Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από simba »

Στο τέλος, ολη η ομαδα κουραστηκε και γυρισαν πισω.
Στο τελευταίο 20λεπτο επισης μπηκε και ο "φρεσκος" σαχοφ αντι του κανιας, που δεν καταφερε να δωσει την παραμικρη πνοη (και στο τελος, παλι καποιοι μιλουσαν μονο για μετριοτατο τσιμι :lol: )
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μια χαρά (εντάξει ψιλοχάλια, αλλά βλεπόταν τουλάχιστον) ήταν η ομάδα μέχρι την αλλαγή του Μπίσεσβαρ. Βγήκε ο Ολλανδός εκεί γύρω στο 65, χάθηκαν οι ισοροπίες, μπήκε εκεί ο Κάμπος που δεν είναι δεκάρι, χάσαμε 30 μέτρα στο γήπεδο και μέχρι το 85 δεν πατήσαμε την μπάλα κάτω. Συμφωνώ για τον μετριότατο Τσίμιροτ.

Ήταν μια λάθος επιλογή, ας μην βάζουμε δικαιολογίες μπροστά από το οτιδήποτε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Καταλαβαινω τι λες, αλλα δε μπορούσε να γινει και αλλιως..
Δε νομίζω οτι προκειται για δικαιολογια η κουραση του Μπις και ολης της ομαδας, αυγουστο μηνα σε γηπεδο καμινι..
Επισης, οταν ερχεται η κουραση, το να οπισθοχωρησεις (τετοια εποχη) με το 2-0 υπερ σου, ειναι φυσικο και θα συνεβαινε ακομα και με μπισε μεσα..

Αν έμπαινε ενας δυναμικος κεντρωος, ικανος να δωσει πνοη, τρεξιματα και καλες επιθετικες αμυνες σε υψηλή ενταση και διαρκεια, δε θα αισθανομασταν τέτοια πίεση ουτε θα οπισθοχωρουσαμε τοσο πολυ..
Και αυτο ειναι το στορυ σε πολλα ματς..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αν εμπαινε π.χ.ο ελ καντουρι...
Χαχαχαχαχα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Sic έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με το να γράφω κατεβατα και απόψεις και έχω κουραστει
Δεν θα ασχοληθώ να κάτσω να εξηγήσω τι εννοώ με το "κριτιρια" και "διαδικασία επιλογής".

Το ποδόσφαιρο είναι σύνθετο πράγμα αλλά η επιλογή προπονητή και παικτών δεν είναι πυρηνική φυσική οπότε τις θεωρίες για φοβερές και τρομερές έρευνες σε βάθος ώστε να φέρεις τον .. Στανογεβιτς να με συμπαθατε αλλά τις βρίσκω και λίγο αστείες.

Ο ΠΑΟΚ εψαχνε προπονητή σχετικά φτηνο, διαχειρισιμο δηλαδή όχι βεντέτα και με μια κάποια προοπτική.

Δέκα μέρες είχαμε παπαριές για το αν θέλει να φύγει ο Ίβιτς και αν τον πείσουμε να μείνει.

Πως είναι δυνατόν να θέλει να τον διώξει ο Σαββίδης και να μην τελειώσει άμεσα το θέμα με τη λήξη των πλευ οφ;

Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε έγκαιρη και καλη έρευνα για αντικαταστάτη και για αυτό τον λόγο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ.

Εν τέλει έφερε έναν άνθρωπο που ούτε το άκουσμα του ευχαρίστησε κανέναν ούτε και η μέχρι τώρα εικόνα του μας καθησυχάζει.

Ως φυσιογνωμία ο Στανογεβιτς μου είναι πραγματικά πολύ συμπαθής.

ΜΑΚΑΡΙ να παίξει μπάλα η ομάδα και να χαιρόμαστε όλοι.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Χεχε, δυσκολα...

Οχι απλα, ο σκυλος που λεμε..

Υ.Γ. δν εκανε και καμια συνεντευξη ο βλανταν σε καμια σερβια, να πάρουμε μια γευση για το τι έγινε περιπου..
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

Θεωρω οτι χρειαζεται ενα χρονικο διαστημα μεχρι ο προπονητης να περασει την φιλοσοφια του στους παιχτες.Ο ΠΑΟΚ εδω και πολλα χρονια δεν επαιξε επιθετικο ποδοσφαιρο(εκτος απο ελαχιστο διαστημα περσι) οποτε δεν ειναι ευκολο ουτε για τον προπονητη,ουτε για τον συλλογο να εφαρμοσει αυτο το στυλ αμεσα.
Στα ματς που εχω δει ως τωρα,εχω παρατηρησει οτι οι γραμμες της ομαδας ειναι αρκετα μεγαλες και ετσι φαινεται η ομαδα κομμενη στα δυο.Ειμαι σιγουρος οτι ο προπονητης ξερει καλυτερα απο μενα και απο τον καθενα μας το προβλημα της ομαδας και θα το βελτιωσει.Ας στηριξουμε μια χρονια απο την αρχη ετσι για την αλλαγη και βλεπουμε στην πορεια πως τα εξελιχθει αυτο.Ουτε ο Ολυμπιακος εχει κατι το αξιολογο,στα ιδια ειμαστε κατα τη γνωμη μου.
Αλλα το πιστευω οτι φετος θα παρουμε πρωταθλημα(αν κλεισουν οι μεταγραφες που ακουγονται). :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

rainmaker έγραψε:".

Το ποδόσφαιρο είναι σύνθετο πράγμα αλλά η επιλογή προπονητή και παικτών δεν είναι πυρηνική φυσική οπότε τις θεωρίες για φοβερές και τρομερές έρευνες σε βάθος ώστε να φέρεις τον .. Στανογεβιτς να με συμπαθατε αλλά τις βρίσκω και λίγο αστείες.

.
Έτσι όπως τα λες είναι,το ποδόσφαιρο δεν είναι πυρηνική φυσική γιατί ακόμα και εκεί διέπονται κανόνες και απαραβατοι νόμοι.

Το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο περίεργο, με πράγματα που συνεχώς σε εκπλήσσουν.
Πχ Ρεάλ Μαδρίτης. Παίρνει τον Μουρίνιο προπονητή,τον σπέσιαλ 1,τον άνθρωπο των τίτλων και δεν χορτενει φαπες και έρχεται ο Ζιντάν με μηδενική εμπειρία,ένα τεράστιο στοίχημα ( μιας και μας αρέσει να χρησιμοποιηουμε πολύ αυτή τη λέξη) και κάνουν Μπακ του Μπακ σε Τσου Λου.

Τι να γράψεις και τι να πεις για το ποδόσφαιρο?
Τι είναι σωστό και τι λάθος?
Πραγματικά το μόνο που μπορεί κανείς να πει είναι ότι όλα στο χορτάρι φαίνονται
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

simba έγραψε:Χεχε, δυσκολα...

Οχι απλα, ο σκυλος που λεμε..

Υ.Γ. δν εκανε και καμια συνεντευξη ο βλανταν σε καμια σερβια, να πάρουμε μια γευση για το τι έγινε περιπου..
Προς το παρον την βγαζει στα νησια μας. Τον ειδα πριν λιγες μερες στην Αλονησσο με την οικογενεια του.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αυτο το κολλημα σου με το αηδιαστικο 4-4-2 ρε παιδι μου...
Θα μας κοστισει 100%

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

το 442 δεν υπαρχει σαν συστημα..η αλλαζουμε η βουλιαζουμε!αν δεν ξερεις το 4231 καλο ειναι να την κανεις..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Σκέφτομαι να γράφω κάθε 3 και λίγο "ακόμα εδώ είναι αυτός;" αλλά το κρατάω για το τοπικ του Βιειρινια.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

desperando έγραψε:
rainmaker έγραψε:".

.
Έτσι όπως τα λες είναι,το ποδόσφαιρο δεν είναι πυρηνική φυσική γιατί ακόμα και εκεί διέπονται κανόνες και απαραβατοι νόμοι.

Το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο περίεργο, με πράγματα που συνεχώς σε εκπλήσσουν.
Πχ Ρεάλ Μαδρίτης. Παίρνει τον Μουρίνιο προπονητή,τον σπέσιαλ 1,τον άνθρωπο των τίτλων και δεν χορτενει φαπες και έρχεται ο Ζιντάν με μηδενική εμπειρία,ένα τεράστιο στοίχημα ( μιας και μας αρέσει να χρησιμοποιηουμε πολύ αυτή τη λέξη) και κάνουν Μπακ του Μπακ σε Τσου Λου.

Τι να γράψεις και τι να πεις για το ποδόσφαιρο?
Τι είναι σωστό και τι λάθος?
Πραγματικά το μόνο που μπορεί κανείς να πει είναι ότι όλα στο χορτάρι φαίνονται
Ειναι και μια αλλη ομαδα με ασπρομαυρα.... τι Σαντος εφερε, τι Στεφενς εφερε, αλλα τιτλο μετα απο 14 χρονια πηρε με προπονητη εναν πρωτοεμφανιζομενο.

Rain, τις θεωριες για φοβερες και τρομερες ερευνες σε βαθος καλα κανεις και τις βρισκεις αστειες, αλλα δεν ειδα κανεναν να λεει κατι τετοιο.
Σχετικα με τη "διαδικασια προσληψης" που ανεφερες, οσο κι αν σκεφτηκα τι μπορει να εννοεις, δεν μπορεσα να καταληξω αλλου παρα στις φημες περι Βουκιτς κλπ οι οποιες να με συμπαθας αλλα ειναι αρδιες ολκης και ειναι γελοιο να κρινουμε την ομαδα με βαση αυτες.

Σχετικα με τα κριτηρια, αποδεικνυεται συνεχως στο ποδοσφαιρο οτι το πλουσιο βιογραφικο δεν εξασφαλιζει επιτυχια, ουτε η απουσια του κανει βεβαιη την αποτυχια. Οποτε το να κρινουμε βασει βιογραφικου και ονοματος δεν ειναι σοφο. Μιλας παλι για κριτηρια αλλα και παλι παρουσιαζεις ως γεγονοτα πραγματα που ειναι απλα υποθεσεις σου: "Ο ΠΑΟΚ εψαχνε προπονητή σχετικά φτηνο, διαχειρισιμο...". Αυτο το λες εσυ. Μπορει και οντως να ειναι ετσι. Αν ομως δεν ειναι ετσι και εχουν αλλους λογους για τους οποιους τον εμπιστευονται, δεν ειναι υποτιμητικο αυτο που δηλωνεις; Ας μην υποτιμαμε την ομαδα σε καθε ευκαιρια, βασιζομενοι μονο σε υποθεσεις, αυτο λεω.

Ουτε εγω ρε αδερφε αρχισα να πανηγυριζω με το ονομα του Στανογεβιτς, ουτε και βλεπω κατι που να με μαγευει ως τωρα. Αλλα ειναι παρα πολυ νωρις για να βγαζουμε τετοιον αρνητισμο ("ειναι ακαταλληλος και θα μας χαιρετισει συντομα").
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Συμφωνώ απολύτως.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ δεν είπα πουθενά ότι είναι στάνταρ ακατάλληλος και θα μας χαιρετίσει σύντομα. Είπα πως αυτό διακρίνω ως κλίμα στις τάξεις ανθρώπων π είναι τριγύρω απ την ομάδα.

Εγώ προσωπικά ευχήθηκα να παίξει μπάλα η ομάδα και όλα να πάνε καλά.

Και ξαναλέω το θέμα μου το έχω με το σκεπτικό και τα αντανακλαστικά επιλογής του Στανογεβιτς και όχι με τον ίδιο.

Διότι το ίδιο κακό περιβάλλον είναι που δεν θα βάλει φρένο σε δοκιμες, αλχημείες και εναλλακτικά συστήματα λες και παίζουμε τουρνουά σε 10 μέρες και όχι πρωταθλημα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”