Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- Γιώργος Μάτζου 4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
8 στη Γερμανία και 20 στον ΠΑΟΚ Εθνικη δε γνωριζωMagpies4 έγραψε:7 δεν φοράει και ο Αντελίνο;

- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Μήπως επίκειται πώληση;barlow4 έγραψε:χρειαζομασταν 8αρι?πολλοι δε μαζευτηκαν στο κεντρο κ μπροστα?
- sourmenetes
- Moderator
ρε ως γνωστο το 7 ειναι ο αριθμος του ψευτη, μάγκες αν παιρνουμε τον ελ καντουρι για 8 αρι τοτε η χρονια ειναι δική μας καθως θα δούμε μεγάλη μπάλα..
αυτα ειναι
χιλια μακαρι να ισχύουν
...
η γαματη στιγμή που μπαίνεις paokmania μετά απο 2 ώρες με την βεβαιότητα οτι θα διαβάσεις 2-3 χαζοποστ για κανα γλυκο η πααχαλάκη και βλέπεις + 3 σελιδες και σου τρέχουν τα σάλια

αυτα ειναι
χιλια μακαρι να ισχύουν
...
η γαματη στιγμή που μπαίνεις paokmania μετά απο 2 ώρες με την βεβαιότητα οτι θα διαβάσεις 2-3 χαζοποστ για κανα γλυκο η πααχαλάκη και βλέπεις + 3 σελιδες και σου τρέχουν τα σάλια

Μπαααα απλά γεμίζειςΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Μήπως επίκειται πώληση;barlow4 έγραψε:χρειαζομασταν 8αρι?πολλοι δε μαζευτηκαν στο κεντρο κ μπροστα?
Το είχα γράψει πριν κανα μήνα ότι ντελικάτο παίκτη στο κέντρο θα πάρουμε, για να κουβαλάει (κρατάει) μπάλα. Πιστεύω ότι ο Μαροκινός είναι κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω ότι ο Σταν ζητάει αμυντικό χάφ. Ο άλλος θα είναι ο σέντερ μπακ.
- sourmenetes
- Moderator
- Vasilis pap
Ελ καντουρι ζαμπρανο Βιερίνια εσιτι και χύνωωωω[FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για έναν συγκεκριμένο και ΜΟΝΟ θα έκανε τέτοιο post ο Γιωργάκης... Μπορεί να έρχεται ο Μαροκινός σύμφωνα με τους ΑΡΔ αλλά για άλλον χτυπά η καμπάνα...

Γιατί πιστεύω ότι δεν θα παρθεί: το πρόβλημα που έχουμε δεί ότι η ομάδα εκτίθεται στο κέντρο και μπροστά από τα σέντερ μπακ έχει να κάνει με το πούλημα μπάλας (ή την αδυναμία να κρατήσουμε μπάλα ύπο πίεση). Φυσικά λείπει ένας ακόμα καθαρός αμυντικός χάφ με όγκο, αλλά πιστεύω ο Σταν βλέπει Κάνιας, Σακχοφ, Τσίμιροτ και Κάτσε σαν παίκτες πού μπορούν να παίξουν (και) σαν εξάρια. Ένα καλό 8αρο 10άρι τον καλύπτει. Νομίζω υπάρχει βάση στο παραπάνω αν δούμε πώς παίζει η ομάδα με ή χωρίς τον Μπίσε.sourmenetes έγραψε:Λογικα θα παρθει και αμυντικο χαφ.
Δεν φοράει το 7 αλλά θα το φορέσει τώρα...Γιώργος Μάτζου 4 έγραψε:8 στη Γερμανία και 20 στον ΠΑΟΚ Εθνικη δε γνωριζωMagpies4 έγραψε:7 δεν φοράει και ο Αντελίνο;