Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Τupac, διαβασες πουθενα να γινεται λογος για την ποιοτητα του σαμπρανο?
οσο αστεια και αν ειναι η μπουντεσλιγκα οσον αφορα σε αρκετους αμυντικους που παιζουν εκει,
ο παικτης εχει πολυ υψηλη ποιοτητα.
οσο αστεια και αν ειναι η μπουντεσλιγκα οσον αφορα σε αρκετους αμυντικους που παιζουν εκει,
ο παικτης εχει πολυ υψηλη ποιοτητα.
- ΑποστόληςΑ
pgetsos έγραψε:Σιμπα, προτεινω ενα φραπεδακι των 0,58l ακριβωςsimba έγραψε:(αβερτα καρτες, 2.5 ανα αγωνα, αρκετες κοκκινες)

Hello από Τήνο!
Μπήκα μετά από 4 24ωρα και τελικά κλείσαμε Πασχαλάκη!
Παταω like σε Πασχαλακη!φοβερη επιλογη για αναπληρωματικος ,overqualified ... εχει τα προσοντα να γινει και βασικος και διεθνης,νομιζω οτι εχουμε κλεισει τη θεση του τερματοφυλακα για πολλα χρονια εφοσον παραμεινουν αυτοι οι δυο
- PaokPatraG4
Γιατί νομίζω ότι κάθε χρόνο ζω την ημέρα της Μαρμότας....Καλός ο Πασχαλακης για 2ος καλη τριάδα τερματοφυλάκων αλλά θέλω ένα 6αρι γαβ γαβ γαβ ρε γαμωτο και ας μην έρθει κανείς άλλος....
Η ομάδα θέλει 6αρι καλύτερο του Κανιας για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ λέτε μέχρι 31-8 να πάρουμε η πεταμε αετό?για ολες τις θέσεις ακουμε και διαβαζουμε ρεπορτάζ για 6αρι κινούνται η....
Διάβασε πάλι ρε μλκ, 2.5 κάρτες ανά αγώνα λες, όχι 1 κάρτα ανά 2.5 αγώνεςsimba έγραψε:το διορθωσα ρε τρελε, ειχα κανει ενα λαθακι (κοιτουσα μονο τις χρονιες στην Αιντραχτ)

Το πουλέν μου υπέγραψε για 3,5 μύρια στη Boca... ΚρίμαABALAEA2 έγραψε:Nahitan Nandez
https://www.transfermarkt.com/nahitan-n ... ler/315063
Λήγει το συμβόλαιο του σε 6 μήνες. 21 χρονών. Βασικός στην Εθνική Ουρουγουάης. Τον παίρνεις δίπλα στον Τσίμιροτ και τον πουλάς σε 2 χρόνια άπειρα φράγκα...
[youtube]igfI7mIBEVQ&t=338s[/youtube]
;
Εγώ θα ήθελα να ήμουν στο μυαλό του Γλύκου για πέντε λεπτά αυτή την εποχή.
Του στοπερ το ονομα το μαθαμε τελικα?Petros1988 έγραψε:Από ότι κατάλαβα μακάρι να κάνω λάθος σε πολύ κρισημες θέσεις για την ομάδα πάμε με δανεικούς δλδ και ο Στόπερ και ο Χαφ θα είναι δανεικοί από αυτά που διαβαζω.Μονο ο Βιερηνια θα ρθει με μεταγραφή η ελεύθερος γιατί δεν γίνεται και αλλιως(λήγει το συμβόλαιό του 2018)Τσπ θα φανεί!
cellophan έγραψε:Εγώ θα ήθελα να ήμουν στο μυαλό του Γλύκου για πέντε λεπτά αυτή την εποχή.
Εγω παγκο δεν μενω, τραυματιας μεταγραφη δεν παιρνω,τι να κανω? Πρεπει να βρω τροπο να κοντυνω τον αργεντινο...θα παρω τηλ τον πολκα να ξεκινησει να γραφει για απελληνοποιηση του ροστερ
πρώτα θα πάρουμε 8αρι στοπερ εξτρα φορ τον βιερινια τον αητο να πεταει στην τουμπα μια ντουζινα απο διαφορετικους καλαμποκτσηδες (με δόντια) καμια 2 λεωφορεια απο δενδροποταμο να πουλανε φελιζολ μαζορετες πωλητες στην μπουτικ πιτσιρακια για τις μπάλες και μετααααα 6αρι

Ρεπορτάζ τα οποία είναι κατα 99% αναξιόπιστα οποτε δεν βλέπω να κάνει καμια διάφορα το οτι δεν γράφονται αρλουμπες και για 6αριBIacky έγραψε:Η ομάδα θέλει 6αρι καλύτερο του Κανιας για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ λέτε μέχρι 31-8 να πάρουμε η πεταμε αετό?για ολες τις θέσεις ακουμε και διαβαζουμε ρεπορτάζ για 6αρι κινούνται η....
χμ... ωραίο το αραλίκι Αυγουστιάτικα.. Με το καλό όταν πιάσουν τα κρύα, θα κανει μια δυο μαλακίες ο Ρέυ. Καλά ο Πασχαλάκης γατάκι είναι..εδώ αλλους και αλλους τους έφαγε ο πάγκος!cellophan έγραψε:Εγώ θα ήθελα να ήμουν στο μυαλό του Γλύκου για πέντε λεπτά αυτή την εποχή.

- V-olakiotis
Ρε πως τα φέρνει όλα αρνητικά; Φέτος πάμε για την κούπα τη μεγάλη...
6αρι θα έρθει..
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
6αρι θα έρθει..
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Στο παρελθόν είχε αναφερθεί πολλές φορές ότι ο Παναγιώτης έβλεπε και το εξωτερικό ως μια αλλαγή - κίνητρο εξέλιξης στην καριέρα του. Αυτό ίσως δρομολογηθεί, χωρίς πολλές απαιτήσεις από την Ομάδα, στο μέλλον αν σταθεροποιηθεί μια τριάδα ικανών τερματοφυλάκων. Φαίνεται ότι ούτε των μανατζεραίων του Σιαμπάνη τα χατίρια θα κάνουμε, ούτε όμως θα μείνουμε και "ξεβράκωτοι" στην περίπτωση που ο Βασιλιάς πάει τόσο καλά ώστε να φέρει μεγάλη πρόταση αγοράς σύντομα