Η πιο λογικη εξηγηση ειναι αυτη...Αρα ισως δεν μιλαει για αμυντικο...Σωστος ο The_Stalker!!!!The_Stalker έγραψε:Ρε γίγαντες, βαρύ είναι το 5 επειδή το είχε ο Γκαρσία. Και λέει ότι είναι ελεύθερο, αλλά όχι για πολύ ακόμα.

Η πιο λογικη εξηγηση ειναι αυτη...Αρα ισως δεν μιλαει για αμυντικο...Σωστος ο The_Stalker!!!!The_Stalker έγραψε:Ρε γίγαντες, βαρύ είναι το 5 επειδή το είχε ο Γκαρσία. Και λέει ότι είναι ελεύθερο, αλλά όχι για πολύ ακόμα.
Καμιά μούτζα μη φάμε μόνο.obanebane έγραψε:O Zαμπαρανο ολα τα χρονια στην Αιντραχτ φοραγε το 5.
Ειλικρινά δεν κατανοώ το κόλλημά σου να προκαλείς και να προσβάλλεις τους συνοπαδούς σου που δεν έχουν την ίδια πολιτική άποψη με σένα. Επαναλαμβάνεσαι κουραστικά.eorptol1 έγραψε:Μπα ο πετρωτος έχει αυτό το χάρισμα και ο κουληςjibbie έγραψε:ο ζαμπρανο οπου πηγε (εκτος ρουμπιν νομιζω) φορουσε το 5. ο georgiss εννοει οτι ερχεται ο ζαμπρανο με αλλα λογια..απλα τον ξεχναμε οπως ειπα μια και ο georgiss οτι γραφει στο instagram το γκαντεμιαζει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεωρώ πως ΝΑΙ!KOSTAS54 έγραψε:Μήπως ο Ελ είναι προσθήκη για το 442?
Απ οτι ειχα ψαξει στο transfermarkt,να θυμισω οτι βγηκε σαββατο πρωι η ειδηση απο Ιταλια,ο καντουρι εχει τα πιο πολλα ματς ως δεκαρι και αμεσως μετα ως 8. Νομιζω οτι θα παει για δυο θεσεις.το ολο ζητημα ειναι να ανεβει η μπαλα σωστα και γρηγορα και θεωρω πως αυτο το εχει.Sera4 έγραψε:ο μαροκινος σπανια στη ζωη του εχει παιξει σε πιο πισω θεσεις απο τη μεσοεπιθετικη γραμμη...
η κινηση για αποκτηση του εχει λογικη, με την εννοια οτι οταν λειπει ο μπισεσβαρ η ομαδα δεν μπορει να κυκλοφορησει τη μπαλα ουτε απεναντι σε κωνους προπονησης...
αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι για τη θεση 8 συμβιβαστηκαμε με τους υπαρχοντες, οποτε η ενισχυση στο 10 ηταν απαραιτητη...αν πλαισιωθει το κεντρο και με ενα 6αρι ποιοτητας (που πλεον ειμαι αισιοδοξος οτι παμε για 2 προσθηκες στον αξονα) τοτε θα ειμαστε πολυ καλα...αλλιως λιγα πραγματα θα αλλαξουν...
εχει μεγαλο ενδιαφερον να δουμε πως θα ολοκληρωθει το ροστερ παντως :ugeek:
Να πεις προσβάλλα πετρωτο και κουλη προσωπικά ναι..... Δεν προσβάλλα καμιά παράταξη.... Στο θέμα της γκαντεμιάς είναι γνωστοί Γκαντεμηδες και οι δύο.....KOSTAS54 έγραψε:Ειλικρινά δεν κατανοώ το κόλλημά σου να προκαλείς και να προσβάλλεις τους συνοπαδούς σου που δεν έχουν την ίδια πολιτική άποψη με σένα. Επαναλαμβάνεσαι κουραστικά.eorptol1 έγραψε:Μπα ο πετρωτος έχει αυτό το χάρισμα και ο κουληςjibbie έγραψε:ο ζαμπρανο οπου πηγε (εκτος ρουμπιν νομιζω) φορουσε το 5. ο georgiss εννοει οτι ερχεται ο ζαμπρανο με αλλα λογια..απλα τον ξεχναμε οπως ειπα μια και ο georgiss οτι γραφει στο instagram το γκαντεμιαζει
Είδες κάποιον να ασχολείται με πολιτικό της αντίθετης πλευράς προσβλητικά ή θεωρείς ότι αυτοί που πιστευεις είναι αψεγάδιαστοι?
Noμίζω είσαι υπερβολικός λίγο, άλλωστε βάζει και πετρωτό στην εξίσωση. Επίσης το συγκεκριμένο επίθετο χρησιμοποιείτε ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Δεν χαρακτηρίζει όλη τη δεξιά αλλά τον υποτακτικό του πρεζέμπορα, ποιο το θέμα? Τέλος με τα οφ τοπικ απο μένα. Με καντούρι και ζαμπράνο είμαι πολύ αισιόδοξος, μακάριKOSTAS54 έγραψε:Ειλικρινά δεν κατανοώ το κόλλημά σου να προκαλείς και να προσβάλλεις τους συνοπαδούς σου που δεν έχουν την ίδια πολιτική άποψη με σένα. Επαναλαμβάνεσαι κουραστικά.eorptol1 έγραψε:Μπα ο πετρωτος έχει αυτό το χάρισμα και ο κουληςjibbie έγραψε:ο ζαμπρανο οπου πηγε (εκτος ρουμπιν νομιζω) φορουσε το 5. ο georgiss εννοει οτι ερχεται ο ζαμπρανο με αλλα λογια..απλα τον ξεχναμε οπως ειπα μια και ο georgiss οτι γραφει στο instagram το γκαντεμιαζει
Είδες κάποιον να ασχολείται με πολιτικό της αντίθετης πλευράς προσβλητικά ή θεωρείς ότι αυτοί που πιστευεις είναι αψεγάδιαστοι?
Σόρρυ κιόλας, αλλά σιγά την προσβολή, Κώστα. Για όνομα δηλαδή. Δε νομίζω ότι την όποια πρόβλεψη του κ.μητσοτακη του τζούνιορος για πρόκριση της Πάρι εναντίον της Μπαρτσελόνα μπορείς να την χαρακτηρίσεις πρόκληση. Διότι συγκεκριμένα σε αυτό αναφέρεται. Ο κ.μητσοτακης πάλι, τουλάχιστον σε ο,τι αφορά στα του ΠΑΟΚ, που μας ενδιαφέρουν ως επί το πλείστον εδώ, θεωρώ τουλάχιστον, έχει υπάρξει εδώ και καιρό πραγματικά προκλητικός. Κι ο ίδιος και τα τσιράκια του.KOSTAS54 έγραψε:Ειλικρινά δεν κατανοώ το κόλλημά σου να προκαλείς και να προσβάλλεις τους συνοπαδούς σου που δεν έχουν την ίδια πολιτική άποψη με σένα. Επαναλαμβάνεσαι κουραστικά.eorptol1 έγραψε:Μπα ο πετρωτος έχει αυτό το χάρισμα και ο κουληςjibbie έγραψε:ο ζαμπρανο οπου πηγε (εκτος ρουμπιν νομιζω) φορουσε το 5. ο georgiss εννοει οτι ερχεται ο ζαμπρανο με αλλα λογια..απλα τον ξεχναμε οπως ειπα μια και ο georgiss οτι γραφει στο instagram το γκαντεμιαζει
Αυτό κατάλαβες? Δυστυχώς τόσο φτάνει το μυαλό σου. Επίσης βλέπω υψηλό αίσθημα σεβασμού στην αντίθετη άποψη. Φαντάζομαι οι συντονιστές έχουν τον λόγο.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Πτολεμαΐδα, όταν προσβάλεις κάποιον προσβάλεις και τα σκυλιά του,το νου σου...