε πολύ αυτή τη λέξη) και κάνουν Μπακ του Μπακ σε Τσου Λου.
Τι να γράψεις και τι να πεις για το ποδόσφαιρο?
Τι είναι σωστό και τι λάθος?
Πραγματικά το μόνο που μπορεί κανείς να πει είναι ότι όλα στο χορτάρι φαίνονται